Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek majhne prsi

majhne prsi

Glede na to,da smo moški že skoraj obsedeni z velikostjo prsi (priznam, tudi pri meni je tako), obstaja problem pri lastnicah tega zaklada manjših dimenzij. Nekje sem zasledil, da so, predvsem v medijih, majhne prsi označene kot bolezen – zdraviti jih je mogoče s podložnimi modrci in silikonom;) Meni osebno pa se ravno to zdi poden – ženska s podloženim modrcem. Sam sem sicer pristaš večjih številk, a tudi kakšno majčko pod katero so čvrste male prsi brez modrca je veselje pogledati. Zgodilo se je, da sem ljubici snel fenomenalen modrček in pod njem…žalost (zavajanje z velikostjo na kvadrat!)…priznam, da mi je vse dol padlo.
Kolegi, kakšnega mnenja ste pa vi?

Marko, majhne so zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mlakarna je pa blek!!

Alojzius

:-PPPPP

Ja kaj boš pa pol nrdu, ko se bodo tvoji dragi med nosečnostjo povečale, pol pa kot “mlekarne” povesle….Ha??? Boš zamenjal za drugo z majhnimi joški????? Kekc……..

Marko ti si en kreten:)

Marko tko je, prvič hodu sm na medicinsko, in vem da majhne prsi niso bolezen ampak inajo to ženske. ne vse. že v genih, če si dovol poučen, da to veš!?
Drugič pa majhne prsi so zakon!

JA, ŽAL JE RES TAKO, DA TAKO PAČ JE,… MATI NARAVA NEKATERE OBDARI MALO BOLJ, NEKATERE MALO MANJ. SICER, PA ITAK NISMO NIKOLI ZADOVOLJNI SAMI S SEBOJ,… VEDNO BI KR NEKI…

TEBI, PA ŽELIM, DA NAJDEŠ ŽENSKO Z VELIKIMI PRSMI, VSE OSTALO ITAK NI POMEMBNO ALI PAČČČ?

Ciao ženska

Ženske z velikimi joški imajo tudi velike riti, čeprav tudi obstajajo izjeme (ki so res zelo redke).

Ja, pa moški, ki se hvalijo s svojo velikostjo….Pol se pa prepričaš na lastne oči pa ti vse dol pade (kot praviš ti). A si mogoče kje zasledil kaj o bolezni moških, ki imjo majhnega?

No, no, evo mene, pomiri duhove. Napisal sem, da so mediji označili majhne prsi kot bolezen – kar je res in da so meni bolj všeč velike cifre – kar je tudi res. Sem pa mal presenečen nad moškim navdušenjem nad majhnimi prsi, glede na to, da so Verbotnovo postavili za kraljico. Morda pa imajo doma žene z malimi in si zato ne upajo povedati? 😉 Šalo na stran, hehe, prav je tako, bo več ostalo zame 😉

Ženska, seveda so pomembne tudi druge karakteristike. A pri golem sexu, recimo sexu za eno noč, sta pomembna le dober geštel in odprti duh. Hja, pa reci, da se ne strinjaš.

Lp, Marko

Pomembna je celota, ne pa samo en delček. Pomembna je torej ženska (v celoti, kot fizična pojava in kot oseba), ne pa samo njene prsi. Je pa res, da je zelo lepo, če so prsi (velikost, oblika) vsklajene s celotno postavo. Ampak tudi to se z leti spreminja (nosečnost, staranje,…). Osebno pa, če se že hočem opredeliti, bolj simpatiziram z nekoliko manjšimi, zaokroženimi in čvrstimi. Ampak vsekakor ni to kriterij, ki bi nadvalal ostale pozitivizme neke ženske…

WTF, ar ju krejzi? Joški, ni važno, veliki ali majhni, samo da so tapravi. No silikon, no pušaps, ko pa modrček dol vrže pa pod popek pade. Jea urajt, nejčr det is gud.
Džast lajk aj sed: ni važno, veliki ali majhni, važno je le kdo in kako jih nosi.

nobody, Phoenix, AZ

Ej, nobody! Ko sem tvoj post brala mi je bilo pa tako, kot bi nekdo s kredo po tabli vlekel in bi zraven močno škripalo! Halo! Kater jezik je že to?!? “Piši kao što govoriš” v angleščini?!? Kultura izražanja….. Kaj je že to?

