Malo čudaški sosedje
Svetloba133, 16.02.2022 ob 19:17
Midva z mozem si tud prizgeva rdeco luc ko seksava. Pa se se nben v bloku ni pritozil. Razen en sosed je omenil, da po lucki tocno ve kdaj je akcija pri nas doma. Pa se ne ozirava na to.
da mi pa sosed pride pametovat kaksno svetlobo bom imela znotraj svojega doma, mu pa brez besed zaloputnem vrata pred nosom in si mislim, da taksnega cudaka pa se ne.
Veš je bistvena razlika ali je ta svetloba znotraj doma ali pa ta svetloba osvetljuje okolico, tudi sosedovo parcelo, hišo.
Tisto 2x na let, kar vidva seksata pa verjamem, da nikogar ne moti. Če bi pa vse noči osvetljevala sosedom, bi ti pa verjetno že kdo tisto luč nekam nabil.
uf imamo ene take, 16.02.2022 ob 19:03
Niri, to pa kriza, živite v naravi, kjer je ponoči prijetno temno oz sveti luna, zvezde, potem pa vletijo eni taki, ki celo noč nabijajo z lučmi.
Upam, da ti uspe nekako to urediti. Če si sredi mesta, je itak ves čas neka umetna svetloba. Ampak takole na podeželju pa imamo mir, naravo svetlobo oz. temo. Si ne predstavljam, da potem dobiš take zboljene sosede, ki ti celo noč osvetljujejo okolico.
Poskušaj na temo, da škodujejo živalim. Upam, da uspe na lep način.
Pa upam, da nimaš kakega takega psihopata za soseda kot je tale Kokoška.
Navkljub vsemu še vedno velja, da je rdeča svetloba ponoči manj škodljiva. Pika.
Vsi ti to pišejo. Rok, kokoš in Ena od prej. Vsi so ti to razložili. In to je tudi meni znano.
Edino ti še budalo špilaš. Res si motena in napihnjena kot so ti napisali.
A ti naj še znanstvenika pripeljemo, da ti to razloži?
Daj mi povej zakaj moraš ponoči osvetljevati?
To me pa res zanima. Ker prvič slišim, da je tu nekaj tako blazno nujnega. To samo pri monah doživih.
Dajte mi razložiti zagovorniki nočnega osvetljevanja doma in okolice pa sosedo zakaj je to tako nujno?
Prav imajo namreč tisti, ki govorijo, da je to škodljivo. Nismo sami na svetu. So tudi živali v okolici.
Tako, da bebci, ki to podpirate, povejte zakaj vam je to tako nujno? Grem stavit, da je to plod raznih Ljubljančanov. Od Ljubljančana lahko pričakuješ take neumnosti. Aja, Rok, Kura — Ljubljanačni.
Samo monovci ste tako zabiti, da nujno rabite nočno osvetljevanje, ko spite.
zakaj je potrebno, 16.02.2022 ob 20:11
Daj mi povej zakaj moraš ponoči osvetljevati?
To me pa res zanima. Ker prvič slišim, da je tu nekaj tako blazno nujnega. To samo pri monah doživih.
Dajte mi razložiti zagovorniki nočnega osvetljevanja doma in okolice pa sosedo zakaj je to tako nujno?
Prav imajo namreč tisti, ki govorijo, da je to škodljivo. Nismo sami na svetu. So tudi živali v okolici.
Tako, da bebci, ki to podpirate, povejte zakaj vam je to tako nujno? Grem stavit, da je to plod raznih Ljubljančanov. Od Ljubljančana lahko pričakuješ take neumnosti. Aja, Rok, Kura — Ljubljanačni.
Samo monovci ste tako zabiti, da nujno rabite nočno osvetljevanje, ko spite.
Si debil? Ja debilu se ne da nič razložiti!
Smo proti svetlobnemu onesneževanju, ZATO SMO ZA RDEČO SVETLOBO❗❗❗Ker v naravnem redu je tako, da je podnevi bela svetloba, z večerom pa svetloba postane rdeča. Česar pa motena prasica ne razume. Prasica, ki niti otrok ne moža nima ker take fuknjene glupače nihče normaln ne bi prenašal. Če je sploh ženska, lahko da je nek antisocialn rovtarski drkač.
