Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Makarska riviera apartma, kamp – mobilna hišica

Makarska riviera apartma, kamp – mobilna hišica

Živjo.

Saj vem… 🙂 Pred vrati zima, jaz pa že sanjam o dopustu in morju. No pa saj za sanje je vedno pravi čas. 🙂

Zanimajo me vaše izkušnje glede dopusta na Makarski rivieri. Prav Makarska, Baška Voda me ne zanima, ker je preveč gužva. Kateri drug kraj priporočate? Apartma ali pa kamp?

Radi pa imamo, da app ni v hribu, sprehajalne poti, senca na plaži, …

Hvaležna bom vsem. LP

Če ti je v Baški vodi preveč gužva, potem ti bo v Makarski tudi. Tam je gužva trikratna napram Baški vodi, miru nobenega… Mi že leta dopustujemo v Breli. Miren kraj, razpotegnjen na sedmih kilometrih, ki jih povezuje urejena sprehajalna pot. Apartmajev imaš malo morje, tudi čisto ob morju. Sence je tudi več kot dovolj. Nisi pa prav nič zgodnja, saj se najboljše lokacije rezervirajo zelo zgodaj. Mi po navadi rezerviramo za leto vnaprej in enako gostje, ki letujejo v “naši hiši”.

Živi in pusti živeti

Gretka, hvala.

Ja vem, da je v Makarski še huje kot v Baško Vodi. Sem mislila na splošno Makarsko riviero in ne Makarske kot kraja.

V Breli sva bila tudi že midva, nekaj let nazaj. Zelo lep in čist apartma sva imela ampak glede na to, da bomo prvič šli v troje, si res ne želim tistih nevemkoliko stopnic do plaže. Je pa Brela res krasna. V katerih apartmajih pa vi letujete?

Mi letujemo v Vili Kate, čisto ob morju, 200 m od centra Solin. Tja hodimo že nekaj let in nam odgovarja. Dobi se veliko apartmajev, ki niso toliko v breg, veliko pa jih je s stopnicami, to drži.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close