Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mali lošinj septembra

mali lošinj septembra

Odločamo se za morje na Malem lošinju po 10.septembru. Kakšno vreme lahko pričakujemo glede na vaše izkušnje in ali je morje takrat še primerno za kopanje za majhne otroke. Vem, da se vreme lahko čez noč spremeni, tako da točne napovedi tudi ne pričakujem:)

Kolikor sem zasledila za otroke, ki imajo težave z dihali najbolj priporočajo Mali lošinj in Veli lošinj.
Mi lahko kdo svetuje kakšen ugoden apartma ali zasebno namestitev po možnosti z polpenzionom. Glede hotela nismo najbolj navdušeni. Vsak predlog je močno dobrodošel

Hvala že vnaprej

Hm, če imaš srečo z vremenom, je po 10. septembru na Jadranu lahko najlepši čas v letu.

V južni Dalmaciji gotovo. Pa Mali Lošinj je načelno vremensko ugodnejši od večine Kvarnerja s precej dežja in burje. Krka, verjetno pa niti Raba ali Paga skorajda ni za priporočat več za sredo septembra za nekoga, ki mu je bistveno kopanje v morju in ni utrjen na mrzlo vodo. Mali Lošinj ali Silba sta pa ugodnejša. Ja, Mali Lošinj je zdravilno letovišče pri boleznih dihal z blagostjo klime, aerosoli morskih mineralov, zdravilnih zelišč in bogate vegetacije borovcev.

Recimo, da imaš vsaj 70% šans, da bo temperatura morja vsaj 22 stopinj in da od 10 dni ne bo več kot 1 ali 2 dni deževno in oblačno.

Bellevue, Aurora in Vespera so sicer dobri in modernizirani hoteli, privat apartmajev pa osebno ne poznam

Ali želiš bivati prav v mestu M. Lošinj? Imaš kar nekaj apartmajev pred samim mestom; Čunski. Nerezine na začetku otoka;
Glede polpenziona se lahko še vedno dogovoriš. Glede konkretnih apartmajev malce poglej na spetno stran Turistišne skupnosti M. Liošinj.
Vreme : Še vedno lepo in možnost kopanja.
Za otroke : V glavnem plaža , v mastu M.Lošinj, v kampu Čikat. V Nerezinah v kampu ali pri potopljeni ladji; seveda tudi v Bučanju; tu imajo tudi veliko igral za otroke.
V V. Lošinju pod hotelon Aurora je nekaj plaže; tudi za malčke.

Skratka uživajte

LP

mi gremo naslednji teden sem:

http://www.mojalbum.com/bucanje

mi gremo naslednji teden sem:

http://www.mojalbum.com/bucanje%5B/quote%5D

tole zna bit super! napoved je odlična in po moje se boste lahko še precej kopali!

Hvala vsem za odgovore

jINX, tole izgleda prav super, komplet opremljeno stanovanje. Škoda ker je že polno zaseden.
Mi gremo na lošinj 7.9.. Upam da nam bo vreme služilo in da bo možno še malo počofotati

Ne kaže ravno dobro, ampak se pustimo presenetit. Na dopustu je itak vedno lušno 🙂

Ravno včeraj prispel; vreme lepo /odlično.

LP

moje izkušnje: lani sem bila na pagu od3septembra dalje pa je bilo že bolj tako tako, ni bilo neke vročine, bilo je sicer toplo, voda pa je bila brrrr zelo zelo mrzla.
letos smo šli 10 v južno dalmacijo in je bilo the best! priporočam! sploh so pa dalmatinci super ljudje in je zaradi tega bivanje v dalmaciji še lepše:)

APARTMA PUNTA ****, Veli Lošinj
V turističnem kompleksu Punta, v neposredni bližini mesta Veli Lošinj, celo sezono 2012 oddajamo apartma (1/2+2 = dvoposteljna soba + trosed v dnevnem prostoru).
Lega: Apartma se nahaja 50 m od morja, v 2. nad (dvigalo).Apartma ima balkon z lepim pogledom na morje in borov gozd.
Opis apartmaja: Opremljen in urejen po visokem standardu s 4****. Klimatizirani (hlajenje in gretje), telefon, SAT TV, fen za lase, posteljnina, moderna in funkcionalna kuhinja, kopalnica. Posteljnina z brisačami je na voljo v apartmaju.
Apartma je primeren za največ 4 osebe. Apartma je mogoče najeti tedensko (sobota-sobota).
Doplačila: Prijava 1 EUR/osebi – enkratno na recepciji Hotela Punta; turistična taksa; končno čiščenje (20€).
Za več informacij me prosim kontaktirajte na e-pošto: punta.losinj@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close