Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Majhen ud

Majhen ud

Kako povečam penis po želji punce

Kako pa si ti sam zadovoljen z njim?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno4577, 16.09.2025 ob 11:25

Kako povečam penis po želji punce

Zamenjaj punco.Išče izgovore,da ne rabi sexat s tabo.Velikost ni problem.

če si spodaj tok premajhen, da ti je ona to omenila, bi jaz na tvojem mestu uporabila strap on variante, ne predstavljam si, da bi kakšne filmske variante delovale.

Predlagam pa, da vsaj karakterno not prinašaš te cm in si kakor se da karizmatično možat, uporaben, da si ji v oporo in da jo po rokah nosiš, ker ženske slabo prenašamo kombinacijo da nas nekdo ne zadovolji in da je hkrati še karakterno grozen.

Anonimno 4009, 16.09.2025 ob 12:06

Zamenjaj punco.Išče izgovore,da ne rabi sexat s tabo.Velikost ni problem.

Izjava, da velikost ni problem, je bajka. Lahko je problem. Velik problem. In iz dneva v dan postaja večji. Problem namreč.

Pa daj jo v rit, da začuti celo njegovo veličino.

Da velikost ni problem, si poskušate lagati sami sebi samo tipi z majhnimi kurrci. Oprosti, ampak to je dejstvo. Velikost je zelo pomembna, pa naj ti to zveni plehko ali pač kakorkoli že. Vtakni ga ti v tulec od papirnatih brisačk, potem pa še v vedro in povej, ali je razlika, ali je ni. In prav tako ženske dobro občutimo razliko med bobi palčko in spodobno bučko.

Avtor, če z velikostjo ni zadovoljna, ne moreš nič. Lahko le najdeš eno, so ji majhni všeč ali pa je dovolj obupana, da bo vzela vsakega, ki pride mimo. Žal.

Tako, da ji kupiš večjo dioptrijo.

Zalica583, 16.09.2025 ob 12:31

Tako, da ji kupiš večjo dioptrijo.

Očala lahko, kah drugega ji pa ni pomoči

Če se obriješ bo optično videt malce večji. Pri izvedbi pa spet pogrneš. Tako da, ni pomoči za tvoje težave.

Ja pa jade, 16.09.2025 ob 12:29

Da velikost ni problem, si poskušate lagati sami sebi samo tipi z majhnimi kurrci. Oprosti, ampak to je dejstvo. Velikost je zelo pomembna, pa naj ti to zveni plehko ali pač kakorkoli že. Vtakni ga ti v tulec od papirnatih brisačk, potem pa še v vedro in povej, ali je razlika, ali je ni. In prav tako ženske dobro občutimo razliko med bobi palčko in spodobno bučko.

Avtor, če z velikostjo ni zadovoljna, ne moreš nič. Lahko le najdeš eno, so ji majhni všeč ali pa je dovolj obupana, da bo vzela vsakega, ki pride mimo. Žal.

potem vas je veliko bab ki vam velikost ful pomeni ali ne .

pejd  k kakemu čebelarju za nasvet. Sam ne vem, če bo dovolu, da mu čebele moriš.

Jaz ne vem kaj se sploh smatra kot majhno ker je najmanjši s katerim sem bila, povprečen. Pri zelo velikem me je bolelo, ker sem jaz manjša, ampak na manj kot povprečno pa ne bi šla. Ne bi rekla, da je najbolj pomembna velikost, ampak si predstavljam, da je razlika, če je neka velikost al pa če je ni.

Na splošno pa mislim, da je ženskam karakter najbolj pomemben in da se počutiš zaželjeno in lepo v njegovi družbi. Pa narava providerja je mislim da od vedno bila vloga moškega. Da ga ne preživlja ženska pa da ni neka zguba neuporabna pa še kakšen nesramen egoist po možnosti.

Sukimochi, 16.09.2025 ob 13:48

Jaz ne vem kaj se sploh smatra kot majhno ker je najmanjši s katerim sem bila, povprečen. Pri zelo velikem me je bolelo, ker sem jaz manjša, ampak na manj kot povprečno pa ne bi šla. Ne bi rekla, da je najbolj pomembna velikost, ampak si predstavljam, da je razlika, če je neka velikost al pa če je ni.

Na splošno pa mislim, da je ženskam karakter najbolj pomemben in da se počutiš zaželjeno in lepo v njegovi družbi. Pa narava providerja je mislim da od vedno bila vloga moškega. Da ga ne preživlja ženska pa da ni neka zguba neuporabna pa še kakšen nesramen egoist po možnosti.

recimo sam imam 5 cm v mirovanju in nato 13 cm v trdnem stanju . V mirovanju je res majhen .

Anonimno 10349, 16.09.2025 ob 13:08

Če se obriješ bo optično videt malce večji. Pri izvedbi pa spet pogrneš. Tako da, ni pomoči za tvoje težave.

Je pomoč.  Naj si gre kupit kakšno Tajko.  To počnejo taki ki imajo polžke.

sportnik35, 16.09.2025 ob 13:54

recimo sam imam 5 cm v mirovanju in nato 13 cm v trdnem stanju . V mirovanju je res majhen .

Ja to kaksen je v mirovanju sploh ne steje, pa sploh ni tok majhen pol, enim se sploh ne vidi pa pol ful zraste, eni imajo pa v mehkem stanju ful velikega in pol samo trd postane in nic ne zrase. Mogoče je pa ona raztegnjena. Vzemi en strap on in bo.

Opusti idejo da fukaš. Pridi k nama, te bova obadva pofukala, moja s strap-on, za konec pa še jaz. Postani moška kurbica, užival bos.

kupi konja pa ga naj njemu fafa. ?

sportnik35, 16.09.2025 ob 13:34

potem vas je veliko bab ki vam velikost ful pomeni ali ne .

Sem bila nekaj časa s takim, ki je res imel malega; kratkega in tankega.

Ko sem bila res vzburjena, nisem niti čutila, da ga je potisnil vame.

Ni pa bila velikost razlog, da sva šla narazen.

Ja, velikost JE pomembna, ne samo tehnika.

ja pomeni, 16.09.2025 ob 14:17

Sem bila nekaj časa s takim, ki je res imel malega; kratkega in tankega.

Ko sem bila res vzburjena, nisem niti čutila, da ga je potisnil vame.

Ni pa bila velikost razlog, da sva šla narazen.

Ja, velikost JE pomembna, ne samo tehnika.

z veliko 🙂

Samo pedri imajo kratke kurce.

spet ena, 16.09.2025 ob 15:12

z veliko 🙂

Z naslednjim (in tudi s tistim torej) ej bilo na tesno, samo pri tem z malim ni bilo OK.

Tako da ti se kar tolaži, da velikost ni pomembna.

Ja pomeni, 16.09.2025 ob 16:57

Z naslednjim (in tudi s tistim torej) ej bilo na tesno, samo pri tem z malim ni bilo OK.

Tako da ti se kar tolaži, da velikost ni pomembna.

cela roka v pizdo jo ne zadovolji noben kurac. taki ga je treba v rit porint do jaja.

kateri gre, 16.09.2025 ob 17:05

cela roka v pizdo jo ne zadovolji noben kurac. taki ga je treba v rit porint do jaja.

ritne luknjice nimajo vse ozke.

Zafrustriranci z majhnim,srefnjim,velikim,… Ena ki si roko tlači not ali pa nogo bo rekla da je 30cm tič premajhen,druga bo rekla,da ji tič v velikosti slona premajhen.Ena ki ima zelo utesnjeno vagino,ji je 10 cm tič prevelik,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close