Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mami najboljse kolegice me enostabne ne prenese

Mami najboljse kolegice me enostabne ne prenese

Spostovani

Obracam se na vas. Stara sem 27 let in mati moje najboljse prijateljice me ze celo zivljenje sovrazi. vrez razloga…karkoli sem poskusila storiti zanjo da bi ji morda zlezla v rit me ne prenese in naju konstantno zeli razdvojiti. na vsake toliko casa ima izpade v katerih kolegici govori da za hrbtom govorim cez njo da je ona to slisala od deugih in da slabo volivam nanjo da jo bom samo unicila a dejle je naredilo srednjo solo in fax dela v banki slovenije res uspesna njena matj pa se vedno trdi da jo bom unicila in da najbse odstrani iz mojega zivljenja

Malo povprašaj svoje starše … mogoče so kdaj imeli kakšen konflikt … ali pa celo še stari starši. Ne moreš verjet, kako dolgo se lahko prenaša/deduje kakšna zamera.

stari sta 27 let. menda sta sposobni živet svoje življenje neodvisno od tega, kaj pravijo starši

razumem tudi to, če sta več kot prijateljici, ampak v vsakem primeru se bosta morali odločiti, ali je bolj pomembno mnenje staršev, ali vaju dveh. predvsem je tvoja prijateljica tista, ki bo svoji materi morala pokazati neko mejo. če je odrasla, bi to naj zmogla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close