Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Majhni smo in nihče nas ne mara!!!

Majhni smo in nihče nas ne mara!!!

Men je bil bosanski komad ful dober. Znajo biti med prvih pet.

Evrosong ni več tisto kar je bilo.Vse se vrti okoli denarja,ne okoli pesmi.Morala bi biti strokovna žirija.Ne pa da vsak imitator,peder,glupač pride naprej.Rebeka je bila super proti drugim.Samo poglejte si Bosanca,pa Izraelca,ki se že od daleč vidi kaj je,pa neki metalci,ki mislijo da bodo spet zmagali…

Saj ni važno kakšen glas ima pevec ali pevka, v največ primerih se gre, da ti vsaj sosednje države dajo 12 pik. Letos pa v polfinalu ni bilo ne Makedonije, ne Srbije,ne Hrvaške, samo en kup nekdanje SZ, tako, da je bilo meni logično, da gredo ruske vse naprej. Zahod ima pa nas za balkan in ob še ne vem kakšnem metanju ven iz povprečja bi komaj prišli. Sicer pa važno je sodelovati, nam vsaj v soboto ne bo treba gledat in se pričkat, da kako smo vedeli, da nas tudi Hrvati in Makedonci več ne marajo. Premalo Slovencev pa je tudi po drugih državah, tko, da iluzija nekaj pričakovati.

Smer, cmer, ko so m bogi. Sploh ni finta v tem! Na Eurosongu moraš izstopati, mi pa se tega bojimo kot hudič križa, zato smo zmeraj zadaj.

od enega srba ne boš nikoli slišal reči: mi srbi smo pa majhni, bedni, hlapci, nesposobni. oni sami sebe kujejo v zvezde. tudi če bi bil njihov predstavnik eurosonga zadnji, bi srbi rekli, da je bil najboljši, ampak da drugi pač ne vejo, kaj je dobro. ravno nasprotno do slovencev 🙂

Ja, zdaj pa na drevo, pa jokat… :)))

Ja, Slovenci smo se vedno premajhni za Evrovizijo.. in se vedno prevec na Balkanu…;)

A veste s katerim nastopom se nas Evropa se najbolj spominja… Sestre… hehehe… ker je bilo nekaj posebnega… Ce bi se vokalno dobro zapeli(pele), bi nam mogoce celo uspelo se visje pridet…heheh

Pesmice v stilu Rebeke (pa se prej Karmen) pac ne bodo zazgale.. Rebeka je verjetno cisto uredu macka na kaksnem lokalnem odru… ampak na tako velikem pa s svojim ne-pevskim glasom res ne more nic narediti..
Tukajsnji komentator si jo je se najbolj zapomnil po tem, da je bila na videu s tetoviranim delfinom…hehhe (btw, zakaj se je morala se Rebeka valjat po postelji v spodnjem perilu tako kot Alenka?!?)

Osebno se kljub vsemu strinjam, da bi lahko prisla v finele… vsaj tisto Poljsko barbiko bi lahko nadomestila…

In osebno se mi zdi da bi Turbo angels pustili vecji vtis na Evroviziji… 🙂 Zakaj? Ker slovencki smo vendar jodlarji… harmonika nam se najbolj pase….heheh

Sicer pa: vazno je sodelovati… evrovizija pa se dolgo ni vec kar je bila… prevec sodelujocih.. prevladuje vzhodni okus… Kar pa po svoje tudi ni tako slabo.. pestrost je dobrodosla…
Pa preresno ne smes jemati… meni so vsec predizbori.. pa potem z zanimanjem pogledam cesa so se spet nekateri spomnili… vcasih ze bolj spominja na cirkus kot pevsko tekmovanje…heheh

Show must go on…

Mejte se! S.

Langa je zakon! Če ne drugo, bi vsaj Romi po vsej Evropi glasovali za njih.

Ja, evrovizija je kuhinja, ampak že nekajkrat se je pokazalo, da lahko primeren komad tudi kuhinji zameša štrene …

Evrovizijo spremljam enkrat na pet let, če sploh, ampak po mojem mnenju je bila dejansko edina dobra in obenem evroviziji primerna Nuša Derenda. Vse je štimalo: komad, izvedba, imidž …

Sicer zabavne glasbe ne spremljam in nisem nobena Nušina fenica, saj poslušam pretežno jazz in klasiko, niti nisem na tekočem s temi rečmi …

To je tudi edini slovenski evrovizijski komad, ki se ga sploh spominjam. Vsi ostali se mi ne zdijo vredni prerekanja – ali so faljeni v konceptu, preprosto zanič ali pa šibki v izvajalskem smislu. Vsekakor pa ne ostanejo v spominu.

New Report

Close