Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Maline na prostem (Primorska)

Maline na prostem (Primorska)

Spet jaz težim s temi malinami. Res bi prosila tisto/tistega ki ve, kje so na prostem (torej divje) na območju Primorske, če mi zaupa- ma da mi da toliko podatkov, da jih bom šla tudi lahko iskat- če vem da so na Nanosu je le ta malo prevelik, da bi celega predelala.

Ker pa razumem, da morda ne želite množično razdajat takih novic, mi lahko pišete tudi na mail allegrasoft@gmail.com.

Res bi vam bila ful hvaležna..tako bi se jih enkrat res napokala (tiste kupljene so mal predrage, da bi jih jedla cel dan in po pol kg 🙂 )

Hvala že vnaprej.

Jeseni pridi na naš vrt po sadike, so ta divje….

vem samo za en travnik na nanosu, kjer je (bilo? – ne vem, če so še) ogromno malin. To je na vrhu, tam ko je pod kočo tisti travnik, kjer so klopce in je od tam naprej steza za na Suhi vrh, ta steza gre čez travnik, kjer je ogromno malin – mi smo šli enkrat na ta Suhi vrh (samo je par let nazaj!) in smo se komaj zrinili med malinami po ozki stezi. Drugače pa so maline tudi če greš po položni poti ob poti, samo tiste tik ob poti so že sproti obrane:)) Lahko pa da so tam tudi izven poti kakšne. DRugje pa res ne vem, da bi bile še kakšne divje rastoče maline.

Oj,

hvala za ponudbo. Bi jih res vzela ene par, čeprav bi še vseeno rada našla eno naravno najdišče, sam jih je tam veliko več 🙂

Lp

O ful ti hvala.. Zdej vsaj približno razumem kam se usmerit. Bom šla že v kratkem kej na nanos, alora.. Saj zdaj enkrat proti koncu meseca začnejo roditi, ne?

Še enkrat hvala.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close