Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malo se je obajsala

Malo se je obajsala

https://www.moskisvet.com/erotika/seksi/donciceva-anamaria-v-bikinkah-in-s-copki-se-nikoli-tako-seksi.html

Eh, punca je kot tista gorila M. Obama.  No, malo boljša, kaj dosti pa ne.  Nekaj med žensko in Transformer  robotom.

Če je pametna, se ji bo po hitrem postopku zgodil kak UPS, ker ne vem, če ji dam še kakšno leto max dve.

Ker glede na njena leta, količino telovadbe in vrste prehrane, ki jo promovira, bi morala  imet top postavo. Pa še na neke liposukcije hodi.

Tašča ima boljšo postavo.

Za neko 20-letnico, ki še ni mamica, je dokaj bunkasta.  Telo ima za svojo starost nekako povprečno. Verjamem pa, da je dobra po srcu.

Jao ?????

matr, ženska ne sme bit malo polna, desc je pa lahko širok

pa kok ste stare babe

zih okol 50 ????‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
adfhdfhfsdhs, 27.08.2021 ob 15:41

https://www.moskisvet.com/erotika/seksi/donciceva-anamaria-v-bikinkah-in-s-copki-se-nikoli-tako-seksi.html

Ja in  – š vdno voha tudi Lukcov miijon, ti pa fouš do nba.

Je bikica po horoskopu,  kar se vidi tudi po postavi, taka s pravimi oblinami na pravem mestu; hedonistka enako kot Luka.  Sicer kaj pa ve veste – mogoče pa Luki paše, da ima kdaj malo bolj kaj za “prim’t”  En in isti šnicl  v 11ih letih – malo spremembe paše, vsakomur. Niso vsi ruknjeni na manekenske presušenke in preštevalke zaužitih kalorij.

Elefterios, 27.08.2021 ob 16:16

Za neko 20-letnico, ki še ni mamica, je dokaj bunkasta.  Telo ima za svojo starost nekako povprečno. Verjamem pa, da je dobra po srcu.

No, jaz sem bila taka pri 12ih, pri 20ih, pa pri 30ih in zdaj pri skoraj 50ih sem se vedno taka.

Pri 20ih sem bila ritasta in joskasta, pas pa za z dlanmi objet, zdaj sem pa top, pas se razsiril, rit zmanjsala, kile pa ostale enake.

Mislim, da sva celo priblizno enako visoki s tole deklico, edino jaz imam res ozka ramena.

Povprečna dvajsetletnica s 5kg preveč. Škoda, ker si že sedaj fila ustnice, mogoče tudi prsi. Kaj bo čez 10 let?!  No, z M. Obama se je pa ne more primerjat, res ne;).

Ta gospa nima 65 kg pri višini 180 cm. Skupaj smo se fotkali, je moje visine(obe v supergah brez pete).. Je pa zelo podobna Ani iz Gorskega zdravnika katero ljubi glavni igralec.. U resnici zelo suha, toda ima res hude joske ritko.

a ni še izsilila poroke in oploditve s strani donćića. čas se ji namreč izteka

Krulave  “lepotice”, ki tule komentirate, da vas nikjer ni videti?

Vidli na Brniku, 27.08.2021 ob 16:44

Ta gospa nima 65 kg pri višini 180 cm. Skupaj smo se fotkali, je moje visine(obe v supergah brez pete).. Je pa zelo podobna Ani iz Gorskega zdravnika katero ljubi glavni igralec.. U resnici zelo suha, toda ima res hude joske ritko.

No, če je Ani podobna, potem je kar močna. Ana sploh ni suha))

“Ki še ni mamica”?

Tiste, ki rodijo in so debele, nimajo ničesar skupnega z Anamarijo.  So pač zavaljene.  Ona ni debela, ampak čokata, gorilasta.  Ženski hrust z močnimi kostmi, veliko lobanjo.  Ta ne more biti “drobna” in suha.

zgleda kot dec v obraz in telo

trans?

?? bajsika

Tak športnik pa kadi???

Mere ima 179 cm, 61 kg.. 95-63-93..podatki Agencije za modele.. In to j debelo.. Konfekcijske.. Gor 36-Dol..36..ne ga srat.. Tudi če bi imela na to višino 70 kg, bi bila suha..

Res je najbolj pomembno v življenju kako izgledaš 🙂

Tu pa spet bevskajo 20 let mlajše izgledajoče ženske s popolno postavo, nadpovprečnimi mulci, čisto hišo in velko skledo solate vsak dan za kosilo, poročene z dedci na minimalcu za katerimi tarzančke pucajo po postelji in pobčki, ki ga namočijo samo če plačajo, pa še tam se jim ne dvigne. Sami uspešneži.

Punca je zelo nadpovprečna.. Že te dolge noge in višina jo uvrščajo v lepotne standarde. Malo tako lepih po Ljubljani in Sloveniji.. Primerjam 20,25..30 so že prestare za njeno primerjavo.

Meni je ful luštna, oba sta fejst skupaj. Naj uživata maksimalno!

Za vsaku žensku je najbolj pomembno u življenju da se poroči in ima otroke. Tale pa se mora sploh pod nujno poročiti in zanositi. Preden bo starejša in še bolj debela.

Luka je že dobil svojo pogodbu, tale pa še ne svojega prstena. Ker če ji ne uspe bo morala iti delati u kakšni ameriški McDonalds.

Ker če ji ne uspe bo morala iti delati u kakšni ameriški McDonalds.

Ni nujno, mogoče bo lahko delala kot stevardesa. Za v bombnik.

lahko bi jo bilo sram, pri teh letih!

Adijo pamet, koliko žlehtnobe. Hitro zdaj pred špegl se primerjat in monoligirat Dončič bi pa ja lahko mene izbral, ona je ja bolj debela. In polepsala vam je vecer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close