Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mar na spolnem tržišču primanjkuje tudi že voljnih copatarjev?

Mar na spolnem tržišču primanjkuje tudi že voljnih copatarjev?

Jaz bi prepovedal samskim ženskam zapuščanje prelepe Slovenije brez moškega spremstva in odhode v muslimanske dežele, Afriko in karibsko otočje! :)))[/quote]
Jaz jim ne bi prepovedal odit, bi jim pa onemogočil vrnitev :)[/quote]

Ne maraš napumpanih?

Škandal! Nezaslišno! Paparazzi Marihuanca pofotkal Goldfish in Margo:
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/19/article-2146793-13294C64000005DC-792_634x431.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hahaha
sam kera je kera? Men ta desna deluje kot GF

GF je blond, ja, malo arijske rase… Margo pa je leva, ker kaže 15 let manj. :))

Jaz jim ne bi prepovedal odit, bi jim pa onemogočil vrnitev :)[/quote]

Ne maraš napumpanih?[/quote]
To itak, plus tega potem tukaj ne bo enih prepotentnih babnic, ki gofljajo prek moških in se hodijo porivat čez mejo…

GF je blond, ja, malo arijske rase… Margo pa je leva, ker kaže 15 let manj. :))[/quote]

Hohoho…nisem v penzionu. Matjazko, vsaj ti bi lahko napisal, kako sem lepa in mlada blondinka, ker dejansko veš, kako zgledam:). Zakaj jim ne privoščiš?:)

Iiiiiiiiiiii kolk sva lušni :)))) Matjažko ti si car !!!!
Se spomnim te slike. To je še iz časov najinega sex turizma.
GF daj me spomni. Kje je bilo tole posneto? Jamajka? Barbados?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

GF daj me spomni. Kje je bilo tole posneto? Jamajka? Barbados?[/quote]

Uhhhh Margot :-(((( samo, da to ni Bora Bora in tipček v sredini ;-)?

Mater si duhovita 🙂

Kaj? Poglej ga, kolk je nasmejan, ko da bi kaj skadil in bi ga bolu K za cel svet!

Kaj? Poglej ga, kolk je nasmejan, ko da bi kaj skadil in bi ga bolu K za cel svet![/quote] S takima dvema šunkama ob sebi? Ne sam skadil, še pol litra ruma pa dve črtici najmanj za ziher..da se slučajno človek ne zave krute realnosti

Kaj? Poglej ga, kolk je nasmejan, ko da bi kaj skadil in bi ga bolu K za cel svet![/quote] S takima dvema šunkama ob sebi? Ne sam skadil, še pol litra ruma pa dve črtici najmanj za ziher..da se slučajno človek ne zave krute realnosti[/quote]

Kaj ni bolje da ljulja, nego da žulja?

S takima dvema šunkama ob sebi? Ne sam skadil, še pol litra ruma pa dve črtici najmanj za ziher..da se slučajno človek ne zave krute realnosti[/quote]

Kaj ni bolje da ljulja, nego da žulja?[/quote]
Raje da mal žulja, kot pa da ji morš rečt da prdne, da se lahko orientiraš 🙂

Kaj ni bolje da ljulja, nego da žulja?[/quote]
Raje da mal žulja, kot pa da ji morš rečt da prdne, da se lahko orientiraš :)[/quote]

Ma si…..

GF daj me spomni. Kje je bilo tole posneto? Jamajka? Barbados?[/quote]

Uhhhh Margot :-(((( samo, da to ni Bora Bora in tipček v sredini ;-)?[/quote]

Ne-ne, to je Matjažkov selfie, samo ne me zdaj vprašat s čim pa telefon drži :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

GF je blond, ja, malo arijske rase… Margo pa je leva, ker kaže 15 let manj. :))[/quote]

matjažko, ti si zadnji, ki se lahko norčuje iz margot in goldfish.

Jep, tole je definitivno post emancipiranega moškega. 🙂

Ampak si nekako ne morem pomagati, da si avtorja ne bi predstavljala cepetajočega in blago histeričnega; mogoče je pa to način za izražanje popolnega nezanimanja za ženski spol, ki menda doleti moške, ki se osvobodijo vseh vrst drakonske manipulacije s strani žensk.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Uhhhh Margot :-(((( samo, da to ni Bora Bora in tipček v sredini ;-)?[/quote]

Ne-ne, to je Matjažkov selfie, samo ne me zdaj vprašat s čim pa telefon drži :))[/quote]

Hahaha, dobra si ga Margi……. sicer pa bom res težko komentirali, kako je on to izvedel.

Ne-ne, to je Matjažkov selfie, samo ne me zdaj vprašat s čim pa telefon drži :))[/quote]

Hahaha, dobra si ga Margi……. sicer pa bom res težko komentirali, kako je on to izvedel.[/quote]

Ta bi jo tako izmučil, da revica do sape ne bi prišla. 😀

Hahaha, dobra si ga Margi……. sicer pa bom res težko komentirali, kako je on to izvedel.[/quote]

Ta bi jo tako izmučil, da revica do sape ne bi prišla. :D[/quote]

Kdo koga bi izmučil? Če bi te dve bile gor na vrhu bi kar uničile tipa. Samo poglej ta nasmeh 😉

ti že veš 🙂

Ta bi jo tako izmučil, da revica do sape ne bi prišla. :D[/quote]

Kdo koga bi izmučil? Če bi te dve bile gor na vrhu bi kar uničile tipa. Samo poglej ta nasmeh ;-)[/quote]

Ti dve ne zgledata preveč gibčni, Margo je vsaj z jezičkom gibčna, drugje pa tudi verjetno ne ravno najbolj. :)) Ampak to ji menda prav pride, ker lahko je jogurt brez žličke. 😀

[youtube]IOGyiUwHdNI[/youtube]

Kaj jst to vem? Misli ne znam brat 😉

Kaj jst to vem? Misli ne znam brat ;-)[/quote]
Ja očitno pa veliko razbereš iz fotografije in nasmeha 🙂

Kaj jst to vem? Misli ne znam brat ;-)[/quote]
Ja očitno pa veliko razbereš iz fotografije in nasmeha :)[/quote]

Sploh se zabavam, ko imam nekoga nasproti v živo, se da marsikaj razbrat ;-).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close