Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama objavlja cel razred na fb

Mama objavlja cel razred na fb

Mene je izjemno razjezilo, ker je danes mamica sončice prvošolke, objavila vsaj 20fotografij na njenem, očitno odklenjenem fb profilu.

A na teh fotografijah ni samo njena sončica, temeč vsi  otroci iz razreda. Nekateri na gasilski fotografiji, a en kup fotografij, kjer so še drugi otroci.

Kaj ima za objavljati druge otroke?

Sem ji na msg poslala prošnjo, naj takoj odstrani fotografije z našo hčerko, ker ne dovolimo objav na fb.

Mi je poslala samo smejočega emotija in napisala, da so vsi tako zelo cartkani.

Sem ji odpisala in razložila, zakaj ne dovolim.

No, očitno tega ne namerava upoštevati.

Sem prav vesel, da sem bil rojen še v Yugi, ko ni bilo teh prifuknjenih mamic in njihovih cartanih sončkov

Brez tvoje privolitve slik tvojega otroka nima pravice objavljat.Če se še prav spomnim smo že za našo morali v šoli vsako leto podpisat privolitev v to ali dovolimo objave.Mamico še enkrat opozori ,če ne bo upoštevala pa prijavi njen profil.Srčkani,cortkani in vse ostalo nima veze s tem,da objavlja slike drugih otrok.

Odgovor na objavo uporabnika
Jezna zategnjena mama, 01.09.2025 ob 19:05

Mene je izjemno razjezilo, ker je danes mamica sončice prvošolke, objavila vsaj 20fotografij na njenem, očitno odklenjenem fb profilu.

A na teh fotografijah ni samo njena sončica, temeč vsi  otroci iz razreda. Nekateri na gasilski fotografiji, a en kup fotografij, kjer so še drugi otroci.

Kaj ima za objavljati druge otroke?

Sem ji na msg poslala prošnjo, naj takoj odstrani fotografije z našo hčerko, ker ne dovolimo objav na fb.

Mi je poslala samo smejočega emotija in napisala, da so vsi tako zelo cartkani.

Sem ji odpisala in razložila, zakaj ne dovolim.

No, očitno tega ne namerava upoštevati.

zagrozi ji s prijavo

https://www.ip-rs.si/mnenja-zvop-2/fotografiranje-javnega-dogodka-in-objava-fotografij-na-socialnem-omre%C5%BEju-x-1702545016

Super ste začeli šolsko leto !

Si napisala tudi vsem medijem, da ne smejo objavljati slik prvosolcev?

A,  dej no…a tole z objavami na fajstbukovemu  portalu ,…se še dogaja. ali kaj …pa to je že paaase…Zdaj se ceni zasebnost !

Da so lušni a slik mladoletnih otrok ne sme objavljati brez dovoljenja roditeljev. To je zakonsko.

Se enkrat jo pozovi da umakne ali izreže ostale otroke ali zamegli ostale otroke, drugače jo pa prijavi, potem bo razumela

To početje je dandanes izredno nevarno. Dark net je po svetu zelo aktiven.

Zgodbe so tako zelo pretresljive, da niso za javnost.

Mater ste občutljivi. In kaj pol za neke slike. A je tvoj kaj poseben in ti kaj prikrajšana? Samo kompliciranje novodobnih mamic.

Vasa paranoja ze meji na dusevno motnjo.

Če bi jaz imela otroka in da se pojavijo skupinske slike razreda na FB, pa grem do te mamice in jo oklofotam lastnoročno, če ne misli odstranit slik.

Prav zalezovala bi jo. Mogoče bi pol poštekala, zakaj ne dovolim objav.

Ne samo da to mamo prijazno opozoriš in prijaviš če ne odstrani, obvestiš tudi šolo.

Ampak to so imeli že naši otroci 25 let nazaj v vrtcu, kjer smo morali starši podati izjavo glede fotografiranja naših otrok. V naši skupini smo bili složni in nihče ni dal dovoljenja. Enako je bilo v osnovni in srednji šoli. Nobenih težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close