Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika malo drugače

malo drugače

Naslednji mesec imamo krst za našo malčico. Doma bomo imeli piknik in bo približno 40 ljudi z otroci vred. Rada bi, da bi bilo malo drugače od navadnih čevapčičev, pleskavic itd. Imate kakšen nasvet, ampak da bo glede cene še vedno zmerno, pa da ne bo preveč dela seveda. Najlepša hvala za nasvet in predloge.

Lahko pripravite kotlovino. Naši gostje jo naravnost obožujejo.

Pečena govedina na žaru je super. Lahko pripraviš zanimive ražnjiče (malo mesa, klobase, raznobarvno papriko). Pečene bučke, melancani, paprika.. Mogoče še kakšne pečene perutničke. Če bo veliko otrok so dobre hrenovke, otroci jih imajo najraje. Kupi tiste mini hrenovke. Meni so všeč svinjska rebra, vendar samo na žaru, ker se fino zapečejo. Zraven ponudi razne solate, pečen krompir, priloge (zenf, ajvar, majoneza, ketchup).

Za začetek in za vmes pa lahko ponudiš polnjeno francosko štruco, hitre mini pizze, špansko pito… Vse je slano, narejeno prej in v majhnih koščkih. Če te zanima kakšen recept, ti ga napišem.

Jaz bi pa predlagala pitulice različnih nadevov in 100% bodo vsi zadovolji in navdušeni.
LP, zala

Tudi jaz bi se odločila za golaž kuhan v kotlu + kruh, čez čas pa bi ponudila razne pitulice, pečeno zelenjavo na žaru, pizzo. Moraš pa zanesljivo vedeti, da vsi jedo golaž, drugače moraš ponuditi še kaj drugega (npr. francoska štruca z zeliščnim maslom, polnjena francoska štruca z bolognese omako in pečena v pečiti).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close