Mar na spolnem tržišču primanjkuje tudi že voljnih copatarjev?
Khm, khm…. kaj pa vem, če moderator res pozna tvojo pravo nianso polti? 🙂
No ja, mogoče pa ima res nekaj več vpogleda v skrite kotičke, kot forumski funkcionar….. 😉 :)))[/quote]
V temi je res bila videti bolj temnopolta. 🙂
Nekaj nians poznam, ostalo pa doda domišljija. 🙂
Starost ni ovira, če je ženska v dobri fizični kondiciji. 🙂
Nisi ti nek kao srečno vezan tip, vsaj tako se pritajeno hvalisaš na forumu?
Nekam sumljivo se zanimaš tu za ženske, ki jim sicer mečeš naprej, da so prestare, preveč nadišavljene..
Pa si si sposoben najti eno 20 let mlajšo od Margot, nenadišavljeno, ali je tvoj kvazi-humor v bistvu le obrambna reakcija pred dejstvom, da si ženskam neopazen?
Mogoče ima obline, škoda le, da ni 20 let mlajša za naju, Robi. 😀
Ampak menda še vedno zamika 50+ moške kljub temu, da je lahko kategornica. :)))[/quote]
Te boli ego sedaj, ko tako nesramno začneš pisat?[/quote]
Zate osebno morda ja, midva osebno pa uživava (kajne, Margo? 😀 ), da malce špikneva drug drugega vse do ekstatičnih razsežnosti. 🙂 Tebe me bom v ekstaze spravljal, to si samo Margo zasluži. 😉
Nisi ti nek kao srečno vezan tip, vsaj tako se pritajeno hvalisaš na forumu?
Nekam sumljivo se zanimaš tu za ženske, ki jim sicer mečeš naprej, da so prestare, preveč nadišavljene..
Pa si si sposoben najti eno 20 let mlajšo od Margot, nenadišavljeno, ali je tvoj kvazi-humor v bistvu le obrambna reakcija pred dejstvom, da si ženskam neopazen?[/quote]
Nisi ti nekje sredi 30-ih, preveč neke resnobnosti, trdote in strogosti do samega sebe in do drugih je v tebi.
iščem njo ali par za nekaj posebnega
Te boli ego sedaj, ko tako nesramno začneš pisat?[/quote]
Zate osebno morda ja, midva osebno pa uživava (kajne, Margo? 😀 ), da malce špikneva drug drugega vse do ekstatičnih razsežnosti. 🙂 Tebe me bom v ekstaze spravljal, to si samo Margo zasluži. ;)[/quote]
Mnja…v resnici je tako, da si ti tisti, ki špikaš, ne daš mira, potem ti jaz primažem klofuto ali dve, potem pa jokcaš, da sem stara in grda in ne vem kaj še vse. Tako to gre.
Zate osebno morda ja, midva osebno pa uživava (kajne, Margo? 😀 ), da malce špikneva drug drugega vse do ekstatičnih razsežnosti. 🙂 Tebe me bom v ekstaze spravljal, to si samo Margo zasluži. ;)[/quote]
Mnja…v resnici je tako, da si ti tisti, ki špikaš, ne daš mira, potem ti jaz primažem klofuto ali dve, potem pa jokcaš, da sem stara in grda in ne vem kaj še vse. Tako to gre.[/quote]
Če si pa tako hvaležen in trpežen material za kibicanje. 😀
A svojemu tudi klofuto primažeš. Ne, no… Aja, saj je priden. 🙂
Mnja…v resnici je tako, da si ti tisti, ki špikaš, ne daš mira, potem ti jaz primažem klofuto ali dve, potem pa jokcaš, da sem stara in grda in ne vem kaj še vse. Tako to gre.[/quote]
Če si pa tako hvaležen in trpežen material za kibicanje. 😀
A svojemu tudi klofuto primažeš. Ne, no… Aja, saj je priden. :)[/quote]
To je najbrž zato, ker mi dobro gre.
Pa si me le pogruntal. Čestitam!
Forum je zaprt za komentiranje.