Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamice, zelo ste neokusne

Mamice, zelo ste neokusne

Ne kritiziraj takšnih, eni se tudi radi malo nasmejimo in se ponorčujemo iz takšnih

Na koorac ti gredo nagravžna, mehka, zanemarjena ženska telesa. V redu – ne rabiš 10 zgodbic napisati. Boljše, da odpiraš teme z nasveti. Kaj misliš!?

Jaz pa jih nosim zato, ker mi jih je kupil mož. Ker njemu so na meni všeč če ravno nisem primerne postave.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr nekaj, 25.08.2025 ob 20:22

Jaz pa jih nosim zato, ker mi jih je kupil mož. Ker njemu so na meni všeč če ravno nisem primerne postave.

Pol mu jih pa obleci doma,da te gleda,a ne.

VAžno da si možu všeč, če z ženo imava kakšne želje si privoščimo eno drugom,

Ob ustrezni prehrani so lahko vsake kopalke tangice.

Men’ so pa bolj bruh deci s pirom v rok (po možnosti ga svaljkajo po rokah eno uro, da je na konc že hmeljeva župa), k’ se na širok postavijo na sred’ plaže in glejte me kak’ kreten s’m… no, v njihovih oblačkih je druga misel, jaz pa jo pač preberem po svoje…

Vzgoja pa taka, 13.08.2025 ob 20:17

Malo pa le razmisli, kakšen vzor daješ otroku, če se bo od tebe navadil zijat v ljudi.
Na plaži se sončimo in kopamo in NISMO NA RAZSTAVI.
Fajn, da si športne postave, pohvaljena. Vsekakor pa precej zategnjena in nesocializirana. Ukvarjaj se s svojimi otroki, ne pa zijanjem v riti drugih žensk.

Točno tako. Kopalke, tudi t.i. tangice, prodajaj, očitno, v velikih številkah. Torej so namenjene tudi ženskam, ki nosijo takšne številke. Glejte drugam oziroma brigajte se zase. Zelo očitno imate težavo pri sebi, sicer se z drigimi nebi ukvarjali.

No zaradi takih kot ste ve, katere vam je napoto kaj kdo obleče in kako v tem zgleda, prihaja do anoreksij, bulimij, mladostniške nasilja, samomorov….

Nebi vam pripisala, da ste zadovoljni s svojo športno postavo, glede na to, da morate kljub počitnicami, morju, sončku, otrokom, možu, pregledovati riti v tangica in šinfate (mislim da ste zelo nesrečno bitje).

Ljudje smo vseh oblik, starosti in vsak je drugačen in stvar kulture je, da človeka ne gledaš v rit kot nek zahojen manijak, ki je ravnokar prilezel iz prerije in mu dela le nagon, razum pa še ne.
Tudi tvoja rit se bo odela v celulit, visela bo. In? Vesela boš, da lahko še vedno vse delaš, da te noge nesejo, da te kolki ne bolijo, da nisi na vozičku… Spoštovati telo in ne biti nečimrn je nekaj, česar se bo treba še naučiti, kajne?

Tangice in pajkice niso za vsako rit. Malo je treba preverit, kaj se da nase za v javnost. Kultura..bonton..ne gledam vas namerno, a se mi vsilite pred oci. Pac ne znam miže hodit po svetu.

Jaz grem na plažo/morje zato, da tam uživam z otroci. Oblečem kopalke ki so mi prav in se me prav nič ne skrbi kaj si drugi mislijo o moji izbiri kopalk. Jaz sem tam za sebe in za svojo družino in ne za druge. Če pa so tebi druge riti tako pomembne je pa to dobesedno samo tvoj problem in od nobenega drugega.  Razen če si ti vsem tem s keterimi se tako obremenjuješ plačala kopalke.

Lahko pa naslednjič doma ostaneš in se ne boš prav nič obremenjevala za tuje riti, pa še več prostora bo na plaži za tiste ki se ne obremenjujejo. Torej win- win ?

