Majhen privat kamp na hrvaški obali – svetujte prosim
Spoštovani,
prosim, če mi lahko svetujete kakšen majhen, senčen privat kamp ob morju. Ni važno v katerem delu hrvaške obale, najraje pa ne dlje od Šibenika.
Spletne strani sem že pregledala, pa nisem našla nič primernega.
Kar nekaj let smo zdaj letovali v takšnem malem kampu v Biogradu, bi pa zdaj malo zamenjali lokacijo.
V poštev pride tudi Istra, manj pa se zanimam za otoke.
Najlepša hvala za pomoč.
Lep pozdrav, Anita
tukaj so jih nekaj pohvalili:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7093465
Kaj pa pričakuješ od kampa? Jaz poznam enega blizu Šibenika. 10 kamp mest, sanitarije urejene, lastniki prijazni. Na voljo je skrinja, vsaka parcela ima elektriko, morje ni pretoplo in kristalno čisto, plaža betonska, čista.
Ni pralnega stroja v kampu, je pa na voljo zmrzovalna skrinja.
Tam kampirajo v glavnem družine z otroki. Ob 21h je ponavadi vse tiho, otroci spijo, starši klepetamo.
Trgovinice in lokali 2 km stran. Večji nakupovalni centri 14 km.
Če te zanima, ti dam kontakt.
Piši mi na bubu.gustek@gmail.com
Hej, v bistvu je bilo to malo ven iz Biograda, v Pakoštanah.
Kamp Cuka 2 (mislim, da na netu najdeš telefonsko). Večinoma stalni gostje, pavšalisti. Kamp je v senci, nedaleč od mesteca, trgovine.
Je pa do plaže cca 200m, kar zna biti moteče, če imaš majhne otroke.
Na voljo je hladilnik, skrinja.
Nam je bilo vse všeč, le na plaži je velika gneča, sploh odkar so postavili še tisti napihljivi trampolin….
Je pa lepo mestece, prijazni domačini.
Mi smo bili pa lani blizu Trogirja v kampu Rožac. In nam je bil zelo všeč, kamp ima prodajalno kruha, pa restavracijo, vse drugo pa je zunaj, vendar zelo blizu. Tudi pestro nočno življenje. V kampu pa mir (razen enkra na teden se mi zdi, je bil večer Elvisa, pa je bilo ob polnoči tudi konec). Pač, nam je bilo zelo všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.