mailanje
Alo alo.
torej z enim tipčkom si takole po malem mailava, malo flirtava, pa kako erotično vmes rečeva in je to kot en čist drug svet..vem, da se nikoli ne bova videla, srečala, slišala. nič…pač en tak pobeg iz vsakdana.
ampak ravno danes sem razmišljala o tem, kaj pa če umre recimo v avtomobilski nesreči (ki se ne dogajajo tako poredko) in v bistvu nikoli ne bom vedela. saj mi nima kdo sporočiti, on seveda ne, ker mi ne bo mogel več poslati maila.Ali pa recimo, da ful hudo zboli in bo pol leta v bolnici in nobenega dostopa do neta…pa take črne scenarije sem si delala…
ok, mal se že poznava, pa si marsikaj zaupava itd itd…tako, da čist vseeno mi pa res ni zanj.
hja, to je ..kako naj rečem…cena mailanja?
kaj ve mislite?
lepo prosim odgovorite samo tiste, ki imate kaj pametnega za povedat in ne pljuvat po meni..
vse lepo
petra
Jaz sem tudi razmisljala o temu, ko sem se tako z enim tipom dopisovala preko mailov. Sta si izmenjala telefonski steviliki? Midva sva si jih in vsak je nasel nekoga (jaz sem sestro), ki mu je zaupal tel. od drugega in v primeru nesrece ali kaj podobnega, bi sporocil drugemu, kaj se je zgodilo. Druga resitev nama ni padla na pamet 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.