Najdi forum

Malica

Najbrž vas je veliko, ki se v službi vsaki dan srečujete z problemom, kaj pa danes pojesti za malico! Po pravici povedano mi salame in plastične žemlje že počasi “ven gledajo”. Kakšen poseben ljubitelj tistih že narejenih solatk tudi nisem. Sploh sedaj, v tej vročini je treba kar malo pazit kaj človek vrže v usta in če bi še malo razmišljala o vsaj približno zdravem obroku med službenim časom, ko pošljemo nekoga, da gre po malico, kaj??? Kako rešujete vi ta problem?

Jaz hodim ven v različne menze, restavracije na solate. Izključno sveže-zelene, paradižnik, paprika. Več ne, ker se potem kar zredim.

kaksen dan bi lahko imela sadje za malico…nap.najprej jabolko in pomaranco….cez cas pa se 2 banani… malo ocisti telo…pa se redi ne…lp p

Kaj pa jogurti,skuta s sadjem in polnozrnat kruh ali prepecenec ?
Jaz sicer pojem zatrk,potem nic vec.Jabolko vedno obvezno.
Lp Babi

pri nas imamo čajno kuhinjo in si prinesem paradižnik, papriko, malo konzervo koruze, kakšen list zelene solate, včasih tudi rio mare in si naredim solato. To je kar dober obrok, ampak delam do 16.00 ure in sem pozno doma, tako, da mi taka solata kar paše.

Draga Hana!
Ko sem še bila v službi je bila moja vsakodnevna malica ena črna žemlja in navadni jogurt. Za sedenje je bilo to več kot dovolj. Imela sem pa v rezervi, za vsak slučaj, če bi me napadla lakota, prepečenec in kakšno jabolko.Pila sem pa cedevito. Nikoli pa nisem hodila na “tople obroke” ali si sama delala kakšne prigrizke v službi. Podobne prehrambene navade sem ohranila tudi v pokoju.
Lepo pozdravljena!

jaz si vzamem jabolka, riževe vaflje ki so fuuuul nasitni, grem na burek (v trgovinah je majhen in ni tolk masten), jogurte, polnozrnate kruhke wassa in par rezin sira (pojem kot sendvic) zraven teh kruhkov jem tudi pasteto iz tube-kaksni namazi iz gob, tofuja…, sendvici iz bio trgovin so dobra alternativa plasticnim zemljam, vsebujejo seitam, tofu, kkalcke, zelenjavo, dobre namaze pa kruh je iz pirine moke (pac nekaj novih okusov, da ni dolgcas)

jaz prisegam na polnozrnate strucke, zraven pa kaksen jogurt.

jaz pa sem si kupila musli s sadjem (v tušu se dobi dober, poceni, brez dodanega sladkorja). Musli imam kar v veliki vrečki v službi, nato pa si vsak dan prinesem jogurt (vsak dan kakšen drugačen okus) in si naredim super malico – nasiti in osveži v tej vročini. Tudi ne rabiš čajne kuhinje, ker lahko musli kar sproti stresaš v lonček z jogurtom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close