Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama mi zastruplja otroke

Mama mi zastruplja otroke

Ko prideš domov, poroka otroke in greste na 2 urni marš.  Otrokom razložiš,  da je to potrebno, da hiperaktivec porabi energijo, zaprti otrok razgiba črevesje, alergike pa porabi strup v telesu. Če bo alergike kaj jamra, da ga srbi, mu razloži, da je to od fine prehrane pri babici in naj se odloči ali bo fino jedel in imel alergijo in hodil ali bo nehal jesti hrano, ki mu povzroča alergijo. Saj otroci niso stari 1,2 in 3 leta, kaj ne? Če so, ostani doma in imej 10 otrok.

Jaz pa tole situacijo zelo razumem. Jaz moji tašči nisem mogla nič vbiti v glavo. Nič.

Dokler nismo enega od otrok zadnji hip pripeljali na urgenco, ker se je že dušil.

Po tistem ji otrok brez najinega nadzora nisva več puščala. Nikoli več.

Ker ona je še vedno trajbala: saj bi samo čisto malo…

Kar v vrtec.Tam sele pojedo vsega normalnega.In po enem tednu vrtca boste sami sebe spoznali kaksne zahteve ste postavili mami.

Pusti mamo pri miru, sama sta naredila 3 otroke. Če t kaj ne paše, jih daj v vrtec. Ne sekiraj matere, še manj tvoj mož.  Naj sekira svojo.

Odgovor na objavo uporabnika
resno, 26.09.2023 ob 21:52

Očitno te toliko resno jemlje kot idioti tu. Ljudem je pač smešno da alergiku daš nekaj kar mu bo sprožilo reakcijo. Je smešno da otrok dobi izpuščaje ali pa še kaj hujšega. Se jim drugače smili, če mu ne dajo nečesa kar mu škodi. Isto za otroke s problematično prebavo. Je smešno da otrok ne more na veliko potrebo in bo verjetno hemeroide fasal preden bo sploh v šolo stopil. Smešno. Bo bogi če bo normalno sral in bil brez “čaja”. Saj so vsi zrasli na temu, le kako bi lahko komu škodilo. Če mama serje po čaju bo pa tudi otrok. Zihr ni od tega a ne. Ona že ve. Jaka ljubezen babice to. Vprašaj ji če se ji otroci nič ne smiljo k imajo fleke in ne morjo srat. Pa ona za to kriva. Kaj je težje? Živet brez enga čaja al en teden se ne usrat?

tudi mi imamo eno tako žensko v ulici. Vse bi futrala z zanič hrano. Ne samo svoje. Vse. Enkrat je eni ženski brez zob dala trdo staro skorjo kruha. Kako bo boga reva to jedla brez zob?

No ta ženska, ki bi vse futrala je pa bolna. Se vprašam, le zakaj?! In kaj, zdaj bi morali bit vsi bolni, ker je ona? Kot da bi se na tak način, da druge futra hotela komu maščevat.

A druge babice pa ni, da bi čuvala otroke?

Zakaj tako kompliciraš?!

Tašča ti dela uslugo, ker jih čuva. Bodi hvaležna. Hrano kupuje verjetno za svoj denar. Bodi hvaležna. To, kar jim daje za jest, jim daje zato, ker verjetno tudi oni povedo, kaj bi radi jedli. Otroci imajo radi beli kruh, imajo radi salamo …, zato pusti, da to jedo, če hočejo. A misliš, da je v vrtcu bolj “zdrava” hrana?

Če torej pri njej jedo 2 x na dan nezdravo, pa naj pri tebi potem 2 x zdravo.

Verjemi, ravno otroci takšnih staršev kot si ti na skrivaj jedo stvari, ki jim jih starši prepovedujejo. Babice in dedke prosijo, da naj jim kupijo stvari, ki jim jih starši prepovedujejo.

Bodi malo bolj strpna glede prehrane in svojim otrokom zagotovi zdravo prehrano pri sebi in svojih starših, na katere lahko verjetno bolj vplivaš.

Torej – ne kompliciraj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close