Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev malica???

malica???

Hodim v izredno srednjo šolo in imam status dijaka. Zanima me ali dobim kje bone za malico? V rednih srednjih šolah jih prodajajo v šoli in dijaki dobijo zato bone, po novem pa imajo izredni do 26. leta enake pravice kot redni. Zato me zanima ali lahko dobim kje bone za malico? V šoli tega nimajo, rekli so naj povprašam v študenstskem servisu tam pa so rekli da jih dobijo samo študenti.
Ta post ne spada ravno sem, vendar upam da se bo našel kdo, ki mi bo znal odgovoriti.

LEP BOŽIČ.

Bone za malico v srednji šoli dobijo dijaki, ki za njih zaprosijo. Obrazce dobiš na tajništvu šole ob začetku šolskega leta. Gre za subvencioniranje dijaške prehrane. Na obrazcu moraš izpolniti podatke o dohodkih. Ponavadi je to prepis iz odločbe za otroške dodatke. Glede na število prošenj,višine dodatka in količino sredstev ki jih je v ta namen dobila šola, šola dijakom razdeli vrednostne bone s katerimi lahko kupujejo malico le v šolski menzi.Z enim bonom ne moreš kupiti sendviča,krije le polovico ( cca 0,50€ )

Tako nekako to izgleda. Dvomim, da imaš kaj možnosti. Cenzus za subvencijo
je bil nekje okoli 43 % povprečne plače na družinskega člana.

Na podoben način delujejo subvencije za prevoze dijakov. Na železnici ali na avtobusni postaji dvigneš obrazec. Zgornji del mora izpolniti šola, ostalo izpolniš ti. Če ti bo uspelo tu dobiti subvencijo, je ta višja od bonov za prehrano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close