Malta
Meni osebno je bilo na Malti všeč, res pa je da smo bolj okrog hodili kot se kopali, tako da smo v osmih dneh videli vse znamenitosti otoka . Tja smo šli z agencijo, za drugo pa smo sami poskrbeli, okrog smo hodili v lastni režiji, kupiš avtobusno karto in potem krožiš lahko po celem otoku, si nabaviš zemljevid s progami in ni prav noben problem, cene niso previsoke, hrana je tudi bolj sredozemska – ribe, zelenjava. Plaže so peščene, visoki valovi, vroče, po mestih imajo organizirane njihove feste, Valetta je zelo zanimivo staro mesto, vsekakor priporočam za enkrat, je prav lepo.
Aja, tudi izposoja avtomobila ni velik strošek, samo malo nerodno je, ker vozijo po levi.
Lep dopust ti želim
Živjo,
na Malti sem bila štiri leta od tega (v hotelu v Sliemi – med La Vallleto in St. Julianom). Bilo je prekrasno, ampak ti takole povem: jaz sem do sedaj slišala samo dve skrajni oceni Malte – da je bilo izjemno in da je bilo full slabo!
Cene so kar visoke – malo višje kot pri nas. Če vas je več, se definitivno splača najeti avto in si Malto ogledati (je kulturno in zgodovinsko zelo bogata dežela). Na plaže se lahko vozite kar z avtobusom (ni drag in je izjemno zanimiv- boš že videla, o čem govorim! Super doživetje:) )
Z ladjico se odpeljite tudi na otoček Comino, kjer je morje božansko!!! Kot v kakem filmu!
Mi smo jedli v hotelu (tri zvezdice) in je bila hrana dobra.
Ljudje so zelo prijazni, pa nekateri, ki so zaposleni v hotelih, celo znajo kako besedo slovensko (ker je veliko slovenskih absolventov tam jeseni).
Tudi nočno življenje je pestro (priporočam St. Julian). Iz Slieme je do tega mesteca promenada in prideš do tja v 20 minutah.
Jaz sem se imela zelo lepo.
UŽIVAJ,
Tadeja
Meni je Malta ostala v izrednem spominu. Bili smo v apartmaju v Buggibi. Nore plaže, na katere smo se vozili z avtobusi – ki so pravo doživetje. Otok Comino je prekrasen – tam so snemali film Modra laguna torej si lahko predstavljaš… Pametno si je ogledati tudi Poppay village – starinsko popajevo mestece …
Hrana odlična…
le malo vroče je …
Mi smo šli z agencijo Intelekta, ki je izredno dobro organizirala nastanitev (14 dni).
Forum je zaprt za komentiranje.