mamica išče prijatelja
Glej ti njo, mamice jih že zanimajo, vsaj na začetku. :)) Samo ko pa je treba prevzeti odgovornost, pa taki čičfiriči hitro stisneje rep med noge. Dva majhna otroka, tu je njen partner postavljen tudi v vlogo očima, starša.[/quote]
Kaj ti pravzaprav meni oporekaš? Seveda so otroci odgovornost. Zato je prav, da se že od začetka ve za otroke.
Kost gor ali dol, vseeno se moram oglasit.
Ja, samski osebi z otroki najprej padejo na pamet kandidati v podobni situaciji, ampak absolutno ni nujno, da se to potem laže izide kot z ljudmi brez otrok. Moje izkušnje so že take. Kar sem spoznala samskih atijev, jih je bilo pol takih, da hvala bogu, da so se jih ženske in otroci rešile, ker so bili bolj na deset procentov zmogljivosti. Skratka, neuporabni in prav nobenega razumevanja niso imeli zame … Narcisoidni, razvajeni, leni, nerazumevajoči, flegmatični, nekateri so tudi zanemarjali svoje otroke, spet drugi kronično zdolgočaseni in so rabili animacijo, kadar niso bili z otroki, to je bilo pa itak večino časa.
Bog ne daj, da bi gledala samo moške, ki že imajo otroke – zelo veliko jih je ločenih ravno zato, ker niso funkcionirali v družini, kar pomeni, da bodo še toliko manj uporabni v družini nekoga drugega.
Jaz sem zdaj srečno združena z moškim brez otrok, se je izkazal za veliko boljšega partnerja in “očima” kot marsikdo, ki mu je uspelo raztrositi svoje seme. Aja, imam pa tri otroke in kup domačih živali, tako da je res pestro.
Otresite se klišejev, krave s teličkom smo zakon.
Glavno da mleko dajete. :))
Sicer se strinjam s tvojim razmišljanjem, jaz samo pravim, da bo samski moški nekoliko težje pristopil k ženski, ki že ima otroke, ker vsak ima v glavi pač nek svoj ideal, da si bo ustvaril svojo družino. Problem je tudi, če otroci niso ravno najmanjši, da ko odrastejo in pridejo v puberteto, ne vem, koliko bodo upoštevali očima, kolikokrat mu bodo verjetno to tudi vrgli v obraz, da ga ne rabijo ubogati, ker ni njihov oče.
Sicer se strinjam s tvojim razmišljanjem, jaz samo pravim, da bo samski moški nekoliko težje pristopil k ženski, ki že ima otroke, ker vsak ima v glavi pač nek svoj ideal, da si bo ustvaril svojo družino. Problem je tudi, če otroci niso ravno najmanjši, da ko odrastejo in pridejo v puberteto, ne vem, koliko bodo upoštevali očima, kolikokrat mu bodo verjetno to tudi vrgli v obraz, da ga ne rabijo ubogati, ker ni njihov oče.[/quote]
glavno da se znebimo takih telet kot je matjažko
Sicer se strinjam s tvojim razmišljanjem, jaz samo pravim, da bo samski moški nekoliko težje pristopil k ženski, ki že ima otroke, ker vsak ima v glavi pač nek svoj ideal, da si bo ustvaril svojo družino. Problem je tudi, če otroci niso ravno najmanjši, da ko odrastejo in pridejo v puberteto, ne vem, koliko bodo upoštevali očima, kolikokrat mu bodo verjetno to tudi vrgli v obraz, da ga ne rabijo ubogati, ker ni njihov oče.[/quote]
glavno da se znebimo takih telet kot je matjažko[/quote]
🙂 A tako, bi se me kar znebila in me dala v mesarijo? Kaj bi potem kravice brez bikecov, bi vas mleko tiščalo? 😀
Matjažek, tebi narava ni čisto jasna. Kravje mleko je namreč za teličke (to je sicer precej širok pojem v današnjem času), mamino za dojenčke… bikeci pa so povečini le božji voleki. 😉
glavno da se znebimo takih telet kot je matjažko[/quote]
🙂 A tako, bi se me kar znebila in me dala v mesarijo? Kaj bi potem kravice brez bikecov, bi vas mleko tiščalo? :D[/quote]
pa kako mesarijo, tebe mora tvoja kravica najprej odstavit od vimena, potem boš šele bikec postal, zdaj si samo nebogljen teliček ki suva z glavo v vime ko išče sesek
japkica
Veš, če bi se kdaj znašel v tvojem domu, kaj bi si zaželel? Oba vema, a ne? 🙂
…
Kozarec hladnega alpskega mleka. Z užitkom bi ga popil! :)))
Saj imaš kaj na zalogi, a ne, če bi mi ga doma zmanjkalo? 😉
pink cow
PinkCow, a ti si ona z Milke, ker tista kravica je roza oz. vleče na violet?
Meni so takšne šekaste lepše, pri tej ne bi imel težav, da najdem sesek: 😀
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/mlekarka.jpg[/img]
PS: Tudi teliček ima že trde roge! A ne veš tega? 🙂
Japkica….Pri vas ne pijete (kravjega) mleka ?
Jaz ga tudi ne, ker ga ne prenašam.[/quote]
Jaz samo riževo in sojino. :)[/quote]
Zakaj pa to? Ne odgovarja? Nekoč pa so sanjali ljudje, ko še niso poznali rastlinskega mleka, o obljubljeni deželi, kjer se cedita med in mleko.
Po vseh odgovorih se vidi kako je “veza” nekaj kar ne premore kaj več od skupne kavice in postelje.
A tudi moški ne razmišljajo nič bolj pametno od žensk, kot vidim. Nič dlje od “hooking” kot lahko slišiš že v filmih.
Seveda lahko najdeš. Odvisno kako se obnašaš: kot podivjana ločenka ali kot nekdo ki mu manjka njegova polovica.
Forum je zaprt za komentiranje.