Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Maili neznanih ljudi

Maili neznanih ljudi

Danes zjutraj odprem pošto in je polno mailov (40) neznanih ljudi in meni neznanim ljudem. Mojega naslova sploh ni nikjer navedenega, tako da ne vem kako se je to znašlo pri meni.
Edino kar je skupno tej verigi je
Posta mailing list
Posta@benetke.com
http://benetke.com/mailman/listinfo/posta_benetke.com

Mi lahko kdo pomaga, kako se to ustavi?

Hvala

Ja tudi jaz sem na siolov email dobil te e-maile. Svetujem da zamenjaš geslo, to bo pomagalo.

Menjava gesla pomaga proti dobivanju spamov na e-mail?? Ja zanimivo no…
Avtomatsko doloci, da grejo maili od teh oseb direkt v kos in da se tam samodejno brise vsebina vsak dan. Vsak normalen mail ima to opcijo, ce jo nimas si pa ustvari racun na gmailu in preusmeri posto tja.

To sem že označila, da mi gre v koš, samo me skrbi, da nikakšen virus?

Je pa to po deset pošt na uro 🙁

Ene gredo v koš, ene pa ne.

Enako – zadnja dva dni so grozni s tem. Sicer leti vse avtomatsko v koš, ampak nadležno je vseeno.

Men pa pošiljajo od Canadian Pharmacy ipd skoz ene mejle za kupit viagro ipd. Mejle mi sicer vrže v neželeno, od tam pa blokiran pošiljatelja, vendar je problem, ker pošljejo vedno iz drugega naslova, tako da sprotno blokiranje ne pomaga. Kak nasvet?

Očitno,nas večina dobiva te nadležne maile!

VAS večina, bi rekel, zanimivo kako da jaz pa ne dobivam tega 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

FriLLox mene zelo zanima zakaj jih ne dobivaš?
Ker bi s tem rešil moj problem 🙂

Pozdravljeni,

Tudi sam prejemam kar nekaj dni že to norijo od emailov. Prilagam zraven podatke spletne strani:

benetke.com Registry Whois
Updated 1 second ago – Refresh
Domain Name: BENETKE.COM
Registrar: MELBOURNE IT, LTD. D/B/A INTERNET NAMES WORLDWIDE
Whois Server: whois.melbourneit.com
Referral URL: http://www.melbourneit.com
Name Server: NS1324.UKVPSHOSTING.COM
Name Server: NS1325.UKVPSHOSTING.COM
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 23-mar-2010
Creation Date: 28-sep-2007
Expiration Date: 28-sep-2012
benetke.com Registrar Whois
Updated 1 second ago
Domain Name………. benetke.com
Creation Date…….. 2007-09-28
Registration Date…. 2007-09-28
Expiry Date………. 2012-09-28
Organisation Name…. ZIGA UHELJ
Organisation Address. OBALA 114
Organisation Address.
Organisation Address.
Organisation Address. PORTOROZ
Organisation Address. 6320
Organisation Address. obala
Organisation Address. SLOVENIA

Admin Name……….. ZIGA UHELJ
Admin Address…….. OBALA 114
Admin Address……..
Admin Address……..
Admin Address. PORTOROZ
Admin Address…….. 6320
Admin Address…….. obala
Admin Address…….. SLOVENIA
Admin Email………. @yahoo.com
Admin Phone………. +1.38656747161
Admin Fax…………

Tech Name………… YahooDomains TechContact
Tech Address……… 701 First Ave.
Tech Address………
Tech Address………
Tech Address……… Sunnyvale
Tech Address……… 94089
Tech Address……… CA
Tech Address……… UNITED STATES
Tech Email……….. @YAHOO-INC.COM
Tech Phone……….. +1.4089162124
Tech Fax………….
Name Server………. ns1324.ukvpshosting.com
Name Server………. ns1325.ukvpshosting.com

pozdrav

očitno ste prijavljeni na njegovo mail listo, sedaj pa vas zasuva s spammom.

Žiga Uhelj TOP Line d.o.o. Portorož, Obala 114, 6320 Portorož

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Daj tega Uhlja za ušesa, FriLLox, da bo dal mir!

Obrni se na informacijsko pooblaščenko. Mislim, da ima ona to čez. Pojdi na njeno spletno stran in se pozanimaj.

Nisem prijavljena, dobivam pa polno odjav s te strani, se pravi če jo pošlješ na navedeni mail, gre zadeva kar nekam drugam.

Če prejemate odklonitve za e-poštna sporočila, ki naj bi izvirala iz vašega računa, najdete sporočila v mapi »Vsiljena pošta« od »mene« ali prejemate sporočila za odgovor, ki jih niste nikoli poslali, ste morda žrtev napada »lažnega predstavljanja«. Lažno predstavljanje pomeni ponarejanje povratnega naslova v odhodni pošti, s čimer se skrije pravi izvor sporočila.

Ko pošljete pismo po navadni pošti, na ovojnico po navadi napišete povratni naslov, tako da prejemnik lahko prepozna pošiljatelja, pošta pa lahko vrne pismo pošiljatelju, če pride do težave. Vendar pa lahko namesto svojega povratnega naslova zlahka napišete naslov drugega pošiljatelja, pravzaprav bi lahko nekdo drug poslal pismo in na ovojnico napisal vaš povratni naslov. E-poštna sporočila delujejo na enak način. Ko strežnik pošlje e-poštno sporočilo, določi pošiljatelja, vendar pa je polje s pošiljateljem mogoče ponarediti. Če pride do težave z dostavo in je nekdo ponaredil naslov v sporočilu, vam bo sporočilo vrnjeno, tudi če niste bili dejanski pošiljatelj.

Če ste prejeli sporočilo za odgovor, ki ni bilo poslano z vašega naslova, obstaja dve možnosti:

1.Sporočilo je bilo ponarejeno, pri čemer ste bili navedeni kot pošiljatelj.

2. Izvirni pošiljatelj je uporabil vaš naslov kot naslov za odgovor, tako boste odgovore prejemali vi.

Nobena od teh dveh možnost ne pomeni, da je bil vaš račun ogrožen, če pa ste zaskrbljeni, da je bil račun kljub temu ogrožen, lahko preverite nedavni dostop do svojega računa. Pomaknite se povsem na dno mape »Prejeto« in kliknite povezavo Podrobnosti ob možnosti Zadnja aktivnost v računu.

Mislim da je to to.

Lp, Mitja

prednisone canada prescription prednisone buying prednisone over the counter south africa
https://prednisonet.com buy prednisone 10mg online
prednisone cost us buy prednisone 50 mg prednisone 20 mg without prescription

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close