Malezija
30.6. 2013 potujem z družino ( dva otroka stara 9 in 11 let ) za 3 tedne v Malezijo. Naša pot bo približno taka, najprej kake 3 dni KL, potem letimo v Kuching od tam Kota Kinabalu, od tam Sandakan pa na Perhetian island in povratek domov, opcija je še Langkawi. Zanima pa me, če mi lahko kdo predlaga iz svojih izkušenj, kje je v teh krajih prespal ( nismo zahtevni ), če je v KL tudi kakšna podobna ulica kot v BKK Khao sun road. Nekaj sem že zasledil da je v KL dobra tudi China town.
Hvala lepa za odgovore
Hej. Smo bili novembra v Maleziji in Singapurju, družina s tremi otroki, mi smo bili totalno nenavdušeni je pa res, da je odvisno od vsakega posameznika.
V KL smo spali tukaj http://www.booking.com/hotel/my/melia.en-gb.html?sid=7b7afbb061128a33993cc81d5eb59d7b;dcid=2 , dokaj vredu hotel, super lokacija, metro 2 minuti stran, Bukit Bintang pet minut.
China Town pa tako pač, jaz sem jih videla že ogromno in mi postajajo že preveč podobni.
Uživajte 🙂
yoo, tudi mi razmišljamo o potovanju po Maleziji s tremi otroki. Prosim napiši mi, ali ste kje dobili družinske sobe in kje. Bolj kot iščem, nikjer ne najdem možnosti za 5 oseb v sobi. Kako pa je bilo z bungalovi na plažah. Dobiš tudi te za 5 oseb? Kolikor se spomnim Tajske, kjer sem bila še brez otrok, so bili bolj kot ne samo za 2 osebi. Je pa res, da večjih nisem iskala. Mi sicer ne iščemo nekih fensi nastanitev, smo bolj za backpaking varianto, tako da kaki hudi resorti odpadejo.
S koliko starimi otroki ste bili? Kaj jim je bilo najbolj zanimivo? Kaj priporočate, da ne izpustimo?
Hvala za kakršnekoli informacije koristne družinam. lp
Forum je zaprt za komentiranje.