Majhnost
Valentinis4, 14.07.2021 ob 20:33
Zakaj imajo Slovenci,v povprecju,tako majhne tice?? Juznjaki imajo,v primerjavi,ogromne!!!
Zato ker na mrazu zmrzne tiček, razvije se pa inteligenca (iz nujnosti preživetja v takem okolju, kjer je pozimi pustinja)…. Na jugu pa pač kontra.
V antiki je veljalo, da majhni tički pomenijo veliko pamet, zato so vsi kipi z majhnimi tički…
Kaj ti bo velik tič, če je pa ta zgornja glava prazna?
Eni imajo v ta zgornji glavi, drugi pa v ta spodnji.
Zdaj pa, če ima ženska Postojnsko jamo, potem rabi seveda enega z ogromnim tičem in malo pametjo. Če je pa ženska normalno narejena, bo pa raje izbrala nekoga, ki ima kaj v zgornji glavi pa normalnega tiča.
kaj ti bo velik, 14.07.2021 ob 21:45
Zdaj, če imaš tam dol Postojnsko jamo, potem rabiš enega ogromnega.
Nimam Postojnske jame( stara sem 24, nikoli še rodila) tako, da govorim kar je res. Jah kdor ima majhnega naj si ga raje sam zrihta ker nima smisla da kaj probava. Žal tako je.
Kaj ti bo majhen, 14.07.2021 ob 22:21
Nimam Postojnske jame( stara sem 24, nikoli še rodila) tako, da govorim kar je res. Jah kdor ima majhnega naj si ga raje sam zrihta ker nima smisla da kaj probava. Žal tako je.
A potem, ko rodiš je pa ??JAMA??
Nimaš ti pojma o velikosti in majhnosti, pred in potem!
Imaš pač škaf, kar ni kaznivo, je pa zajebano!
Arthur Simon Flegnheimer, 14.07.2021 ob 22:29
A potem, ko rodiš je pa ??JAMA??
Nimaš ti pojma o velikosti in majhnosti, pred in potem!
Imaš pač škaf, kar ni kaznivo, je pa zajebano!
Ja kaj smo pa tko jezni. Kaj a je tablet popustil??? Sej bo bolje jutri. Jaz pa še vedno isto mislim kot sem napisala. Men je fino u lajfu. Teb zgleda da ne k se tok razburjaš za prazen nič.
Je velikost sploh pomembna?
Glede na zgoraj napisano sklepam, da je govora nekje o povprečju, zato sklepam lahko izpustimo vse kar je večje od flaše Corone in manjše od vžigalnika.
Dejstvo je, da gre in hkrati ne gre le za velikost. Pomembna je tudi tehnika, saj če lastnik, ne glede na velikost pile, dodobra ne obrusi notranjih sten s tem za zadovoljitev partnerke ni naredil nič. Pri občevanju s stalnimi damami pa naj si bodo to žene, partnerke ali ljubice velikost tako izgubi na pomenu, saj obstaja ogromno različnih pozicij in nemogoče, da se ena le nebi našla, ki bi ustrezala obema, pa ne glede na to ali je med nogami vrabček, sokol ali pa morda kragulj (bi napisal kondor, pa smo rekli, da ekstreme izpuščamo).
No pa še to preljube samičke. Kaj pa uporaba push up nederčkov in podobnega. Čisto zavajanje in bojim se, da tudi šala z robčki in toaletnim papirjem s katerim podložite modrček le ni tako za lase privlečena.
Si lahko zamislite trenutek, ko se zagrejete za estetsko harmonizirano gospodično, potem pa se med slačenjem zgodi, nekaj takega kot, ko v osnovni šoli med učenjem malih tiskanih črk zamešaš b in d. Jah bo moški, ki je od one night standa pričakoval D zadovoljen s košarico B.
Nisva še tam, zato težko rečem.. a kakršenkoli bo ali ne bo, mi bo vseeno. Že to, da imaš tako globoko vez, da si nekoga pripravljen “spustiti v svoje telo” je dovolj zame. Ta ljubezen, ko je dovolj že bežen dotik prstov na mizi med večerjo, da občutiš svoje telo kot napeto struno, njegov vonj ki te spravlja v ekstazo in objem v katerem se dobesedno izgubiš in zapluješ v eno drugo dimenzijo..
Počasi bova prišla tudi do tja in verjamem da bo lepo. Ker se ljubiva. Komaj čakam
Kmalu, 14.07.2021 ob 23:05
Nisva še tam, zato težko rečem.. a kakršenkoli bo ali ne bo, mi bo vseeno. Že to, da imaš tako globoko vez, da si nekoga pripravljen “spustiti v svoje telo” je dovolj zame. Ta ljubezen, ko je dovolj že bežen dotik prstov na mizi med večerjo, da občutiš svoje telo kot napeto struno, njegov vonj ki te spravlja v ekstazo in objem v katerem se dobesedno izgubiš in zapluješ v eno drugo dimenzijo..
Počasi bova prišla tudi do tja in verjamem da bo lepo. Ker se ljubiva. Komaj čakam
Dej pojdi spat. Dolgočasen si s tem pisanjem.
Dolgčas, 14.07.2021 ob 23:16
Dej pojdi spat. Dolgočasen si s tem pisanjem.
Nocoj je med vožnjo položil svojo roko na moje stegno. Komaj sem se zadržala.. drhtela sem kot list v vetru in upala, da me strast ne premaga. Tako močno si ga želim! Če je vsaj pol spreten v postelji kot se zna poljubljati, bo konc z mano ? in vsemi mojimi načrti. Uf, kaj nam delate moški… Najlepše pa je, ko opaziš, da se tudi on komaj zadržuje, a želi ostati uglajen gospod in spoštovati dogovor pa se ugrizne v ustnico, pa poljub na roko, pa božanje ramena, pa ugriz tu, ugriz tam… kot muca okoli vrele kaše. Kaj bi mu delala!
nožnica je dolga 8 cm….moj tič je še enkrat daljši, tako da ga gre polovico v škodo. A veš da dolgi tiči poškodujejo maternični vrat, ti kar nabijaj potem se pa ženske sprašujete zakaj je toliko raka na materničnem vratu, pa celo v samo maternici. Ne vem zakaj imate ženske v torbicah tiste vibratorčke, ki so kot kakšna manjša cigara, pa vas lepo zadovolji. Ni vse velika zverina, je tudi stvar tehnike in predigre. Jaz moje ženske tako zrajcam predno prodrem, da je tako sočna in mokra, da se ji samo približam s tičem pa ji pride, Nabijanje je za južnjake, za nas to ni, je treba uporabit vse intelekt!
Forum je zaprt za komentiranje.