Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj izobražene ženske so boljše gospodinje?

Manj izobražene ženske so boljše gospodinje?

Provokacija ima tudi nek namen za tistega, ki vrže kost. Verjetno si tu sama v razkolu, ker le potem ima smisel odpirati takšno temo. Lahko skuhaš kaj dobrega za MON-ovce in nas povabiš, jaz bom še s sabo za vsak primer prinesel nezlikano srajco, da se dokažeš, če ti spodleti pri kuhi. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

On spet piše bedarije…. jaz še nisem vido človeka ki bi uspešno živel življenje in bil brez osnovne šole? (ker je ni zmogel končat in so ga izpisali) enako to redko vidim (sploh se ne spomnim da sem kdaj) človeka ki ni uspel končat srednje šole (od 1970 dalje) in da bi uspel živet uspešni lajf….

šola in uspešni lajf imata marsikaj skupnega edino inteligence ne…. lenoba je tista ki zavira inteligentnega pri končanju piflarskih faksov….

Sploh pa izobrazba sploh ni nobeno zagotovilo da je nekdo STROKOVNO usposobljen za opravljanje ČESARKOLI! teorija se pozabi me zanima ali bi tisti ki ste opravili izpite pred 10+ leti danes lahko nenapovedano opravili iste ali enake izpite današnje generacije? Torej postanete nesposobni?

Diploma oz kar celo šolstvo je IZUM kako kontrolirat človeštvo in ga vkalupit in jim zatret ustvarjalnost in svobodomiselnost 🙂

Kar se pa tiče kuhanja… pa itak dekleta in ženske pod 30 načeloma niso sposobne skuhat nič (jaz naredim 10000X bolšo torto kot 100 žensk pod 30 ki jih poznam) Kar se pa tiče primerjave izobrazba vs kuhanje… pol pa itak zmagajo naše NEIZOBRAŽENE TRADICIONALNE babice… ker take dobre sarme in štrudla nisem jedo še pr nobeni feministki na visokem položaju pri 35-45

smešne babnce!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

On spet piše bedarije…. jaz še nisem vido človeka ki bi uspešno živel življenje in bil brez osnovne šole? (ker je ni zmogel končat in so ga izpisali) enako to redko vidim (sploh se ne spomnim da sem kdaj) človeka ki ni uspel končat srednje šole (od 1970 dalje) in da bi uspel živet uspešni lajf….[/quote]Potem pa res še nisi veliko videl….. :))))

Poznal sem žensko, ki je bila nepismena!, niti ni znala računat pa je sama vodila tri obrti (žago, mlin in prevozništvo), imela precej zaposlenih. It je edina, ki je neposredno namignila na to, vsi ostali pa so posredno, no skoraj vsi. Ti mora človek direktno namignit, da lahko to opaziš? :))[/quote]Zasluga za namig res ne gre meni.

Je meni moj “mož” namignil, jaz sem pa samo natipkala.
[/quote] Kaj bi ženska brez moškega?….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kako je lahko sama vodila tri obrti SAMA če ni znala plač zračunat? lepo te prosim zdaj pa dovolj teh internet laži al pa faking pokaži dokaze in ime in priimek z telefonsko cifro te ženske (aja ziher nima telefona kot obrtnica HAHAHAHAHA)

jao jao

No morda je kaka taka ženska vodla 3 obrti pred 70 leti samo ti je nisi mogo videt….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če ti nisi mogo videt, bi pa vsaj lahko loču izobrazbo o podjetnosti.

Zasluga za namig res ne gre meni.

Je meni moj “mož” namignil, jaz sem pa samo natipkala.
[/quote] Kaj bi ženska brez moškega?….. :))))[/quote]

Bila bi izgubljena… 🙂

Lupček ČE NISI SPOSOBEN RAČUNAT IN PISAT NISI SPOSOBEN SAM VODIT faking 3 obrti… ker ti nehče računa plače itd… TOREJ POMAGA VODIT NEKDO DRUG a štekaš….

ne ker si preglup verjetno…

hjoooo kaj sploh odpisujem debilom ki se ne registrirajo!

