Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mali tiček na nudistični plaži

mali tiček na nudistični plaži

Ful me mika it na nudistično plažo, da bi bila povsod rjava. Fant pa noče it z menoj,ker pravi,da ima premajhnega. A tam samo deci z velikimi skačejo?

Tm skačejo normalni ldje.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Se strinjam s Ksihtom…..taksni kot smo, smo po naravi….in kaj je to, ce ne normalno?…..

kar pa se tvojga tipa tice…..pa pravjo, da so zenske zakompleksane…..pa mu ti malo samozavest dvigni….;))))))))))

Sam ne preveč… :))) Ker to pa zna bit nerodn… :)))))))))

Nisem mislila tko, kt ti zdej mislis…..ti, ti, ti…..;))))))))))….sem mislila, da mu pove, da npr. ni majhen, ker da jo zadovolji in da nikjer ne piše, da bi moral imeti, kaj jaz vem, 20 cm,……bla, bla, bla…..

He, he… vem kwa s ti mislla… 🙂
Jest pa poznam probleme tud z druge strani… :)))

S katere?…..npr……

Verjetno je revezu resnično nerodno…..mogoče pa tudi misli, da bo potem punca za drugimi gledala….mogoče pa misli, da je vse v dolžini……to je tko….

ljudje se ne zavedajo, da človeka ne moreš prisilit, da bi bil s tabo….in če nekdo je s tabo, to pomeni, da je s tabo v dobrem in “slabem”….

torej?….če je ona zdaj z njim kljub temu, da on pravi, da ima premajhnjega, potem ji očitno nič ne manjka…..tudi dolžina ne….

a ni tko?

Če se tvoj fant misli razkazovat tam drugim ženskam, potem je res bolje, da gresta na navadno plažo, drugače pa ne vidim nobenega razloga za paniko!

Koliko sta pa stara, da sta tako otročja?

Z vsem se strinjam… Ampak, saj veš, kaj sem mislil o “dviganju” samozavesti… 🙂

Draga i,

upam, da sva ti s Ksihtom vsaj malo pomagala….zdaj samo še ti pomagaj svojemu fantu…..če pa še vedno ne bo hotel s tabo, pojdi pa sama….jaz bi na tvojem mestu vseeno šla….

pojdi in se nastavi soncu…..saj hudiča, smo goli tudi na svet prišli…..čemu bi se potem sramovali?…..

Hotu sem sam to rečt: Mn zakopleksanih ldi kot jih najdeš na fkk najbrž ni na svet. To j to. Mejhn, velk… povešene joške, vamp… Who the **** cares? Če tebe ne mot, zakwa bi druge?

No, zdej bom pa jest en riplaj narobe stisnu, ampak, hu kerz?:)))

Ehhhh… Primož, ti pa tvoja cenzura… 😉 Ampak, sej vsi veste kwa paše na tiste šter pike…

Nekej je ljudi, ki dobro vedo,
kakšno kulturo hočmo in rabmo!
Komisija za šund, šund komisija…

khm HAHAHAHAHAHAHAHA…

OProstite prosim, nisem s emogel zadržat..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si ga bo obril in prikrajšal dlake, bo zgledal večji 😉

Le idita in se lepo imejta. Komu mar kakšna sta oz. kako velikega ima.

Kokr mam jst od daleč izkušenj z nudlom…pri nas v kempu se najde velik starih posušenih tičev :))

Kaj pa če greta nekam, kjer je bolj samotna plaža in bosta sama? Ti boš zagorela, njmeu pa nebo nerodno?

Mhm, se strinjam s Skalco. Pojdita na začetku na kako bolj samotno plažo pa bo obema všeč. Ne vem zakaj bi že kar takoj silila tja, naj se navadi. Pa glejta, da vaju ne bo preveč zaneslo, zdaj, ko so taki zakoni:-)

Jaz bi bila že ob premoženje, če bi me dobili………..

Hej Blondy, od kdaj pa se ti “spoznaš” na nudistično plažo. Lepo bibilo da to malo bolj natačno opišeš. Si mogoče zbrala pogum in si bila tam, ali si se tam le sprehajala v kavbojkah in si ogledovala razstavljeno blago??????

LP!

Ali res ne obstajajo nudistične plaže za tiste z malimi tiči pod 20cm? Morda je pa to tržna niša.

Jaz imam sicer tako majhnega, da če ga malce med noge stisnem izgleda kot mucka. Potem pa ni težav, ker imam tudi prsa malo bolje razvita.

jaz hodim na nudistično plažo in moram reči, da se malo kater tip sprehaja tam z 20+ centimeterskim :))). tako, da se nima kaj bat… sploh pa mu povej, da ljudi ne zanima penis tvojega fanta :)). sliši se smotan, samo res je tako. folk ne hodi na nudistične plaže, da bi gledal tvojega fanta (ali pa kogarkoli drugega).
vseeno je, ali ima tip 25 centimeterskega ali pa 3 centimeterskega. resno.

jaz sem pa videla moškega na nudiatični,ki mu je bilo nerodno ker je imel predolgega,si lahko predstavljaš?In res je tam ljudi ne zanima kakšenga ima tvoj fant….no ja kakšna pa le uček vrže…

🙂

Poljub je kralj dotikov

jst mam en problem.star sem 13 let in se bojim na nudistično plažo ker se bojim da se mi bo dvignu ko bom vidu penis ali sramne ustnice ki me zelo vzburjajo

pol pa ne hodit na nudistično plažo in tvoj problem bo rešen :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close