Mar na spolnem tržišču primanjkuje tudi že voljnih copatarjev?
Samske tridesetletnice se pritožujejo, da na sceni ni perspektivnih tipov, ki bi jih zvlekle v skupna gospodinjstva za nedoločen čas… Kaj si te babetine predstavljajo pod nišo stalnega partnerja pa tako vemo – dresiranega človeškega cucka, ki uboga na vsak ukaz in je pripravljen vdano slediti gospodarici v pričakovanju nagrade šnofanja vonja po ribah. Nekaj je narobe z ekonomijo: prejšnje čase je ponudba družinskih brezvretenčarjev vedno presegala povpraševanje po njih, zdaj pa ženske tarnajo, kako težko je danes najti zanesljivega in poslušnega sužnja pičke.
Po drugi strani pa razne uporabnice in onesnaževalke tega foruma pletejo teze, po katerih se samskim ženskam danes vsaj seksa ne manjka. Menda so odkrile pravcato seksualno revolucijo, gverilsko ozemlje seksa, polno fukfehtarjev, swingerjev ali potentnih zamorcev na voljo beli rasi na sladostrastnih počitnicah v bivših kolonijah. Nekam dvomim v to idejo. Podobno pretirana je kot tiste parole iz (ženskega) revijalnega tiska, ki današnje ženske opisujejo kot “močne, uspešne, neodvisne, tekmovalne, samozavestne, popolnoma drugačne od svojih mater in babic.” Ja, koliko pa je res takih zmagovalk usode? 2-3 procente? Kam se pa uvrščajo vse ostale? Vse tiste brezposelne, odvisne od socialnih pomoči, zgarane in naveličane v slabo plačanih in bednih službah, samohranilke, ki se po sodiščih tolčejo za preživnine, vsak dan prebutane, tiste na pomirjevalih, razočarane gospodinje, poročene s pivskimi trebuhi na kavčih, espejevke, ki za kruh ne zaslužijo..? A te tudi hodijo širit nožice po seksturizmih, svingerijadah in fukfeštah?
Sicer pa dajmo besedo samim damam. Naj recimo goldfisheva pove, če se hodi na swinger žure natikat na naključne safalade? A je Margot v svojih samski dobi pred davnimi desetletji hodila na fu.k safarije pustošit med zumbote z bingeljni do gležnjev? Si je Katenjka kdaj iz nočnih lokalov, piknikov in sindikalnih izletov vozila domov žrebete za štafeto? Dvomim. Kako torej samske poskrbite za svoje “naravne potrebe,” če ste preveč krepostne in prazgodovinske za kurbarijo? Če bi bile samske tridesetletnice, štiridesetletnice res tako radožive in potešene, se ne bi kar naprej pritoževale čez nesposoben in neuporaben moški zarod. Tiste pa, ki imate morda v resnici nekje svoje tajne porivače, zakaj se tudi poročite ne z njimi? Kaj se pritožujete čez samske moške, kateri z vami nimajo nič in jih obtožujete vsega mogočega, ker ne kažejo interesa, da bi vam služili v vaših privat diktaturah? Saj imate svoje kurbirje, pa z njimi spletajte svoja gnezda. Zakaj bi bila to naloga nekih drugih, svobodnih moških, ki niso vaši fukači? Kaj so vam oni dolžni? Zakaj si ne pripeljete domov za življenje v dvoje svojih swingerjev ali tistih očarljivih domorodcev iz čezmorskih počitniških destinacij? Naj vam oni pomagajo pri gospodinjskih opravilih, hodijo v službe, nosijo denar domov in mulce vzgajajo. Zakaj bi to morali početi drugi? Naj to počnejo tisti, ki vas kavsajo. Saj vas menda privlačijo bolj kot ostali. Potem jih pa še zdresirajte za vse ostalo, če ste že tako pametne, sposobne in vsevedne.
Naše vrle “ženske” so si ustvarile svoj renome že pri naših sosedih. Saj vsi poznamo tist znani “Tako mlada, pa več Slovenka”. Le od kod mislite da je to prišlo? Kar tako, da so si Galebi izmislili? Ne bi rekel. Je pač narava teh samskih damic, da si dajo duška. Kakor hitro prestopijo mejo že širijo noge. Prav pogovarjal sem se z enim “domačinom” na to temo, ki mi je čist iskreno zaupal..” Da nema vaših Slovenki mi nebismo jebavali”
Tule se bojo pa delale krepostne? Mel bi marsikaj za reč na to temo, pa se mi enostavno gnusi, ko vidim izjave določenih žensk tukaj…
Za Goldfiško ne vem, jaz pa nič ne priznam, pa po tolikih letih mi je itak že vse zastaralo. 🙂 Sicer pa ne vem kje si mene našel za komentiranje trenutne situacije na trgu ??? Že vrsto let sem v “penziji”, zvesta enemu samemu moškemu, kar je kot opažam tukaj prava redkost. Takole površno bi pa rekla, da je še vedno dosti materiala. Kje babe srečujejo vse te luzerje ne vem (in me po pravici povedano niti ne zanima).
Za Goldfiško ne vem, jaz pa nič ne priznam, pa po tolikih letih mi je itak že vse zastaralo. 🙂 Sicer pa ne vem kje si mene našel za komentiranje trenutne situacije na trgu ??? Že vrsto let sem v “penziji”, zvesta enemu samemu moškemu, kar je kot opažam tukaj prava redkost. Takole površno bi pa rekla, da je še vedno dosti materiala. Kje babe srečujejo vse te luzerje ne vem (in me po pravici povedano niti ne zanima).[/quote]
Plus še celi koloni forumašev, ki jih osvajaš preko zasebnih sporočil.
Forum je zaprt za komentiranje.