Lupček ČE NISI SPOSOBEN RAČUNAT IN PISAT NISI SPOSOBEN SAM VODIT faking 3 obrti… ker ti nehče računa plače itd… TOREJ POMAGA VODIT NEKDO DRUG a štekaš….

hjoooo kaj sploh odpisujem debilom ki se ne registrirajo! [/quote]

končno nekaj izpodt tvojih prestov s čimer se 100% strinjam

btw. Zoki še pralnega stroja ne obvlada, niti računalnika … pa si poglej njegovo “karierno” listo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hjoooo kaj sploh odpisujem debilom ki se ne registrirajo! [/quote]

btw. Zoki še pralnega stroja ne obvlada, niti računalnika … pa si poglej njegovo “karierno” listo ☺[/quote]

Zokijeva kariera zgleda dobro ampak samo če nimaš pojma o ekonomiji 😉 zato tudi pravilno ”kariera” kot si zapisal.

Če bi merkator imel MANJ pufa ko je on odšel kot ko je prišel bi še temu rekel kariera… na puf zna delat vsak, pri pufanju je samo vprašanje kak luksuz si privoščiš in kolko daš kruha in iger (stožice) narodu.

Kakšni so užitki, da provociraš? Si res sama v razkolu, kot piše matjažko?

Da stereotipi navržejo eno korist……

btw. Zoki še pralnega stroja ne obvlada, niti računalnika … pa si poglej njegovo “karierno” listo ☺[/quote]

Zokijeva kariera zgleda dobro ampak samo če nimaš pojma o ekonomiji 😉 zato tudi pravilno ”kariera” kot si zapisal.

Če bi merkator imel MANJ pufa ko je on odšel kot ko je prišel bi še temu rekel kariera… na puf zna delat vsak, pri pufanju je samo vprašanje kak luksuz si privoščiš in kolko daš kruha in iger (stožice) narodu.[/quote]

bizgec: jaz natipkam vedno pravilno … ne skačem iz teme, smisla, pointa … [sup](OK delam tipkarske napake – ne pa smiselnih, logičnih)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kako je lahko sama vodila tri obrti SAMA če ni znala plač zračunat? lepo te prosim zdaj pa dovolj teh internet laži al pa faking pokaži dokaze in ime in priimek z telefonsko cifro te ženske (aja ziher nima telefona kot obrtnica HAHAHAHAHA)

jao jao

No morda je kaka taka ženska vodla 3 obrti pred 70 leti samo ti je nisi mogo videt….[/quote]Ja res je že enčas od tega, odkar je živela ta gospa, taka precej “šarf baba”. Je znala izmerit hlode tako na komolce in so ljudje računali za njo in se nikoli ni kaj bistveno zmotila glede kubikov. Da ti pa ne pišem kakšne štorije je imela z moškimi….. Vsak otrok od drugega očeta… 😉 :))
Sem jo pa omenil z namenom, da ti povem, da tudi taki obstajajo Tisti so zgolj pisali kar jim je ona naročila, bog ne daj karkoli drugače 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

jao jao

No morda je kaka taka ženska vodla 3 obrti pred 70 leti samo ti je nisi mogo videt….[/quote]Ja res je že enčas od tega, odkar je živela ta gospa, taka precej “šarf baba”. Je znala izmerit hlode tako na komolce in so ljudje računali za njo in se nikoli ni kaj bistveno zmotila glede kubikov. Da ti pa ne pišem kakšne štorije je imela z moškimi….. Vsak otrok od drugega očeta… 😉 :))
Sem jo pa omenil z namenom, da ti povem, da tudi taki obstajajo Tisti so zgolj pisali kar jim je ona naročila, bog ne daj karkoli drugače ;)[/quote]

onček dragi…. a ti razumeš kaj pomeni SAM vodit nekaj?

A ti misliš da če jaz pridem v firmo in rečem

”DELAJTE MI PROFITE” in oni potem delajo to kar sem jaz naročo da potem jaz kao SAM vodim tole firmo?

