Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Majica stoletja :)

Majica stoletja :)

poletje še vedno traja, tako da kakšna nova majčka ne bo odveč 🙂

A je to slika s kakšnega lezbo shoda ? 🙂

:)))))) a je bil kakšen tak shod in si takšne majške tam videl? :))))))

Ne udeležujem se lezbo shodov..:)

Rajši tiste shode, kjer ženske demonstrirajo proti uporabi usnja…Saj veš…Rajši gola, kot v usnju. 🙂

Mene sicer ni zraven, se pa strinjam z njihovim sloganom.

sem mislila, da se…. ker te je majica asociirala na ta shod.

saj je logično, da te pri ženskih demonstracijah ni zraven :)))

Ženska prikrajšanost. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

bibitk, ti si pa pogumna! 🙂

tadej, sodobne ženske s(m)o pogumne :))))))

matjazko, dobra majčka in v majčki 🙂

prikrajšanost, pa kakor se vzame 🙂

Ženske so kot kure…Nonstop kokodakajo, a nič ne povejo…:))))

Tista že, ki si upa nositi takšno majčko.

imaš pa slabe izkušnje z ženskami? :))))))))

jaz poznam kar nekaj takih, ki malo govorijo pa veliko povedo (tudi moja šefica je med temi) :)))))))

jaz poznam kar nekaj takih, ki malo govorijo pa veliko povedo (tudi moja šefica je med temi) :)))))))[/quote]
Zato pa je treba z ženskami bolj na direkt, če ne te sploh ne jemljejo resno, ker mislijo, da je vse le prazno govoričenje.:)

jaz poznam kar nekaj takih, ki malo govorijo pa veliko povedo (tudi moja šefica je med temi) :)))))))[/quote]
Zato pa je treba z ženskami bolj na direkt, če ne te sploh ne jemljejo resno, ker mislijo, da je vse le prazno govoričenje.:)[/quote]

kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški 🙂

Nič mi več ni jasno…Kako si prišla na idejo, da moški kokodakamo ? 🙂

Hotel sem povedati, da se je treba z žensko pogovarjati resno in odločno, če hočem, da me sploh resno jemlje in upošteva. Če ni resnosti, potem ženska misli, da sem kot ženska, ki le nekaj govoriči kar tako za hec….:)

Zato pa je treba z ženskami bolj na direkt, če ne te sploh ne jemljejo resno, ker mislijo, da je vse le prazno govoričenje.:)[/quote]

kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški :)[/quote]

Bibitka, se vidi, da nisi z vasi, sicer bi vedela, da so kure tiste, ki kokodakajo, petelini jih samo po-gnjavijo, ker potem so tiho. Tudi pri ženskah je tako menda, da potem manj kokodakate, če imate ob sebi pravega petelina? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kdo zdaj kokodaka? zgoraj si napisal, da ženske, zdaj pa razumem, da to počnete moški :)[/quote]

Bibitka, se vidi, da nisi z vasi, sicer bi vedela, da so kure tiste, ki kokodakajo, petelini jih samo po-gnjavijo, ker potem so tiho. Tudi pri ženskah je tako menda, da potem manj kokodakate, če imate ob sebi pravega petelina? :))[/quote]

no s kmetov glih nisem, pa s kakšnega velemesta tudi ne. tako da, hvala za poduk. toliko že vem, da petelini kikirikajo :)))

če dobro prebereš gornji zapis je Robi napisal, da smo ženske kot kure, ker non stop kokodakamo. na moj odgovor pa je napisal

na tak odgovor pa lahko samo rečem, da nekateri, moški tudi “kokodakajo” :)))

kokokokodak, kokokokodak :))))))

Bibitka….Moški ne moremo kokodakati…Saj pa veš, da petelini kikirikajo..:)

Če ni tvoj “petelin” preveč tiho in na to pogostokrat pozabiš…:)))

nimamo mi doma kokoši niti petelinov 🙂

nimamo mi doma kokoši niti petelinov :)[/quote]
To pomeni nobenega, ki bi nosil jajca…Morate pa vse kupiti.:)

nimamo mi doma kokoši niti petelinov :)[/quote]
To pomeni nobenega, ki bi nosil jajca…Morate pa vse kupiti.:)[/quote]

jajčk itak ni dobro preveč jest in še dobro, da so poceni 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close