Najdi forum

Maldivi

Pozdravljeni,

tako smo se veselili naših počitnic na Maldivih zdaj pa vse kaže da z njimi ne bo nič.
Morali bi potovati 15.1.05 za 14 dni.
Kaj bi naredili vi? Bi šli ali bi ostali doma? Kaj pomeni odpoved potovanja agenciji? Dobimo denar nazaj ali ne? Ste imeli mogoče izkušnjo z odpovedjo počitnic zaradi višje sile????

Hvala za vse informacije.

Lana

Probajte se pozanimat kakšno je stanje na točno tistem otoku, kjer naj bi bili nastanjeni, sicer je pa do 15.1. še tri tedne časa in pomoje se bo stanje do takrat normaliziralo, itak je v njihovem interesu zagotoviti čimprejšnjo izboljšanje stanja zaradi turistov…jaz bi na vašem mestu šla, sploh če bi mi v primeru odpovedi agencija pobrala kaj denarja. Tudi sama grem 27.1. v južno Indijo, ki je prav tako “opustošena”, pa se potovanju nikakor ne mislim odpovedat, lp

napiši kateri hotel imate pa preverim in javim

Apach hvala za ponudbo,

rezerviran imamo hotel Kandooma island Resort na Atolu Sud Male.

Že v naprej hvala,

Lana

Veseli bodite da ste ostali doma in najbolj da prebookirate zadevo!
LP

jaz raje ne bi šla, kdo ve kakšne bolezni se bojo še razširile

Res kdo ve???!

Joj, Lana, mislim, da boste morali spremeniti destinacijo vaših počitnic ali pa ostati doma.

Evo ti link do strani s svežimi informacijami, Kandooma je med tistimi otoki, ki so huje poškodovani oz. prizadeti in trenutno zaprti.

V agencijah gredo stvari takole: v primeru višje sile lahko menjaš destinacijo ali pa ti vplačan denar vrnejo. Zakaj pa ne pokličeš v svojo agencijo, kjer že imajo vas navodila in obvestila. Po moje boš tako najhitreje prišla do informacij.

LP
Minka

Nevem, tud jest bi raj prebookirala destinacijo!! mislm, da je za odhod na Maldive zaenkrat se prezgodaj!? Sej je še veliko lepih destinacij, Maldivi lahko še malo počakajo, ceprav je res, da nikoli ne ves kaj te lahko caka!!

Imej se lepo kjerkoli bos!

Klavdija

Jaz nebi reskirala….toliko mrtvih….kaj veš kaj je v ozračju….????Je grozno,ma jaz bi odpovedala.
Veliko sreče!!!!

Kandooma je bil vsa poplavljena, nekateri bungalovi podrti, kot piše zgoraj je zaprta.
Raje idi na Karibe – dobra varianta Venezuela – Isla Margarita, ali Mehika.
Če pa ne pa Sejšeli ali Mauritius – tukaj nikjer ne rabiš vize.

Se pridružujem vašim mnenjem in zato smo se že prebookirali. Res žalostno kar se je zgodilo , že ko samo gledaš prispevke po televiziji, me obhaja groza in res zakaj bi zdaj hodili tja. Prve dva dni še vseeno ni zgledalo tako zelo zelo katastrofalno, zdaj pa….

Hvala za vaša mnenja

Lana

Pa vi ste vsi skup malo smesni. Tam se dogajajo grozote, da si sanjat ne upas…nekateri pa bi kar rili tja, ne glede na razmere. Potem pa jok…Ah

Zgrozila sem se, ko sem brala tele poste. Maldive so skoraj uničeni, tam vlada izredno stanje, ljudje so umirali, svetovna katastrofa…ženska se pa sekira, ker ne bo šla na počitnice!!!! kakšen egoizem…kar pojdite tja – pomagat!!

Ce spremljate situacijo na Maldivih je taka; od vseh otokov, kateri sprejemajo turiste, jih je zaprto zaradi renovacije po Cunamiju le 19, kar predstavlja 23%.
Jaz osebno tja ne bi sla, tisti ki pa so placali miljon ali vec in imajo trdo kozo, bojo pa vseeno sli in “uzivali”.

Tina

saj ne vem kako naj ti to napisem, ker na taksne maile kot je tvoj mi je ponavadi trapasto dajati replike, pa vendar,
res je to kar se je zgodilo v Aziji katastrofa, strašna in tragična.
Pišeš, da se sekiram, ker zdaj ne bomo šli na počitnice na Maldive! Ne draga Tina ne sekiram se, naj te to najprej potolažim in iz vsega srca sočustvujem z ljudmi, ki preživljajo pekel tam v daljni Aziji, ko bi se dalo bi jim res iz srca pomagala.
Tebi Tina pa svetujem, da drugič predno pišeš zajedljive pripombe najprej dobro pogledaš datume in vsebino.
27.12.04 dan po katastrofi, razsežnost cujamija ni kazala svojega pravega obraza, zato pa je vsak naslednji dan pokazal večjo razsežnost cunamijov in prva dva dneva z možem resnično nisva vedela kaj narediti, saj sva imela celotne počitnice plačane. Zakaj pa sem za mnenje vprašala na forum ??
To pa zato, ker so mi mnenja in nasveti na tem forumu mnogokrat pomagali k pravi in dobri odločitvi, pa naj bo to kraj počitnic ali pa pravi popotniški nasveti!!!!

Lep pozdrav tebi Tina in upam, da bo tvoja zajedlivost popustila!

Ostali pa oprostite temu sestavku, vendar to sem morala napisati!!!!!

Lana

Se čist strinjam s tem kar si napisala. V veliko veselje mi je ta forum, ker najdem veliko koristnih nasvetov pred potovanji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close