Če je tole tvoja ideja tem kdo vodi sam in kdo ne potem res VSAK šefe vodi sam….

Tista tvoja starunkla danes nebi zmogla vodit niti 1 vaškega kafiča 😉

Ja res je že enčas od tega, odkar je živela ta gospa, taka precej “šarf baba”. Je znala izmerit hlode tako na komolce in so ljudje računali za njo in se nikoli ni kaj bistveno zmotila glede kubikov. Da ti pa ne pišem kakšne štorije je imela z moškimi….. Vsak otrok od drugega očeta… 😉 :))
Sem jo pa omenil z namenom, da ti povem, da tudi taki obstajajo Tisti so zgolj pisali kar jim je ona naročila, bog ne daj karkoli drugače ;)[/quote]

”DELAJTE MI PROFITE” in oni potem delajo to kar sem jaz naročo da potem jaz kao SAM vodim tole firmo?

Če je tole tvoja ideja tem kdo vodi sam in kdo ne potem res VSAK šefe vodi sam….

Tista tvoja starunkla danes nebi zmogla vodit niti 1 vaškega kafiča ;)[/quote]Tale starunka bi te sedaj že sklaftala, bi ti videl iz koga se norce delaš….. :))))))

Kdo ti pa danes še SAM vodi bilo kako firmo, obrt, pa ima lahko doktorat iz ne vem česa?
Sploh pa kako so predstavljaš, da bi ona lahko SAMA žagala hlodovino, mlela žito, vozila kamion? O_o
Imela je zaposljene ljudi in to ne malo, ona se je samo dogovarjala za posel in to takrat, ko je bila “baba” neko nižje razvito bitje….

Daj Matkic nauči se brat ne samo štet črke 😉

Tista tvoja starunkla danes nebi zmogla vodit niti 1 vaškega kafiča ;)[/quote]Tale starunka bi te sedaj že sklaftala, bi ti videl iz koga se norce delaš….. :))))))

Kdo ti pa danes še SAM vodi bilo kako firmo, obrt, pa ima lahko doktorat iz ne vem česa?
Sploh pa kako so predstavljaš, da bi ona lahko SAMA žagala hlodovino, mlela žito, vozila kamion? O_o
Imela je zaposljene ljudi in to ne malo, ona se je samo dogovarjala za posel in to takrat, ko je bila “baba” neko nižje razvito bitje….

Daj Matkic nauči se brat ne samo štet črke ;)[/quote]

Pol pa ne uporabljal besed kot so da je SAMA VODILA nekaj… ni ker ni sposobna bla vodit vsega sama …. za biznis dogovarjat pa je samo 1 od lastnosti vodenja firme…

Saj ravno to NOBEN NE VODI FIRME SAM in tako je tudi ta ženska ni vodila sama.

obrt pa poznam nekoga ki jo vodi sam, enega tišlarja in 1 ki popravlja čevlje 😉 imata sp in sta za VSE sama tista dva pa res vodita obrt/firmo SAMA! tale babnca je pa bla samo poslo skleniteljica in nič več 😉

Danes tale starunkla nebi zdržala niti 2 meseca v firmi če bi jo sploh firma zaposlila ker še prošnje ni nikoli sposobna bla napisat 😉

Ekonomija NULA On_ ….

Tale starunka bi te sedaj že sklaftala, bi ti videl iz koga se norce delaš….. :))))))

Daj Matkic nauči se brat ne samo štet črke ;)[/quote]

Pol pa ne uporabljal besed kot so da je SAMA VODILA nekaj… ni ker ni sposobna bla vodit vsega sama …. za biznis dogovarjat pa je samo 1 od lastnosti vodenja firme…

Saj ravno to NOBEN NE VODI FIRME SAM in tako je tudi ta ženska ni vodila sama.

obrt pa poznam nekoga ki jo vodi sam, enega tišlarja in 1 ki popravlja čevlje 😉 imata sp in sta za VSE sama tista dva pa res vodita obrt/firmo SAMA! tale babnca je pa bla samo poslo skleniteljica in nič več 😉

