Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Majda Gorenjak zmaj od zobozdravnikov

Majda Gorenjak zmaj od zobozdravnikov

Zelo neprijazno in podcenjujoče obnašanje zobozdravnice do pacienta, neprimerni komentarji in nespoštljiv odnos. Težko verjamem, da gre za zobozdravnico, ki dela z mladino in otroki. Zaradi takšnega pristopa se mnogi pacienti zobozdravnikov bojimo! Odsvetujem!!!

Kje pa dela? Kateri kraj

Odgovor na objavo uporabnika
Sonja157, 02.09.2025 ob 15:09

Kje pa dela? Kateri kraj

Bolj nas zanima, kje dela Jankovićeva farmacevtka…? Prašam za Mijo.

Se strinjam nic kaj ne zrihta samo komentira kak maš grozne zobe in te žali da kaj ti ni jasno da si prišel s takimi zobmi… sestra pa prijazna

Na privat si pa ne upa ciganka tatinska. Tako za nič dela žre denar tistih ki plačujemo davke in prispevke zanjo, ji dajemo plačo in smo jo študirali. Ker je zasebnih zobarjev že kot listja in trave bodo počasi morali spustiti cene. Študij gor ali dol, so na isti stopnji kot frizerji. Če je dober bo imel klientelo, sicer bo drekal v javnem zdravstvu. Pa ji nihče ne more te resnice izpljuniti v arogantni nevzgojeni ksiht?

Pejte k ortodontki Anamariji Čigon v Bežigrajski dvor! Ta je šele zmaj!

Ena267, 02.09.2025 ob 16:08

Pejte k ortodontki Anamariji Čigon v Bežigrajski dvor! Ta je šele zmaj!

A tale še živi, jih nima že blizu 80. Je morda hči?

Grozna je res. Prav zlobnna. Bla sem pri njej kake 5 let nazaj, me morem verjet da še dela. Imela je nesramne komentarje glede mojih zob, da mam grozno higijeno (pa ni res) in da zakaj hodim sploh k njej da naj grem pod nujni primer. S sestro se je menila o meni kot da me ni tam in me dobesedno žalila pred njo.

Daj pritozbo na ZZZS za zavrnitev zdravljenja

Kaj pa se grebete vsi za poceni hollywoodski nasmeh in plastične zobe? Sami ste si krivi. Petdeset let nazaj so ljudje hodili na pol škrbasti okoli, se dobro imeli, zobarji bili pa ponižni.

A je ta zobozdravnica iz zreškega območja?

Sokomojbog, 02.09.2025 ob 14:55

Zelo neprijazno in podcenjujoče obnašanje zobozdravnice do pacienta, neprimerni komentarji in nespoštljiv odnos. Težko verjamem, da gre za zobozdravnico, ki dela z mladino in otroki. Zaradi takšnega pristopa se mnogi pacienti zobozdravnikov bojimo! Odsvetujem!!!

Zrihtejte ji enga fukača, pa bo bolš!

Res bi morala ZZZS imeti listo takih zdravnikov, ki škodujejo pacientom. Če je takih pritožb veliko npr. Neka številka, bi morala oditi.

Je zdaj tako, da “ni” zdravnikov, so, samo jih stari ne pustijo zraven.

Ali pa spet gredo pod supervizijo kot specializanti.

Kar vedno znova preseneča je, da čeprav je najbrž zdaj pa že res vsem jasno, da ZZZS sistem ne deluje, ker ne more delovati, česa podobnega nima nobena normalna država, se vseeno vedno znova pustijo prepričat, da moramo nujno ohraniti državno zdravstvo.

Vse države imajo javno zdravstvo, nihče ga nikjer ni ukinil, ampak znotraj javnega zdravstva so izvajalci zasebniki, ker to deluje in ni korumpirano, državno centralnplansko pa ne deluje in je sistemsko koruptno in ker kot pacient nimaš nobenih pravic in nobene moči, te lahko napizdevajo in žalijo.

Človek se vpraša, kje, če sploh kje, je meja, koliko čakalnih vrst, nesramnosti in korupcije se mora nabrati, da bojo ljudje spregledali, da so jih nafopal in da je edina smiselna rešitev točno to, kar imajo vse normalne države, zdrava konkurenca privat izvajalcev znotraj javnozdravstvenega sistema, ti kot pacient imaš pa pravico iti h kateremukoli zdravniku ali zobozdravniku in se morajo oni boriti zate kot klienta, ne da moraš ti prosjačiti njih, da te vzamejo.

Ma tota je nora malo. Sem bil pri njej pa me je baba skurcala, zakaj hodim…ja kam naj grem, na upravno enoto, ce mam problem z zobom. Pa samo drugi zobozdravnici ki je zraven nekaj pravi, pa daj baba meni povej. To ti je babji strup da vidis enkrat na 100 let kot komet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close