Ponovno sprašujem monklje, zakaj mislite, da morate ponoči, ko spite, osvetljevati hišo, okolico?
Zakaj se vam zdi to tako nujno potrebno?
To me pa resnično zanima.
Hud zagovornik nočnega osvetljevanja doma, ko spimo, je Kokoška. Glede na njegove izpade tule lahko domnevam, da so ljudje, ki nujno rabijo nočno osvetlitev doma, podobne sorte kot Kokoška.
Avtorica, se mi smiliš, če so tvoji sosedje taki kot je tale Kokoš.
Kokoši ???????, 16.02.2022 ob 20:24
Si debil? Ja debilu se ne da nič razložiti!
Smo proti svetlobnemu onesneževanju, ZATO SMO ZA RDEČO SVETLOBO❗❗❗Ker v naravnem redu je tako, da je podnevi bela svetloba, z večerom pa svetloba postane rdeča. Česar pa motena prasica ne razume. Prasica, ki niti otrok ne moža nima ker take fuknjene glupače nihče normaln ne bi prenašal. Če je sploh ženska, lahko da je nek antisocialn rovtarski drkač.
Ti, gejčina, kje imaš pa ti otroke? A to te v rit nafilajo s spermo in potem, kar iz tvoje riti prileze, so tvoji otroci?
zakaj je potrebno, 16.02.2022 ob 22:20
Ponovno sprašujem monklje, zakaj mislite, da morate ponoči, ko spite, osvetljevati hišo, okolico?
Zakaj se vam zdi to tako nujno potrebno?
To me pa resnično zanima.
Hud zagovornik nočnega osvetljevanja doma, ko spimo, je Kokoška. Glede na njegove izpade tule lahko domnevam, da so ljudje, ki nujno rabijo nočno osvetlitev doma, podobne sorte kot Kokoška.
Avtorica, se mi smiliš, če so tvoji sosedje taki kot je tale Kokoš.
Ali res misliš, da ne opazimo, da ti pišeš vsa ta sporočila pod različnimi vzdevki? Dobro te je iz tira vrgel Kokoši. Lahko mu samo čestitam.
Ma jasno je, da imaš prav. Vidi se, da večino sporočil piše isti SMRAD.
In jasno nama je kater. Zdaj pa pomisli tukaj sem se čisto slučajno zapletetel z njim, ker me ni to rovtarsko tele iskalo za prepir. Predstavljaj si torej koliko časa mora ta drkač preživeti na tem čveku. Saj sploh nima lastnega živlenja. ?
Lala327, 17.02.2022 ob 17:19
1.Zakaj ne date rolet dol vi, če VAS moti…?
2. Slaba energija, ki jo je odganjala ste bila verjetno vi.
😉
Končno ena, ki je izpostavila bistvo problema. Ja ona oddaja negativno energijo in ne sosedje. Avtorica je neuka preprosta kmečka ženska, ki nikoli ni videla sveta izven svoje vasi in ji vse nenavadno povzroča notranji nemir in jo straši.
Ampak ne, na monu se nikoli ne konča pri temu. Pojavi se ena še bolj smotana in čudna ženska in začne govoriti o svetlobnem onesneževanju pa čeprav ji vsi trapi pišejo, da je rdeča svetloba ponoči manj škodljiva. Ima človeka, da bi se kar z glavo ob zid butnil, ko razmišlja kakšni reveži živijo okoli po odmaknjenih vaseh.
bistvo problema, 17.02.2022 ob 17:55
Končno ena, ki je izpostavila bistvo problema. Ja ona oddaja negativno energijo in ne sosedje. Avtorica je neuka preprosta kmečka ženska, ki nikoli ni videla sveta izven svoje vasi in ji vse nenavadno povzroča notranji nemir in jo straši.
