Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mal fejst ga Kitajci serjejo, ampak bo.☝️?

Mal fejst ga Kitajci serjejo, ampak bo.☝️?

Če je verjet se je en paket po več dneh le premaknil. Najbrž imajo res spet karantene in kdo ve kaj vse. Nič kaj dosti informacij ne gre ven, pa ni ravno majhna država.?

Screenshot 2025 08 15 07 21 32 54 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Aha, še dve pošiljki sta poleteli. Zdaj pa bo. Več tako nimam in ne mislim naročat. Dobropis sem tudi ponucal…vesel stari.☝️?

Res si bedak, težava je v transportu tudi pri DHL,UPS  tudi pri pošiljkah iz EU in USA.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 15.08.2025 ob 08:53

Aha, še dve pošiljki sta poleteli. Zdaj pa bo. Več tako nimam in ne mislim naročat. Dobropis sem tudi ponucal…vesel stari.☝️?

Tu-tuuuu-kaj pa-pa ti-ti ne morrem poomagati, saaj se na t-te stvari prav nič ne spoznam.

Rada pa te imaaam vseeeno!

Frreda

Ja, 15.08.2025 ob 09:29

Res si bedak, težava je v transportu tudi pri DHL,UPS  tudi pri pošiljkah iz EU in USA.

Bedak si ti. Nič ni težav pri pošiljkah iz EU. Iz Amazona de prišlo tretji dan ta teden. Mi je  poštar rekel, da prej pride paket iz Nemčije, kot iz lj.

Saj pišejo kitajci, da so zamude v letih, ne pa zakaj. 7 dni je bil paket na letališču. To se še ni zgodilo.

modrivrag, 15.08.2025 ob 11:21

Bedak si ti. Nič ni težav pri pošiljkah iz EU. Iz Amazona de prišlo tretji dan ta teden. Mi je  poštar rekel, da prej pride paket iz Nemčije, kot iz lj.

Saj pišejo kitajci, da so zamude v letih, ne pa zakaj. 7 dni je bil paket na letališču. To se še ni zgodilo.

R-rrrada bi ti poomagala. Pa-pa ne vem kako.

zaskrbljena Freda

.https://forum.zurnal24.si/forum/tema/%f0%9f%99%88-25754157/

Tule

Za v bodoče bo treba pazit.

Evropska komisija vzela pod drobnogled TEMU.

Cesar hoče pobrat cesarjevo.

če ne bo šlo drugače, zahtevaj cekine nazaj, če je plačano

Lo

juheej, 15.08.2025 ob 13:12

Za v bodoče bo treba pazit.

Evropska komisija vzela pod drobnogled TEMU.

Cesar hoče pobrat cesarjevo.

če ne bo šlo drugače, zahtevaj cekine nazaj, če je plačano

Lo

Ne, saj je krenilo zdaj in bo ziher v torek dostavljeno. Je pa temu med tistimi, ki je trn v peti EU. To pa že kar dlje časa bobnajo.

modrivrag, 15.08.2025 ob 13:21

Ne, saj je krenilo zdaj in bo ziher v torek dostavljeno. Je pa temu med tistimi, ki je trn v peti EU. To pa že kar dlje časa bobnajo.

Ljubček si ti dobro?

Freda

modrivrag, 15.08.2025 ob 07:28

Če je verjet se je en paket po več dneh le premaknil. Najbrž imajo res spet karantene in kdo ve kaj vse. Nič kaj dosti informacij ne gre ven, pa ni ravno majhna država.?

Screenshot 2025 08 15 07 21 32 54 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Boli nas kurac, ker nimaš za domačo robo, pa od ciganov kupuješ.

Vampire dance, 15.08.2025 ob 16:24

Boli nas kurac, ker nimaš za domačo robo, pa od ciganov kupuješ.

Pri romih sva s svas Modrrim vrragom nazadnje kupila trnke, za ribe lovit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close