Maja na tenerife, kam?
Po moje je več ali manj vseeno, kje si nastanjen, če imaš rentan avto.
To, kar bi ti rada, je na Tenerifih kolikor hočeš.
Pešačenje po kraterji vulkana, alhko vzpon na El teide, če si v Santa cruzu pridobiš dovoljenje.
Barnco del infierno, pešpot iz vasi Masca do morja, ma, hribov ogromno.
Rože takorekoč na vsakem koraku, živali in rastlinje v Loro parku…
Če te še kaj zanima, vprašaj.
Ojej, sem šla zdaj brat za sabo, neberljivo. Sem med pisanjem gledala še Tv.
Še enkrat od začetka:
po moje je vseeno, na katerm delu si, če imaš rentan avto.
Tega, kar bi ti rada, je na Tenerifih na pretek. Veliko možnosti za sprehode, planinske pohode. Vzpon na vrh El Teida, pridobiti si moraš dovoljenje v S. cruzu.
Kar zahtevna pot od vasi Masca po kanjonu Barranco del infierno do morja, v okolici Masce je itak možnih veliko vzponov.
Must see je Loro park v Puerto de la cruzu – botanični in živalski vrt, če si ga hočeš zares ogledati, rabiš cel dan.
Fajn je tudi se peljati z ladjo na La Gomero.
tudi jaz sem se odločala med tenerifami in gran canario, izbrala tenerife. super otok. vedi, da zna bit na severu tudi slabo vreme, lahko več dni. zato sem izbrala las americas (isto je, če greš v los christianos, ni nobene razlike). sploh ni neke gužve, pač hotelska naselja in imaš zvečer kaj počet, je dosti trgovin (pa ni dosti ceneje kot pri nas). za kopat je kar dosti, mi smo se junija kopali v morju čisto vsak dan, meni se je zdela voda topla. potem pa 1x na vulkan (z gondolo 300 m pod vrh zadostuje za povprečnega turista, imaš pa na vrhu omejeno da se je treba v pol ure vrniti z gondolo dol), 1x log gigantes, 1x masca in ostali sever, 1x loro (ok, če ste že bili po raznih evropskih parkih lahko mirno izpustite). http://www.google.si/#sclient=psy-ab&hl=sl&source=hp&q=tenerife+kaj+si+ogledati&pbx=1&oq=tenerife+kaj+si+ogledati&aq=f&aqi=q-w1&aql=&gs_sm=3&gs_upl=758l5884l0l7027l26l23l0l3l3l4l1035l6583l2.0.14.2.0.2.0.1l25l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=63abdce3be41b29a&biw=1366&bih=653
poglej tisto od ateistka
Forum je zaprt za komentiranje.