Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice majhen miren kamp

majhen miren kamp

Vprašanje za tiste, ki kampirate/šotorite: poznate kak majhen miren kamp na hrvaški obali, ob morju – Istra, Kvarner, no mogoče tudi južneje bi šlo. Ne potrebujeva nobene animacije, muzike in takih zadev, parcelo v senci, čim bližje morja, čiste WC-je in peš dosegljivo trgovino z osnovnimi živili. Zaželjeno je, da se da it na kak sprehod do bližnjega kraja, na pivo ali sladoled, če ne, še zmeraj ostane avto.
Na hrvaško obalo zelo redko zaidem in nimam pojma, kje bi bil kak tak kamp. Tsti s po nekaj 1000 ljudmi mi nekako ne dišijo …
[attachment=0]camp.jpg[/attachment]

PS: Iščem za septembrski dopust.

Sem pozabila ime, tik ob slovenski obali, ob Savudriji desno, na rt, torej še Piranski zaliv. Glej Veli Jože kamp, pojdi desno ob obali, tik ob gostilnicah, tam vorašaj. Je privatni. Ni neka huda plaža, trgovina je v kampu Veli Jože, sadje in zelenjavo, česen, kupiš ob cesti naprej, je res z njihove domačije.
Sicer je bilo nekaj komarjev kje jih pa ni. Čez polje, ob cerkvici imaš perfektno peš ali kolesarsko pot.
Odprto imsjo še septembra.

Pojdi na avtokampi.si, označi Istro in izbiraj med kampi z najnižjo oceno – to so kampi, ki so še brez živžava (igrišč, igral, glasbe).

Kamp Filip, Sv. Filip i Jakov pri Biogradu na moru, S. Dalmacija.
Super kamp, zelo majhen in miren.

Na slikcah zgleda kar lepo, ampak ko sem med komentarji prebrala, da bližnja cerkev nabija vsak dan že od zgodnjega jutra … me je pa minilo …

Kaj pa senca v kampu? Ker na plazi jd v celem FJ ni.

Krk, Baška Mali

Tudi jaz iščem tak kamp. Kolikor sem jih preizkusila do sedaj, so bili sicer po vseh teh kriterijih, ampak ko rečejo “tihi kamp” je vedno mišljeno, da v kampu samem ni galame, pozabijo pa omeniti, da je par metrov stran cesta in da se prometni hrup ne neha celo noč.
Tako da, a lahko kdo svetuje kakšen kamp ob morju (za šotor postavit, ne za prikolico), kjer ni cestnega hrupa? (Razen tega želim samo še urejene sanitarije in senco ter manjšo trgovino.)

Sence pa ravno ni tule …

Sence pa ravno ni tule …
[/quote]
priznam: sem ga usral, ko sem povedal za ta kamp.
Raje ne hodi tja, da bo mir pred tabo ☺

Vse kar iščeš je Slanica na Murterju.
V sezoni sicer gužva, septembra pa je zagotovo ne bo več. Mi hodimo ravno iz tega razloga junija.
Za to kar iščeš priporočam.

Kamp Indie, Banjole

Kamp Arena Pomer.Letos bili prvič in zelo zadovoljni.Majhen ,Miren in urejen kamp.Za tiste,ki iščete mir je ta kamp zelo primeren.Ce se ti pa zapaše dogajanja se pa zapelješ v Pulo,Medulin…Do tam je kakšne 15 minut.Kamp je čist in morje(plaža) je zelo blizu.Lp Petra

A preberete samo kamp, šotor a tudi Istra, Kvarner?
Res top odgovori…
Avtor(ica) poglej avtokampi.si, jaz isto iščem danes:)
Srečno

Kraljevica ima vse kar si opisala. Minus je, da tam blizu tudi črpajo nafto. Poglej pa preceni, če ti je kul. Gre pa za Kamp Oštro.

Kamp Mon Perin, Bale. Sta dva, v Colonah je v neparceliranem delu kampa moznost najti vec totalno izoliranih prostorckov z lastnim dostopom do plaze. Prakticno na okazi spis. Je sebca, ni pa elektrike in vode. Kampa sta sicer velika, vendar v tem delu tega obcutka nimas, saj si izoloran.

Kamp Mon perin je kot naselje beguncev, polno pavšala in vsi imajo zgrajene in zbite neke čudne lesene podrtije. Te mine, ko stopiš notri.

Žal so taki kampi nekje daleč v dalmaciji- poglej pod OK mini kamp.
http://www.camping.hr/si/ok-mini-camps

Na slikcah zgleda kar lepo, ampak ko sem med komentarji prebrala, da bližnja cerkev nabija vsak dan že od zgodnjega jutra … me je pa minilo …
[/quote]

Res je ja, sem se zdej spomnila. Ampak nas ne moti toliko, otroci se itak zgodaj zbudijo. V šotoru pa sploh prej vstaneš kot doma…

Kaj pa senca v kampu? Ker na plazi jd v celem FJ ni.
[/quote]

Je. Lastnici sta poskrbeli, da ima vsaka parcela neko plahto gor privezano na drevesih, tako da to je. Ni pa naravne sence, beri drevesa, ker so bolj mlada drevesa tam in precej nizka. Bolj neki grmički. Istrski hrast je, ni borovcev.

Kamp Brioni, predtem se je imenoval Puntižela

do Pule deset minut z avtom, peš pa do Fažane ob obali 20-30 minut, kolesarske poti urejene, imaš senco

za bonus pa še mastno vodo

Finida točno ustreza željenemu, majhen miren kamp, lepo urejen in prenovljen.

[img]http://www.avtokampi.si/slika/21010.jpg[/img]
Ampak morje oziroma plaža zgleda pa grozno v Finidi …

To je zelo lep in miren kamp, priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close