PAČ, PAČ!
A Ti Ženska kaj narediš, da bi bila zadovoljna s seboj ? Naprimer?
lp
f

Eh, pusti ga, ker je očitno tako zakompleksan, da si misli, da če se je v življenju naučil malce angleščine oz. amerikanščine, če je že slišal za mesto Phoenix v ameriški zvezni državi Arizona, ali pa če morda res tam živi, da je že boga za jajca zgrabil in da bomo vsi mi tukaj dol popadali. Beda!

Heh, kultura izražanja: to kar imate v Sloveniji je vsekakor prva kategorija; beri malo Toporišiča in se uči.
Slovenščino ste pripeljali prav daleč. Lepo.
In za en banalen proizvod okrogle in ploščate oblike, iznajdete izraz “zgoščenka”. Beda.
In Toporišič uveljavi besedo “*****”, kar je popolna tujka. Iz zgodovine poznamo le uporabo slovenske besede “kurec”.
In naenkrat gospa Toporišičeva ni več to, pač pa Toporišička.

Če ne vejameš, beri Toporišiča.

In kako v Sloveniji, no ja, v Ljubljani, rečete dobri mrhi?

Lajk aj sed: gou tu hel! Verjetno vem o slovenščini vsaj toliko kot ti!

nobody, Phoenix, AZ

O! Plus! Perge! Aio! Hui! Hem! –

Ne zastopiš?
Okej, džast for ju:
Oh! More! Go on! Yes! Ooh! Ummm!

nobody, Phoenix, AZ

Tvoja preobčutljivost (in iz tega posledično napadalnost ter žaljivost) kaže le na tvojo zakompleksanost.

Šur de, ti veliko veš.
Nema blema. Sem zakompleksan, kaj pa zdej?

Vem prav gotovo toliko kot ti. “Kaj pa zdaj” pa je tvoj problem…

He-he, kao pa v Ljublajni rečete dobri mrhi pa še zdej ne veš.
Lajk aj sed: ju mast lern!
Ali pa povej, kaj veš, ne pa da stresate bedarije po moškem čveku.

Vse teme, katere ste načele ženske, ajde v vrsto in preštejte se, niti pod razno ne sodijo na moški čvek in ve si vzamete pravico, da nas posiljujete s svojimi praznoglavostmi. “jejjjjj, ta tip mi je pa tko ful pr src, pa se sploh ne zmen zame, oh, ne vem, kaj bi….”. Bemti, odraslost, če sem jaz zakompleksan!
Take bedarije sodijo v Smrkljo in ne na moški čvek.
Ti je zdaj jasno, kaj sem hotel povedati?
Lahko sanjaš o moji zakompleksanosti, pri mojih letih smo to že davno prerasli.
Zapomni si tole, velja za večino moških mojih let:
“…prošao sam davno cmakanje u parku
držanje za ruke, ležanje na travi
ne prodajem zvezde ni šarene laži
suviše mi toga zviždi oko glavi….”

( Bora Đorđvić – Mrtva priroda)

Lajk aj sed: ju mast lern abaut MEN!

nobody, Phoenix, AZ

Spet en “preveč” inteligenten moški…
Nevem zakaj sklepaš da sem iz Ljubljane?!?
Nekaterim leta ne pomagajo nič pri zrelosti…..
Jaz ti ne morem pomagat, če te nobena ne mara.

O.K. Zdaj pa menim, da se najina debata že preveč približuje mejam neokusnega. Poleg tega se ne bi rada preveč spuščala na tvoj nivo. Si tak kot turški petelinček, kateremu pokažeš prst in skoči vate…. V svoji “gorečnosti” se oddaljuješ od teme. Debato nepreklicno zaključujem (z moje strani…).

Čao!

Uf, tvoja “gorečnost” me je tako prevzela, da sem se postavila pod napačen post… Gornji post je seveda namenjen tebi (kakšna čast…)!

Čez kakšno uro bo sonce obsijalo kamelji hrbet in poslalo nove sončne žarke eni prav prijetni dami tja daleč v Slovenijo.
Žal, žarki bodo potovali tja do Ljubljane in ne bodo našli naslovnika….

nobody, Phoenix, AZ

Kaj je že tema???

Majhne prsi???

Halo!!!!????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close