Najdi forum

MALI LOŠINJ

LETOS SEPTEMBRA SE ODPRAVLJAMO NA DOPUST NA MALI LOŠINJ. KER IMAMO 2 LETNEGA OTROKA MI JE ZELO POMEMBNA PLAŽA IN PA APARTMA BLIZU PLAŽE.
NA NETU SEM GLEDALA PLAŽE NA MALEM LOŠINJU IN EDINA PRIMERNA JE V SUNČANI UVALI BLIZU HOTELA AURORA. ME PA ZANIMA ČE JE V OKOLICI KAK APARTMA, KER NE BI ŠLI V HOTEL?

Mi smo letos tudi navijali za Lošinj, opciji sta bila hotela Aurora in Vespera. No, na agenciji so nam ju odsvetovali (?), nekaj pripomb sem prebrala tudi na teh forumih. Uporabi iskalnik, pa malo preberi izkušnje drugih.

Mi gremo zdaj čisto drugo varianto – Supetar – Brač. :)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

letos bomo šli VSI v Mali Lošinj :)))))))))))))
mi hodimo že kake 8 let 😉

vse se hoče, če se da!

KAM PA NA MALI LOŠINJ? V APARTMA?

Mi smo bili lani z dveletnico. Bili smo v hotelu Bellevue v Cikatu. Pred hotelom je pescena plaza, kjer je v glavni sezoni sicer guzva, in sicer vse polno otrok, vendar mi smo se imeli super, mala je neskoncno uzivala. Zvecer smo uzivali in sli ob morju 15 minut pes v center Malega Losinja. Parkrat smo sli se v letni kino, kjer je hcerka ze na zacetku filma zaspala v vozicku, midva z mozem sva pa uzivala.

LP,
Meli

mi (moji tastari) mamo prikolco v Čikatu.
smo taborniki 😉
no, napol.

vse se hoče, če se da!

Mi gremo septembra v Nerezine.

Nataša

A STE V OKOLICI HOTELA VIDELI KAKŠNE APARTMAJE?

Oj, Meli, hvala za tole izkušnjo, upam, da do naslednjega leta ne uide iz glave 🙂
Smo že letos malo premišljevali o Lošinju, pa se tudi mi (kot Žogica N.) potem odločili za Supetar. Naslednje leto gremo skoraj sigurno bližje.

Pozdravček na sever!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

ŽN, definitivno boljša izbira.

Vedno zaljubljen v Supetar Piki Miki.

Mi smo bili lani in predlani v naselju Artatore, kakšnih osem kilometrov pred mestom Mali Lošinj. To je manjše naselje privatnih hiš v gozdičku z eno mini trgovino in če se ne motim dvema restavracijama. Tu so bile v glavnem družine z majhnimi otroci. Lani smo imeli en res super apartma. Ampak je potrebno rezervirati že februarja. Drugače je pa meni to naselje zelo všeč, je nekako odmaknjeno in hkrati zelo blizu mesta.
LP

Ne, LON, v bližnji okolici hotela Aurora in Vespera ni apartmajev; ne zasebnih, ne hotelskih. Najbližji apartmaji so v Malem Lošinju.

LP
MInka

Zdravo Vladka:

ja nam je bilo super, se posebej, ker je povsod senca, pa tisti kos pescene plaze za ta malo, pa mesto blizu za lepe sprehode, pa super klima, pa nic komarjev. Nam so povedali da spomladi nekaj skropijo, da potem poleti ni komarjev. Ne vem kako ekolosko je tole, vendar je dejstvo da ni komarjev naravnost super.

Hotel ni bil nic posebnega, cisto okay, kaksno dvigalo smo pogresali, hrana je bila tudi okay. Ampak v tem smislu mi nismo posebej zahtevni: smo skoraj cel dan zunaj, se posebej, ker je povsod senca. Opoldne pa gremo v sobo malo odspati.

Smo pa sli na izlet na Susak: zelooooo priporocam in smo se imeli naravnost fantasticno!!!

Pozdrav v daljne kraje…

Pa pa,
Meli

Meli, hvala tudi za tale dodatek… Ja, tudi mene ne moti malo manj ugleden hotel, zato tudi letos ne pričakujem preveč, a kot pišeš, saj tako in tako tam le spiš… tudi mi si privoščimo opoldansko spanje in jaz takrat berem knjige, za katere sicer žal ne najdem časa. Lani sem imela s seboj le eno, pa mi jo je že v dveh dneh zmanjkalo 🙁 Letos vem, da se bo treba bolje založiti 🙂
V enem tednu pa si ponavadi tudi mi privoščimo enega od izletov, ki jih ponujajo. Lani smo bili na Skadarskem jezeru… zelo lepo…
Pozdravček!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pa saj so eni bungalovčki če greš iz Čikata (kampa) proti peščeni plaži. Mi smo namreč bili v kampu in hodili peš ali s kolesi na mivko. Ne vem pa točno, komu pripadajo, tako da bi se morala malo pozanimat. So pa pod bori, mirno, kar na razdalji eden od drugega… Lani so bile sicer meduze, ki so jih očki skrbno vlačili z vode, pa recimo, da bo letos bolje…

dolcevita, tudi letos (prejšnji teden) so bile opažene meduze. Ko so naši hodili lovit ribe s čolnom so jih videli, tako, da sem sama že ovrgla upanje, da jih letos ne bo. Na obali jih ni bilo, ampak saj jih potem hitro prinese noter :((((

Bungalovi v borovem gozdičku spadajao v kompleks hotela Helios.
Bungalov sam je majhen, samo sobica in mala kopalnica. Prehranjuješ pa se v hotelu Helios nedaleč stran. Dvakrat smo letovali v Čikatu in bili zelo zadovoljni. Bungalovi so sicer skromni, vendar je krasno ker imaš poleg avto, kolo, blazine itd.Skratka kot bi kampiral. Bungalovi so za 2 osebi.
Hrana v hotelu Helios pa je čudovita, samopostrežni zajtrk in večerja.
Pa še to v en kompleks spadata dva bungalova. Priporočam………..

Bungalove Helios letos trži ALPETHUR. toplo priporočam. So v borovem gozdiču med Auroro in campom Čikat. Lep dostop do plaže v kampu ali pred hoteli. Urejena pešpot pot do mesta, prevozna z rolerji ali vozičkom. Moji otroci rolajo. Jaz uporabljam skiro – je bolj varen za začetek zrelih let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close