Danes tale starunkla nebi zdržala niti 2 meseca v firmi če bi jo sploh firma zaposlila ker še prošnje ni nikoli sposobna bla napisat 😉

Ekonomija NULA On_ ….[/quote]Ah matkič, obešaš se na oslovo senco, koliko ej pa danes pri zaposljivosti v ekonomiji važno pisanje prošenj, ki se marskje menda niti ne čitajo,… to je morda nek pogoj, ki pa ga lahko tudi obideš..zdaj se seveda bi mogla zaposliti, ker je gospa verjetno že zelo stara, če si že tako na nož natančen.
Sploh pa je bistvo tega, če neko nekaj vodi, je jasno, da pri tem NI sam.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pisanje prošenj sploh ne obstaja več oz. imaš bolj malo od tega še. Danes, če že napišeš kaj in pošlješ je to ponudba za delo, kjer se sam ponujaš delodajalcu, ne glede ne razpisano delovno mesto. Kot že vemo od aprila velja nov zakon, pa naj vam ga kak brihtnež, npr. NM-3w razloži, meni se ne da.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tako je, danes se pišejo ponudbe za delo!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ni res katenjka no…. SPjevci VODIJO lastne firme in lahko brez zaposlenih taki vodijo firmo sami….

Drugač pa prošnja je res napačna fraza ali beseda ampak če se prijaviš na delovno mesto (sploh kakega višjega položaja) boš moral napisat CV in če si nepismen je to jeba.

Eh dobr no pa naj bo po tvoje, ekonomija mi ni nikoli preveč dišala znam pa seštet 1+1 kar pa pri tebi peša, temu se reče razumevanje nečesa. 😉

Tale gospa niti pod razno ni bila rojena, da bi delala v kakem podjetju v katerega bi pisala prošnje. Ne bi šlo, niti pod razno 😉 Ona je bila “sam svoj gospod”. Se je znala znajt sama in ona se ne bi dala zaj…t enem takem šefčiču kot bi lahko bil ti z neko formalno izobrazbo na papirju o kakih organizacijskih sposobnostih pa ne duha ne sluha… četudi je bila nepismena 😉

Šola ne da pameti!…… 😉 :))))

In to reče nekdo ki ne razume tri četrt tega kar napišejo nekateri uporabniki tukaj gori in še kar nabija svoje tradicionalne fore o happy family in podrejanju moškega ženski itd….

bravo!

Saj zato pa bi bila danes neuspešna 😉 ker nebi mela niti opcije in možnosti da proba vodit 3 obrti 🙂 kaj šele v SLO

Bravo končno nekaj s čemer se 100% strinjam zato sem tudi pusto univerzo ker je blo bv…. ni odveč govorit da imam danes odm oje generacije edini službo izmed vseh ki imajo 6 ali višje stopnjo izobrazbe 😉 Ironično kajne?

In to reče nekdo ki ne razume tri četrt tega kar napišejo nekateri uporabniki tukaj gori in še kar nabija svoje tradicionalne fore o happy family in podrejanju moškega ženski itd….

bravo![/quote]Tebi se zdi, da razumeš kaj jaz pišem, kljub temu da še nič od tega o čemer pišem (o happy family in podrejanju moškega ženski itd.) nisi niti nikoli izkusil?

Saj zato pa bi bila danes neuspešna 😉 ker nebi mela niti opcije in možnosti da proba vodit 3 obrti 🙂 kaj šele v SLO[/quote] Danes je pri nas bolj pomembno, da imaš/pridobiš nek dokument nap za opravljanje neke dejavnosti, kot pa dejavnost sama in te zaradi neupoštevanja neke vejice ali pike v njem, raje uničijo kot pa da bi ti pomagali, da bi uspel z nekim delom. “papirji” so sami sebi namen… :/

