Mali Lošinj – 4 izbire – Kam??
Imam na izbiro 4 apartmaje in ne vem za katerega naj se odločim. Ker ne poznam Malega Lošinja se mi ne sanja kam se nam bolj splača namestit, če hočemo biti čimbližje kakšni plaži primerni za otroka starega 2 leti. Prosim če mi lahko pomagate.
Kot apartmaji so mi všeč Ljubica in Estela … samo ne vem ali je tam dobra lokacija.
Prosim za pomoč …
V Malem Lošinju še sicer nisem letovala, ga pa poznam kar dobro, ker sem bila na Cresu približno 20 krat in smo hodili na izlete v Mali Lošinj. Če bi jaz izbirala med temi štiri apartmaji bi izbrala AP Ljubica lokacija 663, ali pa Maja lokacija 604.
Zakaj!?!
Pogledala sem karte na teh naslovih, ki si jih napisala.
AP Zorka lokacija 639 in Estela lokacija 724 ležita sicer zelo blizu obale, toda ta zaliv ni za kopanje, ker je izključno pristanišče in to ne za kakšne majhne čolne. To pomeni, da bi se morala voziti z avtom na plažo, ker verjetno vse prtljage za otroka ne bi mogla nosit tako daleč.
Jaz bi verjetno izbrala Majo, ker je najbližje Čikatu. Tu je sicer tudi kamp in hotelsko naselje (gneča na plaži), toda vsaj kopali se boste lahko.
Upam, da sem kaj pomagala pri izbiri. Če te zanima še kaj, bom rade volje odgovorila.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.