Ampak ne, na monu se nikoli ne konča pri temu. Pojavi se ena še bolj smotana in čudna ženska in začne govoriti o svetlobnem onesneževanju pa čeprav ji vsi trapi pišejo, da je rdeča svetloba ponoči manj škodljiva. Ima človeka, da bi se kar z glavo ob zid butnil, ko razmišlja kakšni reveži živijo okoli po odmaknjenih vaseh.
Ha ha ha… Se pa malo motis. Sem ze veliko prepotovala in videla veliko sveta. In ne vem kaksne veze ima zdaj to? Najboljse da imamo ponoci vsi vse osvetljeno. Te luci so prizgane tudi sredi poletja. Ko nam na pamet ne pade, da bomo imeli zaprta okna sredi noci in rolete dol spuscene. In je motece, ko imas vse mozne barve, ki svetijo v prostor.
Niri1, 17.02.2022 ob 20:09
Ha ha ha… Se pa malo motis. Sem ze veliko prepotovala in videla veliko sveta. In ne vem kaksne veze ima zdaj to? Najboljse da imamo ponoci vsi vse osvetljeno. Te luci so prizgane tudi sredi poletja. Ko nam na pamet ne pade, da bomo imeli zaprta okna sredi noci in rolete dol spuscene. In je motece, ko imas vse mozne barve, ki svetijo v prostor.
Pusti mone. To so zafrustirane babe, ki samo čakajo, da pljuvajo po avtorjih tem.
Vsekakor ni normalno, da sredi noči osvetljujejo.
Poskusi s pogovorom, upam, da ti uspe.
kaj imajo javno hišo, 17.02.2022 ob 21:12
Kaj imajo javno hišo, da ponoči osvetljujejo z rdečo svetlobo?
Normalni ljudje nimamo prižganih luči. Ne belih, ne rdečih, nobenih.
Ne nimajo javne hise, ceprav na prvi pogled pa res zgleda tako. Ampak imajo neke cudne rituale..ciscenje energije. Ne vem tocno kaj vse.
Odgovor za ostale…
Ja se bomo pogovorili z njimi. Vsi li pravite, da je rdeca barva ok. Saj pa nimajo samo rdece. Menjujejo..je tudi modra, zelena, vijolicna…
Ce so bele/rumene luci skodljive..zakaj so potem ulicne svetilke in cestne v teh barvah?
Pa nikakor ne rabis imet prizgane luci po celi hisi. Ker dvomim, da so v dveh nastropjih naenkrat.
Niri1 težko vrjamem, da si svetovljanka, ker če bi bila bi vedela da so barvne luči priljubljene že najmanj pol stoletja.
Danes imajo poleg barvnih žarnic tudi led trakove, ki vsebujejo majhne žarnice in spreminjajo barvo. Dosti ljudi ima to zvečer prižgano zaradi atmosfere, da je bolj barvito. Ko hodiš po zvečer mestu dostikrat vidiš, da imajo ljudje svetlobo različnih barv.
Ne moti pri gledanju televizije, saj svetloba ni premočna, lahko poživi romantični večer, morda meditacijo ali pa večerjo z gosti. In otroci to obožujejo.
Anonimno 5726, 18.02.2022 ob 07:05
Niri1 težko vrjamem, da si svetovljanka, ker če bi bila bi vedela da so barvne luči priljubljene že najmanj pol stoletja.
Danes imajo poleg barvnih žarnic tudi led trakove, ki vsebujejo majhne žarnice in spreminjajo barvo. Dosti ljudi ima to zvečer prižgano zaradi atmosfere, da je bolj barvito. Ko hodiš po zvečer mestu dostikrat vidiš, da imajo ljudje svetlobo različnih barv.
Ne moti pri gledanju televizije, saj svetloba ni premočna, lahko poživi romantični večer, morda meditacijo ali pa večerjo z gosti. In otroci to obožujejo.
Daj razloži mi, ti, ki si taka svetovljanka, zakaj rabiš te luči, ki jih omenjaš, ko spiš?
Forum je zaprt za komentiranje.