Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama sončka pove

Mama sončka pove

Sonček je samo kupil kuki, ga pojedel in ni nič kriv.???

Sonček hodi v trgovino kjer prodajajo dovoljene droge, ampak to je normalno. Ko je pa narobe so pa drugi krivi, sonček že ne.

Sramota, res. Čisto druga mladina kot 20 let nazaj, ko smo bili mi mladi. Ja, si vzel kdaj kakšno stvar, prvič, zadnjič in nikoliveč, ampak si požrl kar si skuhal, počakal da mine in to je to for good. Ne razlagaš staršem in predvsem ne kličeš novinarjev.

Je dovoljeno v trgovini prodajati take piškote? Od kdaj in to legalno???

mah… po take zadeve grejo v štacuno… a de bi šli po fasungo, kruh, mlek, jajca … e, to jih pa ne vidiš po štacuni- vse mama pa ata znosita v hladilnik anede…

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 20.09.2025 ob 22:30

Je dovoljeno v trgovini prodajati take piškote? Od kdaj in to legalno???

Ko bo trava legalna bo šele hudo. Si predstavljate tako z izgubljanje zavesti za volanom, pa halucinacije…

Tista tamala, ki zagovarja marihuano za rekreacijo, naj prevzame nase vso odgovornost!

Verjetno je to višek permisivne vzgoje. Mulo se ga hoče zadet med šolskim poukom in ker droge premočno zadanejo, mama pokliče na pop tv. Noro res. Če bi te kukiji  malo manj zadeli, bi jih te mulci vsak dan jedli med malico. Sem 100%.

Seveda ni nič kriv, kot skuter isti 13 let  brez registracije, s predelani mi skuterji, divjajo po ulicah in ogrožajo pešce in voznike.  A ta starš ve, da ima mulc moped, kako se obnaša in, če je predelan to tudi stane. Starši preveč buljite v telefone, otroci pa bezljajo. Kaj ima otrok delat v trgovini s prehrano iz konoplje.

Zahvalte se Levici in Svobodi za zakon o rabi konoplje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close