Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice majhen miren kamp

majhen miren kamp

Iščem majhen, miren kamp na hrvaški obali, blizu morja (nič hoje do plaže), peščena oz. prodnata plaža, nekaj sence. Čim manj infrastrukture(samo osnovno- WC-ji, tuši, mogoče trgovinica v bližini), dovoljeno za živali.

Mi smo bili dvakrat v campu Zablače pri Šibeniku.Nahaja se v vasi Zablače v kateri je trgovina ,pošta, pekarna,picarija,restavracija skratka vse kar potrebujemo.Lani je bil tam tudi lunapark.V campu je mirno, sanitariji so čisti(tudi toaletni papir in milo ne manjkata) . Na plaži je tuš,na enem koncu je plaža betonirana ,na drugem je prod,vedno malo pihlja veter.Cene so ugodne.Mi smo bili zelo zadovoljni in se bomo sigurno še vračali.Le nekaj kilometrov stran je Šibenik z zelo veliko tržnico kamor se splača po ribe,sadje ,zelenjavo…

cao,ja maš možnost tudi 1 km v Žaboričah.Mislim pa je Žablače ok,blizu imaš Šibensko trdnjavose jo splača pogledat,pa tam maš vse fletno

Ta kraj se imenuje Zablače in je blizu velikega campa Solaris,vendar nam je bolj všeč manjši camp,kjer je manj hrupno in prikolico lahko postaviš čisto blizu obale.Malo stran je res trdnjava katero se splača pogledati.Mi smo bili zelo zadovoljni, ima pa vsak svoj okus.Želim vam lep dopust!

Mari, hvala za odgovor in opis kampa. Zanima me še, kako je na tem prodnatem delu plaže. Je dokaj divje-naravno in ali je gneča na plaži?

Hrvaška obala… tudi Istra? Najbljižji in najlepši kamp, nudistični, je Kanegra.

Eden takih je tudi kamp Baldarin- Punta križa pri Osorju se zavije levo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close