Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mali oglas – prodam digitalce spy cam – 640 * 480

mali oglas – prodam digitalce spy cam – 640 * 480

z njim sem naredil čez 700 slik – nekaj si jih lahko ogledate na
freeweb.siol.net/magic55 in svagel

cena bo 9 k sit.jaz sem za njega dal 30 k sit.zraven dobite še kopijo cd z driverji in odličnim programom za panoramsko lepljenje slik ulead 360 stopinj
in seveda usb kabel.aparat je brez baterij.akumulatorske aaa / uporablja slim baterije / vas bodo stale z polnilcem od 5 – 10 k sit.aparat dela o.k. kljub paličasti obliki.ima 8 mb rama.kar pomeni 26 slik gornje velikosti in še 3 manjše.ki so praktično neuporabne.a z 26 slikami v pomnilniku se da že nekaj poslikat.slike imajo minimalni barvni šum in so za trotl ziher digitalca dobre kvalitete.podobni digitalci še vedno stanejo 20 k sit.zraven ima še stojalo tako da ga lahko rabite tudi kot web cam ali za zajemanje mirujočih slik.

poštnina je všteta v 9 k sit.dostava door to door.

mislim da je ponudba več kot odlična.

aparat kupljen junija 2002

lp lord

Pa ne da si se naveličal svojih digitalcev?!?!?!? Saj si jih še pred nekaj dnevi tako hvalil… Pa je ne boš zdaj nazaj na klasiko preskočil?????????????

nisem.načrtujem za jesen razstavo v domačem kraju / v ticu /
imam boljšega.

legendarni photo smart 215 1.3 mp za 45 k sit !

slike 10 *15 so briljantne.enake ali boljše klasičnim.z veliko realističnejšimi barvami,
mogoče za spoznanje preostre.in roza ali zelenih odtenkov.le pri sencah so slike nekoliko violične.sicer pa tudi spy cam ki ga prodajam ni tako slaba naložba.za web page več kot dober.

z njim sem napravil čez 700 slik.

lp lord

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close