Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika majhno presenečenje :)

majhno presenečenje :)

Tole sem našla in nisem si mogla kaj, da tega ne bi delila z vami, ker je taaakkkoooo luštkano…….in to ne bi bil adventni koledar če bi bilo vse enako, torej: odločitev je vaša; ali boste začeli s prvim decebrom ali pa boste kar navalili-jaz sem že! (mislim, da boste vi tudi), kajti tu se skriva res marsikaj uporabnega :)))))

LP Zala

:)) Luštna stvar.

LP

P.S. Zala, kaj se je zgodilo, da nisi mogla priti na srečanje? 🙁

Staša, a si že kliknila na 1.december? res prav lušten recept za medenjake s slikico, pa še veliko drugih receptov (sicer ne pod vsako številko)!
Zadnjič je nekdo iskal recept za “poprnjake” oz. “medenjake – medene kepice” z belim poprom kot začimbo. Tu na tej strani, kjer je adventni koledar, se skriva recpt za te medene poprove kepice, ampak ne vem točno pod katero številko – sigurno vem, da ni pod 24.decenber, ker sem tistega še jaz pustila pri miru…vse druge pa sem si pogledala, ker nisem mogla zdržat 🙂

Staša, na srečanje nisem mogla zaradi šole (beri testov); imamo že kar intenzivne priprave (matura), izbirni predmeti pa niso kar tako!
ravno danes se je vse lepo izteklo…..ampak dela je še veliko, pa saj veš kako to je ! :))

Mi je pa zelo žal, da nisem mogla priti in poskusiti vaših dobrot in tudi tvoje kokosove torte! Mljask!

LP Zala

PS: Kako se ti zdi bikvit z mletimi mandlji? meni je še bolj všeč kot kokosov, me ej pa malo razočaral, ker je bil kjub 6 beljakom visok le okoli 1,5 cm…..
mogoče veš kaj sem delala narobe?

Super je…samo škoda, ker je v nemškem jeziku

Zala hojla,

meni je tudi mandljev biskvit zeloooo vsec – ne bi se mogla odlociti, kateri mi je boljsi… zato sedaj vedno naredim oba. Tudi meni se biskvit nic ne dvigne. Razlika je le, ce naredim zelo gost sneg s sladkorjem (na vsak beljak dodam 1 cajno zlico mrzle vode), nato pa mandlje oz. kokos previdno vmesam z zlico. Prvič sem kar z mešalnikom, pa je bilo vse skupaj še bolj zbito. Ampak mene v bistvu to ne moti (da pride tako nizek biskvit).

A ti si četrti letnik… verjamem, da imaš gužvo. Kaj pa si vzela na maturi?

LP, Staša

Živjo Staša,

moram rečt da mene pa tako nizek biskvit še kar moti, pač rečem si da bi se lahko zaradi tolikih beljakov bolj dvignil in bi bil bolj rahel..ko je pa takoooooo dober! 🙂

ja, jaz sem 4. letnik, se mi zdi da sem skoraj premalada za tale forum 😉
na maturi pa sem vzela biologijo, fiziko in kemijo…..vendar sem nekaj časa nazaj kemijo pustila ker je bil urnik preveč naporen, in sem imela 2x več ur kaot pa npr. tisti ki je vzel zgodovino in nemščino (tu imaš najmanj ur – v tem primeru 4 ure izbirnih premetov na tede, jaz pa sem jih imela 3×4 ure, torej 12 ur izbirnih predmetov…..huh, ja ni bilo ravno enostavno, ampak sem se že odločla da bom kemijo predelala v poletnih počitnicah, preden grem na faks…..upam da bo uspelo.

aja, za tisto kremo iz bele čokolade še, lai si jo naredla po receptu, ki si ga enkrat napisla na kulinariki?

LP Zala

Uh, pridna punca, ni kaj….

Hehehe, ponavadi imajo vse mene za starejšo, zdaj bi se pa še jaz krepko zmotila – bi ti takoj veliko več let pripisala :)))). Saj ne zameriš, a ne – je bilo to mišljeno kot kompliment :)))).

Lp, mishika

Naravoslovka si torej 🙂 Če prav razumem, si vzela še en dodaten izbirni predmet?

Sem ti že nekje napisala za kremo – res je ta, ki sem jo enkrat že objavila. Sicer pa je sedaj torta že med recepti.

LP, Staša

Hej staša,
ja odgovor za kremo sem našla, sorry ampak sem mislial da sem ti tule postavla vprašanje…:)

ja, vzela sem še 1 izbirni predmet – kemijo, ampak sem jo pred kratkim pustila -živci niso zdržali 🙂

Boga revica 🙂 Hrani raje živce za faks :))))

LP, Staša

Hej,Zala! Zame so dolgo vse na forumu bile frkljice,glede na to,da sem daaalec najstarejsa.Potem pocasi ugotavljam,da je tudi katera okrog 30,kar je zame se vedno deklica.Tebe pa sem nekako pristela nekam k mladim mamicam,tako se mi zdis polna vsega in zagnana.No,zdaj pa imam!
Staso sem spravila med kemike,je pa na pravu.
Sem pa zadnjic na srecanju ustrelila pravega kozla,ko sem mlado deklico preprosto vprasala,koliko let ima in jo spravila v zadrego. Jaz sem mislila,da govorim s petnajstletnico,pa mi odgovori 25. Upam,da mi je oprostila mojo netaktnost.Ce bere,se ji res se enkrat opravicujem.Je pa lahko ponosna,da zgleda tako mlada. Krasne ste vse skupaj!!
Lep pozdrav Babi

Babi,
tole je bilo pa zabavno brati, da smo zate 30-letnice frkljice. Ampak človek je takšen, kot želi biti in Babi ti si nedvomno takšna, ki je vedno mlada – frkljica. Ampak tebe odlikujejo še izkušnje in na tem mestu še enkrat hvala, da jih deliš z nami.
Kar pa se brkljanja podatkov tiče, pa mislim, da se nam to dogaja prav vsem.
Lep večerni pozdravček vsem.

Evo, tega sem hotela “potenit na plano”. Še enkrat veselo peko vsem ;-)).

Aktualna tema pač.

Hehe, na tole sme pa že pozabila…Sonce, hvala! Tudi z moje strani prijetno peko – moja “sezona” se začne že ta petek – z medenjaki!
LP

No, jaz berem in se mi vse zdi ze videno:))) Potem pogledam datume.

Lep dan in ves december Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close