Majhna tortica…
…, ki sem jo sinoci naredila, se smahlja v hladilniku:)
Okrasena je samo z lepo marjetico – ivanjscico. Na mizi je tudi sopek teh lepih cvetic…in soncek krasno sije:)))
Kaj praznujem? Hcerkin RD:)))
Tako bi jo rada objela, pa sva se samo slisali.
Ampak tudi to je nekaj in avgust bo kmalu tu:)))
Darilce je v njenem predalu.
Toliko let nazaj sem sla zvecer v nalivu v porodnisnico in zjutraj sta se pojavila dva soncka – ta pravi na nebu in dete v mojem narocju. Bil je prav tako soncen, blescec dan, kot je danes.
Moz bo dobil za malico sveze pecene pitulice ( ze disi); saj je imel tudi on zasluge za to najino krasno hci:)))
Lep dan vsem Babi
Oj draga mami – Babi!
Pred 14. dnevi smo v krogu najljubših sorodnikov praznovali rojstni dan mojega sina, ki nam je ob tej priliki zaupal, skupaj z ljubo snaho, da nam bo sv. Miklavž prinesel vnučka ali vnučko! To je počil šampanjec – do neba! Vsi smo presrečni!!
Tudi takrat, ko se je sine rodil je bil tak dan, kot je danes – malo z belimi oblački prekrito nebo, malo sončka. Še vedno nisem in jih do smrti ne bom, pozabila občutkov, ko so mi mojega fantka dali v naročje. Zato vem, kako ti je danes pri srcu in se veselim s teboj! Tvoji hčerki pa tudi od mene vse najboljše!
Uživaj v spominih in prelep dan še naprej!
Ja, res čudovit dan za RD! Kot bi ga narisal. Oprano nebo, modro, da redko tako, oblački pa kot nežne čipke na nebu :-)). Težko je človek notri, ni kaj.
Babi, avgust bo kmalu tu, takrat nadoknadite vse za nazaj!
Mitka, če to niso lepe novice!
Lepe želje za vse skupaj tudi od mene!
LP
d.
Hej!!!
Prisrcna hvala za vse lepe besede; to cloveku takooo dobro de:)))
Z mozem sva nazdravila z domacim refoskom; penina pa bo avgusta:)))
V Angliji seveda ze danes in… ” pitulice po domacem receptu” bodo tudi na mizi:) Torto dobi od najboljse prijateljice.
Mitka, to bo veselja!!! Da, tale sv. Miklavz bo res radodaren:)))
Povem na uho: Ob rojstvu svojega otroka je nepopisno lepo; ampak pri vnukih nic manj in na nek se drugacen nacin…Sprejmes otroka svojega otroka in to je takoooo lepo darilo:)))
Da, dan kot narocen… ne prevroc, umit in…
Sonce, res… oblacki neverjetni:)))
Vedno me spomnijo na vnukov prvi izdelek na racunalniku – bil je prvosolcek:
Narisani oblacki in napis….Clouds are tender and fragile.
Mateja, tocno tako…Ponosna sem sama nase, da jo imam. Ti pa se bolj, kar dve:)))
Lep dan vsem po vrsti Babi
Babi, saj mame vedno praznujemo z otroci, pa naj bodo kjerkoli po svetu.
Ker so naši in smo bile tako zraven, da bolj ne more biti nihče…
Moj oče je vedno za moj rojstni dan mami prinesel šopek. In ob sinovem RD-ju ga prinese tudi meni …
Moja stara mama je teti, ki je dolgo živela v Beogradu, za vsak RD poslala po pošti potico …
Zato ti pošiljam virtualni poletni šopek, ki sigurno ne bo ovenel do avgusta. Takrat ga boš pa ti nadomestila s pravim…
Vse najlepše tvoji hčerki tebi lepe spomine in prekrasno praznovanje, ko bosta skupaj!
Babi, cestitke se od mene, tebi in hcerki:))
Moj dragi praznuje jutri – njegova mama pripoveduje, da je bilo na dan njegovega rojstva strahovito neurje.
Glavno proslavo sva uprizorila ze v Londonu, ker sem sama ravno teden dni starejsa od njega – s sampanjcem na predstavi Zenske v belem :)) Bova pa cez vikend prav gotovo spila se kaksen kozarcek penecega, pa tudi na zdravje tvoje hcerke in ostalih – se zlasti cestitam vnuku za njegov prvi “odrasli” koncert :))
pozdravcek,
proxima
Forum je zaprt za komentiranje.