Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Manja_ in Birot

Manja_ in Birot

Birot

leta 2007 si iskal eno pesem od skupine Romeo bela zobna ščetka, no sej ne vem če je tko naslov…

če si takrat dobil to pesem in če jo še imaš bi te prosila, če mi jo lahko polšješ…

Manja_

takrat si Birotu pomagala iskati to pesem, če jo mogoče imaš bi te prosila, če mi jo pošlješ…

hvala…

Hehe… “tvoja bela, bela zobna ščetka – nate me spominja že od vsega začetka…”
Hvala, da si me spomnila, mi še vedno odmeva v ušesih.

Jaz je žal nisem nikjer dobil. Vem, kdo jo ima ampak ponavadi ne rinem z glavo skozi zid, saj tam nimam nobenih vez.

Po pravici povedano, tolikokrat se spomnim, da smo se pogovarjali o tej pesmi!!!..Kasete več nimam in ne poznam nikogar, ki bi mi lahko posredoval pesem:-) Se mi zdi, da bi bilo treba pisat kakšnemu tonskemu tehniku, recimo na VAL 202?

lp

Manja

Mogoče tudi Val 202.
Vem, da jo imajo na Radio Veseljak, tonskemu tehniku je pa ime Peter.

Ponavadi zadošča, če se v uredništvu radijskih postaj pojaviš z nekakšnim pildekom kjer je napisano, da spodaj podpisani lastnik avtorskih pravic dovoli, da ti njegovo pesem posnamejo na CD.
Tako sem jaz naredil na lokalnem radiu za primer pozabljene pesmi New Swing Quarteta. Sem pisal Daretu Heringu in ta mi je priskrbel list s soglasjem, na podlagi katerega so mi v radijskem studiu odstopili to pesem.

Seveda pa tovrstne zadeve lahko tečejo tudi povsem “kavbojsko”… pod pultom. 🙂

Če kdo pesem dobi, se toplo priporočam.

Pa kdo sploh izvaja to pesem? Spomnim se glasu, vsega:-)) Samo izvajalca ne:-))

lp

Romeo.
Oziroma na raznoraznih prireditvah napisani tudi kot “Romeo bend”, “Romeo band”, “Ansambel Romeo”.

Pa z Jesenic so oziroma iz okolice.

S kasete v mp3 oz. wmv
Kvaliteta je malo slabša vendar mislim da bo vseeno vredu.

Bela zobna ščetka
Lp Klemen

New Report

Close