Ena179, 26.08.2025 ob 00:02

Tangice in pajkice niso za vsako rit. Malo je treba preverit, kaj se da nase za v javnost. Kultura..bonton..ne gledam vas namerno, a se mi vsilite pred oci. Pac ne znam miže hodit po svetu.

A ti sploh veš kaj pomeni koltura in bonton?

Očitno tega primankuje tebi glede na to a točno veš kakšne riti je imelo cel kup žensk na plaži.

Bonton je da pozdravis in potem pogledaš stran, ne pa da zijaš v ljudi in si jih zapomniš v detalje da boš potem lahko šla obrekovat na internet.

Stara baba v tangicah, arrrrrrr.

modrivrag, 13.08.2025 ob 20:19

Mamica iz plaže, 13.08.2025 ob 18:37

Sem mamica in športnica, brez kompleksov zaradi svoje postave. Opazujem ženske na plaži. Mlade, stare, postavne, malo manj postavne, nekatere prav neokusne na pogled in potem na rit navesijo tangice za na plažo. Ko bi le vedele kako neokusno izgledajo. Pol nege riti na plaži paše na mlade frklje, brez celulitičnih ritih, ki so še vse napete in čvrste. Tudi Instagram jih je poln, med njimi tudi nekaj znanih Slovenk, potem pa otroke zraven, nenazadnje jih fotografirajo otroci. Moj bog, kakšno sporočilo dajejo te nagorite mame svojim otrokom. Pa nihče mi ne bo rekel, da ima ženska tangice kopalke na javni plaži zaradi sebe, ima jih da jo moški gledajo, ker sama svoje riti pač ne vidi. Še enkrat, mamice vi sta za tangice na plaži najmanj primerne. Dajte se malo v roke vzet. Ne paše vse na vsako rit in tudi sporočilo vašim otrokom ni cool.

Viš, ko nisi šla na solarno jogo, pa si nataknjena.☝️

Tale je res dobra! Vse pove.

Za avtorico pa: če se ne zafrkavaš, si gos!

To temo in podobne odpira en luzer z deformiranim kurcem

Dvomim, da je to napisala športnica 😉

Kdorkoli je že avtor, taka škodoželjnost razžira in slabi karakter

Sicer pa – medtem ko si na plaži, ko imaš na voljo morje, sonček, svoja dva metra za brisačo, se ti ukvarjaš s tujimi ritkami? Ne glede na to, kake so …

Pojma nimaš, kaj je v življenju pomembno

Celulit že ni

Pa odpiranje takih tem tudi ne

Zase se raje brigaj in pusti tuje riti na miru. Ma si uboga v duši.

In seveda sem naredil…

želel sem povedati, da ne glede na gpt diplom in magistrskih ne bodo ukinili!!!

ker so mentorji, asistenti, dekani zeloooooooooooo dobro plačani od tega.

na ustnem jih je bilo 5 v komisiji in vseh 5 je plačanih zato, da tam sedijo!

Saj nimate kulture. Kako boš imel kulturo od ljzdi, ki znajo samo trebit in krast. Skozla se mi ob oponašanju meščanstva z golfkom isto ko ob tangicah na morju. Ukradena Dalmacija kaj morate trpet.

Ja se mi zdi da se otroci zelo sekirajo, al pa prej mogoce ljubosumne žene a ?? normalno da ma zenska tangice na plazi, katera pa se nosi tiste mamaste gate, to je ze zdavnaj iz mode. Pol pa cela rit bela ko bi mela plenico gor?

Ne samo na plaži, ampak tudi na bazenih. In ne samo mame, ampak tudi mlada dekleta, ki so premočna … nekoč je bilo moderno zgoraj brez, razkazovanje prsi, zdaj pa cele riti, bruhaha, če so še ne vem kako samozavestne in sledijo modi, žal res ni primerno. Na vsako kravo ne paše sedlo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close