Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek malo pomoči: je to “fejk” spletna trgovina?

malo pomoči: je to “fejk” spletna trgovina?

FuLL bi si rada kupila to oblekco za rojstni dan od sestre,letos julija bo 30 stara,pa greve na kosilo. Sicer sem jim pisala mail koliko časa je delivery,so lepo odpisali da od 10-20 dni. Ampak ko sem pregledovala domeno,piše da je stran ustanovljena šele 66 dni,plus nobenih komentarjev/mnenj. Tudi nimajo spodaj na dnu glave naslova ali podatkov o firmi. Mislite da je fejk?

Tok mi je lepa oblekca,joj 🙁

Summer plus size stitching printed polka dot dress

Ne priporočam nakupa. Zadevo boš preplačala (carina, postopki, ddv) in vprašanje, če boš naročeno sploh dobila. Sama imam slabe izkušnje z zelo podobno spletno stranjo (floriday.com). Po 2h mesecih stvari še nisem dobila in zahtevala vračilo denarja. Na srečo se je dobro končalo – vrnili denar.

Kupujem na “shein europa”, kljub kitajski robi zelo kvalitetne in lepe stvari po ugodnih cenah. Vedno pošljejo v roku 14 – 20 dni.

Srečno!

NKD ima zdaj akcijo +size oblek!

Tudi če ni scam – si prištela 22% DDV in carino, mogoče še poštnino? Plačala boš še enkrat več kot je cena na strani.

Kje je pa sedež te firme?

Nikjer nisem zasledil nobenega podatka. Morda na Marsu, ali kje, ne vem. Se opravičujem, verjetno sem kaj spregledal.

Hvala vsem!

nisem niti pomislna na uvozne davke in podobne detajle.. hvala vam 🙂 lp

mas se paypalov fee za konverzijo valut

pač če si res zelis pa da tuki ni za kupt si kup

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Brez problema dam kreditno kartico, bančne in internetne račune v uporabo drugi osebi. Ta oseba mora biti mnogo bolj kvalitetna od mene.

Odgovor na objavo uporabnika
deževen dan, 24.05.2021 ob 11:14

Ne priporočam nakupa. Zadevo boš preplačala (carina, postopki, ddv) in vprašanje, če boš naročeno sploh dobila. Sama imam slabe izkušnje z zelo podobno spletno stranjo (floriday.com). Po 2h mesecih stvari še nisem dobila in zahtevala vračilo denarja. Na srečo se je dobro končalo – vrnili denar.

Kupujem na “shein europa”, kljub kitajski robi zelo kvalitetne in lepe stvari po ugodnih cenah. Vedno pošljejo v roku 14 – 20 dni.

Srečno!

NOBENA kitajska stvar NE PRIDE v 14-ih dneh.

Vem, ker pogosto naročam… Lažete, kot pes teče.

Koliko vas plača Kitajec za tako lažnivo propagando?

Odgovor na objavo uporabnika
Rednamayy, 24.05.2021 ob 12:01

Hvala vsem!

nisem niti pomislna na uvozne davke in podobne detajle.. hvala vam 🙂 lp

1. julija bo zgodba o ugodnih nakupih iz Kitajske KONČANA. Berite najave sprememb…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close