Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Maja Keuc – Vanilija (Ema)

Maja Keuc – Vanilija (Ema)

beee beeeeee

Eto, se strinjam, meni se zdi njen glas narejen, se mi zdi, da hoče na vsak način posnemati Aanastazio:)[/quote]

Še bolj pa Joss Stone….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Eto, se strinjam, meni se zdi njen glas narejen, se mi zdi, da hoče na vsak način posnemati Aanastazio:)[/quote]

Še bolj pa Joss Stone….[/quote]

Maya in Jadranka Juras jo šišata po celi črti…vse pa pojejo približno v enakem stilu muske-new soul…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Še bolj pa Joss Stone….[/quote]

Maya in Jadranka Juras jo šišata po celi črti…vse pa pojejo približno v enakem stilu muske-new soul…[/quote]

Ma DRRR, tako Slovenchekovsko razmišljaš, kot večina, ki sega negativne komentarje v tej temi, no.. Nihče ti noče nič vsiljevat, ampak tale tvoja primerjava je pa res brca v temo – sorry. Če bi, jo bi maya in JJ pri svojih letih lahko naredile bistveno več, kot so dosedaj….toliko o tem.

glede na to kakšne so ostale pesmi je tole daleč najboljša pesem in upam da bo šla naprej 😀

Pesem je fantastična, njen glas pa takaltak.. fenomenalno res, nimam besed 🙂

vsi, ki pravite, da Maja nena lepo poje
mislim, kako lahko sploh to rečete ? me zanima kolko bi ljudje imeli povedat o vas, če bi VAS zdaj gledali po televiziji
noben si ne želi negativnih komentarjev, mislite, da bi vam to pasalo ? i mean, get a life people !

Maja je naaaaaaaajboljša pevka kar jih Slovenija premore, žal pa je Slovenija res premala za njen VELIK talent!
Maja jaz te podpiram, upam da prideš na Eurosong, da se pokažeš širšemu svetu in, da pokažeš kaj zmoreš!!
Držim pesti <3

Jaz sploh nisem Slovenka in vseeno upam da maja bo išla na eurosong ker vem da bo dobra. pa tudi bojo pesem še doradili in tak da bo še boljše. Mislim da je ona edina pevka katera lahko nekaj velikega naredi ker res ima poseben in močen glas.
April pa ni nič posebno ker je copycat tako da sploh ne vem zakaj bi ona išla – mislite da april bojo sprejeli v evropi? seveda da ne..
tak Maja… samo naprijed!

ženska ima fenomelani glas pesem pa gre ful hitro v uho in tudi js na začetku nisem razumela v katerem jeziku poje ampak ko jo poslušaš parkrat ti pa ful sede..js sm jo 30x poslušala pa se je še zmerom nism naposlušala….Ostali nimajo šans!!! pa fino bi blo usaj enx poslat na Eurosong usaj eno dobro pesem:) tak da GO MAJA!!

GLUPA PESEM DO FULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOJE SOŽALJE MAJI 🙁

Ful zatežen komad za poslušat. Meni žal ne sede.
Glede na glas ljudstva ti je uspelo, obleka pa je bila vrhunska.

Maja …vso srečo ! Če BB ?

Zrd svojga glasa bo daleč pršla.

tist ki se razumemo v muzko tak vemo ,da je FUUŠŠ ,,ja nevem če jo bojo razumeli tam v Nemčiji joo joo ,

New Report

Close