Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › “mami ne vpij”

“mami ne vpij”

Jaz sem ista. Pa sem imela lepo otroštvo, z menoj so vedno lepo ravnali. Sem pa po naravi kolerik in ne verjamem, da lahko kaj dosti spremeniš svojo naravo. Lahko jo samo provaš kontrolirat. No, jaz imam srečo, da moja hči ni prevelik občutljivček in je moji izpadi ne ganejo preveč….vsaj upam da ne……. uf! 🙁

BRAVO !

Sem si rekla ,da ne bom ista kod moja mama …..ampak ….se tudi jaz derem ko otroci ne ubogajo….Klofute pa jim nisem nikoli primazala(Točka zame moja mama nam jo je za vsako malenkost npr. že če smo polili sok….)

Če si jezna, preštej do 10
Če si pa zelo jezna preštej do 100 :))

Enostavne recept, in ne rabiš iti globlje…Jeza je jeza in to je povsem normalno čustvo.

http://zarekupanja.com/

Očitno tudi vi ponavljati vzorce svoje pokvarjene “staruhe” , upam da nimate potomcev.

Moja prijateljica je tudi imela take izpade. V službi pritiski, doma otrok… dala odpoved v službi.

Zdaj pelje otroka v šolo, gre v hrib, se loti stvari doma, skuha…

Umirjena … vse drugače…

Ni zmogla vsega. Je pa res da mož kar dobro zasluži in so si to lahko privoščili

U bistvu, zdaj poznam dve, ki sta dali odpoved in sta doma, le da he ena začela delati kot s.p. in zasluži toliko da se pokrije… prispevki, davki… in se nekaj ji ostane. Dela takrat ko ima zagon in si sama kroji delovnik se pa ne žene za zaslužkom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close