Majhen penis
Vprašanje je predvsem za punce.
Stvar je taka – imam precej majhen penis. Ni zdaj mikro penis ali kaj takega, je uporaben in lahko zadovoljim punce in jih tudi sem do sedaj vse.
Edino gre za to, da me je nova punca direkt vprašala kakšnega tiča mam in sem rekel da lepega velikega (ne vem zakaj, ampak govorit, da mam majhnega pač nisem mel v planu).
Nisva še seksala, bova pa verjetno jutri.
A je velikost penisa veliko razočaranje, če pričakuješ ogromnega, pa nato dobiš majhnega?
V bistvu me zanima ali naj ji prej rečem, naj ne bo razočarana, ker imam majhnega tiča, ali naj pač dam hlače dol in se delam, da ni nič?
Pa prosim brez žalitev in nesramnosti, moje vprašanje je čisto resno in gre za stvar za katero nimam čisto nobenega vpliva, torej noben žaljiv komentar ne bo pomagal.
Hvala vsem za odgovore! Hvala tudi, da ste vsi odgovarjali spoštljivo in normalno.
Ja, zajebal sem, ker sem bleknil, da imam velikega. Ni se mi zdelo “sexy”, da ji rečem, da imam majhen penis, se zavedam da marsikatero to ne moti, ampak ne sliši se preveč vabljivo.
Kar se seksa tiče sem, kot pravim, zadovoljen s tem kar imam in tudi punce so bile, edino zdaj me skrbi, ker sem rekel drugače kot je in se bojim, da ne bo zdaj razočarana.
[/quote]
Jah ne vem, z bivšo sem bil 12 let in pravi, da je bil seks z mano najboljši, pa je imela prej veliko tipov… Saj pravim, da ne gre za to, gre za to, da sem ji lagal in se bojim zdaj odziva[/quote]
No, naj ti bo šola za naslednjič, da ne laži. Kaj imaš od tega, da nakladaš, čeprav veš, da boš moral “stvari dati na plano”? Po moje bi bilo bolje, ko bi ji že pred seksom povedal resnico, da pač nimaš velikega, ampak manjšega, da ji pa vseeno ne bo žal, če te bo sprobala:)))
Jah ne vem, z bivšo sem bil 12 let in pravi, da je bil seks z mano najboljši, pa je imela prej veliko tipov… Saj pravim, da ne gre za to, gre za to, da sem ji lagal in se bojim zdaj odziva[/quote]
No, naj ti bo šola za naslednjič, da ne laži. Kaj imaš od tega, da nakladaš, čeprav veš, da boš moral “stvari dati na plano”? Po moje bi bilo bolje, ko bi ji že pred seksom povedal resnico, da pač nimaš velikega, ampak manjšega, da ji pa vseeno ne bo žal, če te bo sprobala:)))[/quote]
najboljš, da gre k bivši nazaj, če se že 12 let tako dobro zadovoljujeta drug drugega 🙂 naj pr njej ostane in bo najboljše 🙂
[/quote]
Jah ne vem, z bivšo sem bil 12 let in pravi, da je bil seks z mano najboljši, pa je imela prej veliko tipov…/quote]
Najbrž tega še sam ne verjameš. Če bi to res verjel in bil tako zelo samozavesten, ti ne bi na pamet padlo tej novi se zlagati.[/quote]
pa ja še to – laže se – kako boš takemu človeku zaupal… vsakih pet minut si nekaj drugače izmisli očitno. Najboljš, da se servisira še s svojo bivšo – četudi je bivša, za sex jo očitno še ima in najboljš, da ostaneta skupaj tud sam za sex, če ga je že ona za druge stvari z nekom drugim zamenjala.
Katera bo pa hotela takega lažnivca. Nobena.
Zdravo,
prvo kot prvo, kakšen penis kdo – se ne sprašuje. Neverjetno! To kaže, da je precej primitivna.
Če pričakuje velikega, ja bo zagotovo razočarana, sicer te tega ne bi vprašala. Očitno fantazira o velikih.
Imela sem fanta, ki je imel manjšega kot povprečje. Kemija med nama je bila pa tako dobra, da mene to sploh ni motilo, takega sem sprejela in sem zelo rada seksala z njim.
Osebno torej rečem, da zares velikost ni pomembna, če je kemija (in/ali ljubezen) močna.
Forum je zaprt za komentiranje.