Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mali otroci in Jadran

mali otroci in Jadran

Kot se mi zdi, se na tem forumu bolj razglablja o eksoticnih potovanjih, mene pa preprosto zanima Jadran. Ker imava z mozem potovanj zaenkrat dovolj, si zeliva preziveti letosnje pocitnice na morju, cim blize Sloveniji. Imava dva majhna otroka (2 leti, 5 mesecev). Ali ima morda kdo kako idejo, kje je primeren kraj za letovanje z malimi otroki, kjer je dovolj zelenja in sence, voda dovolj plitva in plaza primerna za male razbojnike?!? Najeli bi apartman.
Ker zivimo na tujem sem malce ‘out’ kar se pocitniske scene pri nas tice, zato bom vsakega predloga zelo vesela.
Lep soncen pozdrav,
e.

poiščite spletno stran od agencije relax.Mi smo na podobni situaciji, lletos gremo verjetno v primoošten na Hrvaškem, drugače pa je za družine in male otroke super Zaton pri Zadru, vendar je precej drago. imajo tudi spletno stran.

Renata, hvala za idejo.
lp,
e.

Po moje je najbolj idealen kraj za male otroke Rab – Lopar (rajska plaža), mivka, plitva voda, plaža dolga par km. Tam je raj za otroke, pa tudi za vse ostale seveda. Pa dokaj blizu je in najpomembnejše, . . . poceni je!
LP, ina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close