Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek manikura, pedikura

manikura, pedikura

Ste si že kdaj vzele čas za manikuro ali pedikuro? Koliko časa traja?

Na manikuro grem na vsake 3 tedne, na predikuro pa 1 x na mesec. Manikura traja različno – jaz imam gel na svoje nohte, včasih kašnega umetnega in lakiranje – več plasti = cca 1,5 ure + najmanj pol ure sušenja. Ni vredno, da se spaca, če sem že tako dolgo zdržala in še poceni ni. CCa 6.400

Pedikura traja uro do uro petnajst, ampak nimam nekih problemov z nogami in v tem času mi tudi polakira nohte s franc. manikuro – sušenje in po možnosti natikači, ker se zna lak spacati še dolgo po lakiranju, če obuješ zaprte čevlje.
Cena: cca 5.000 sit

In še za konec: ni ravno malo denarja. A nekateri skadijo še več, pokofetkajo….jaz pa sem za ta denar vedno urejena, kar se rok in nog tiče. Sem pa s kvaliteto izredno zadovoljna – Lepotni Salon Tjaša, Pristan, Maribor.

By

Meli*ta, zadnji stavek je fenomenalen. Se strinjam s teboj popolnoma 🙂

Jaz si pa delam manikuro pa pedikuro sama, pa me vedno vprašajo kam si hodim francosko delat. Drugače hodim pa na druge tretmaje kar se telesa tiče pa tudi dosti denarčkov zmečem, ampak jih vsaj za koristno stvar. Ne kadim, nimam nobenih takih razvadim in zato tu prišparam tam pa porabim. Pa je 🙂

Se strinjam z vami 🙂 Jaz tudi. In ne razumem nekaterih ljudi, ko pokadijo škatljico na dan (500 sit pa da sta dva je to 1000), pol pa jamrajo, da nimajo dost velike plače, pa kako bodo sedaj kredite plačal, pa kaj bodo jedli… Jao, pa to je ja 30k na mesec…

Aja, jaz še nisem bila nikol na pedikuri, pa me zanima, če ti lahko popravijo, če imaš npr. na nogi mezinec ful tak mali, da skor ni nohta gor, jaz mam tako, pa mi gre zelo na živce, ker je grdo in si kakega laka gor sploh ne morem privoščit. LP

Meli*ta super razmišljanje! Res že dolgo nisem prebrala tako dobre ugotovitve.

Še eno vprašanje imam. Če ti urejajo stopala, najbrž ves ta čas ne moreš okrog tacat? Imam namreč dojenčka in ne morem sama nikamor. Verjetno tudi nisi kaj dosti dobrodošel v teh salonih z dojenčkom 🙁

pedikura, ene 3x na leto, umes pa si jo delam sama, manikura še ne, a me mika!

Res je, v salon z dolenčkom ne moreš. Moraš biti pri miru, dokler te “obdelujejo” pa še potem vsaj 15 min, da se nohti posušijo. Razen, če jih ne lakiraš.
Kaj pa kakšen babica servis – 1 x mesec, takole za tvojo dušo?
Ali pa prijateljica – enkrat ona tebi počuva, drugič ti njej?

Sicer pa otročki hitro zrastejo, tačas pa se poštimaj sama. Če se potrudiš, lahko kar lepo urediš roke in noge.

papa

Škoda, ne bo šlo. Miška je stara 5 mesecev, dojim jo. Varuška servisa ni.

imela sem gel umetne nohte pa mi je šlo na živce, da se mi je vsake toliko časa kateri zlomil

za tiste ki imate dolge nohte: jeste kake tablete ali uporabljate določene utrjevalce za nohte? da ostanejo trdi in se ne lomijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close