Bravo končno nekaj s čemer se 100% strinjam zato sem tudi pusto univerzo ker je blo bv…. ni odveč govorit da imam danes odm oje generacije edini službo izmed vseh ki imajo 6 ali višje stopnjo izobrazbe 😉 Ironično kajne?[/quote]Ironično je, da se nekdo šola samo zato, da se šola ne ve pa kaj bi s tem , po končanem šolanju počel. Včasih tudi če ve mu kaj dosti ne pomaga, ker ….. je stanje kakršno je 🙁

Samo tebi se tudi zdi da razumeš o tem kar mi bistveno mlajši razumemo pa čeprav te generacije nisi nikdar izkusil neposredno kot samski… Ti si izkusil neko drugo realnost pred (verjetno) več kot 15 leti….

tisto je bla druga generacija ljudi kot danes… Ti morda poznaš bolje od mene samskost v tistih letih ampak tista samskost nima VEZE z tole danes …

Ni najbolj važno je da znaš delat…. ja dokument je važen v javni upravi ampak tam itak ne zaposlujejo torej je bv…. problem je v tem ker noben več noče delat…. kje so tišlarji v moji generaciji pa čevljarji, pa polagalci ploščic itd… ni jih ker se nobenemu NEDA delat pa četudi za 1200 na mesec…. neda se mu plazit po kolenih 8 ur na dan itd…

Problem je samo v tem ker se ljudje šolajo znajo pa nič… to je problem… ker na faksih bi moralo it 10% populacije ne pa 50… mi bi mogli zakonsko omejit 20 ljudi na leto na vsak faks… ne pa da majo 120 razpisanih mest… a ste normalni …

Šolanje mora postati plačljivo in naenkrat bo vsa stvar rešena.

Še vedno pa so najbolše gospodinje babice 😛

A si bil ti samski pred 15 leti oziroma si izkusil samskost takrat, da lahko govoriš o nekih razlikah? Potem povej, kaj je tako drugače. Ne rečem, da se sama družba ni vsaj malo spremenila, vendar še vedno si moški želijo žensk in ženska si želi moškega na enak način, kot pred 15 leti. Imel si “neresne” ljudi pred 15 leti in imaš jih tudi danes. Nereseni so takrat imeli iste “težave”, kot jih imajo danes, če lahko temu, da se ne želijo resno vezat, sploh rečemo težava. Težavo ima predvsem tisti, ki se želi vezat, pa mu to ne uspe. Takšne pa si imel že pred 15 leti in jih najdeš tudi še danes.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo tebi se tudi zdi da razumeš o tem kar mi bistveno mlajši razumemo pa čeprav te generacije nisi nikdar izkusil neposredno kot samski… Ti si izkusil neko drugo realnost pred (verjetno) več kot 15 leti….

tisto je bla druga generacija ljudi kot danes… Ti morda poznaš bolje od mene samskost v tistih letih ampak tista samskost nima VEZE z tole danes …[/quote] Princip je isti, vse ostalo so nianse…. 😉

Problem je samo v tem ker se ljudje šolajo znajo pa nič… to je problem… ker na faksih bi moralo it 10% populacije ne pa 50… mi bi mogli zakonsko omejit 20 ljudi na leto na vsak faks… ne pa da majo 120 razpisanih mest… a ste normalni …

Šolanje mora postati plačljivo in naenkrat bo vsa stvar rešena.[/quote]Takrat se zadeva šele zakomplicira, ker četudi bi znucal kolena ne bi mogel plačat šolnine svojim otrokom, če bi jih imel več kot enega, pa še za enega težko. Dostop do znanja mora bit brezplačen! ne pa da se na temu kar je splošno dobro družbe, služi, da nekdo na neukih (neupravičeno) bogati. Da ne govorimo o tem, da je denar že davno izgubil svojo primarno funkcijo (denar=potrdilo o opravljenem delu)
Normalno bi bilo, da imamo čim več čim bolj izobraženih ljudi v populaciji ne pa, da se omejuje dostop do izobrazbe.
Matkic ne verjemi vsem tem, ki te v nekaj prepričujejo, ker/dokler ne veš kaj imajo v resnici za bregom 😉

“Srebrnolaske” so tudi najbolj zveste ženske med vsemi drugimi barvami las…. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close