Najdi forum

Mi lahko kdo pomaga, če ima slučajno mail386, ali pa kaj ve?
Pred 1 dnem sem iz maila386 poslala nekomu mail. Kasneje sem preiskusila, če sploh še deluje, ker ga dolgo nisem uporabljala, tako da sem si sama iz maila386 na gmail poslala in na gmailu sem takoj dobila. Ko pa sem iz gmaila poslala na mail386 še danes, po 1 dnevu ni prišlo nič.
Tako da vem, da je oseba kateri sem mail poslala, mail tudi dobila, vendar zdaj ne vem ali je ta oseba meni kaj odgovorila.
Prav tako nisem dobila nobenega opozorila na gmail (ko sem sama sebi poslala mail), da mail386 nebi več deloval ali kaj podobnega, kot dobiš na gmailu recimo, če ima oseba poln mail, ali iz yahoo-ja, če oseba maila več ne uporablja in je “propadel”.
Kaj bi to bilo, da maile iz mail386 lahko pošiljam, dobivam pa ne? Ali pa bo morda še prišlo z zamudo? Vem da ni nujno, da mi je oseba sploh odgovorila, ampak govorim o tistem mailu, ki sem ga v obeh smereh poslala sama sebi.
Hvala za kakršen koli odgovor!

Slovenski ponudniki brezplačnih e-računov so bolj ali manj nezanesljivi, zaman pričakuješ, da te bodo še obveščali o ukinitvi ali nedelovanju, kaj šele pomoč ob izgubi podatkov. Žal. Vsaka šola nekaj stane…

Ok, danes sem dobila obvestilo, mail delivery sistem (delay). Se pravi kot razumem, da ima dostava maila zamudo. In piše zraven nekaj, da bodo poskušala dostaviti še 2 dni. Nisem pa vsega brala tako da ne vem točno zakaj gre, kot le to, da ima zamudo.
Se pravi, če prav razumem, ima le zamudo in bo mail vseeno prišel, ali pač ne?

Verjetno bo prišlo. jaz sem poslal pred časom mail in to zelo blizu, a je hodil več kot 10 dni, a je prišel!

Hvala Aco!

Mene pa še nekaj zanima, je možno prihajajoča sporočila (torej sporočila, ki naj bi prišla na mail386) preusmeriti na recimo gmail in, če ja, kako?

Ma zdej res ne vem kaj naj nardim? Mail ki sem ga poslala je bil dokaj pomemben, ampak ker sem kot za probo sama sebi na gmail tudi poslala in videla, da na gmailu sem takoj dobila sem mislila, da deluje. Ko pa sem kasneje nardila še probo v obratni smeri kot sem že rekla (gmail —> mail386) pa še zdaj ni nič in je že skoraj en teden.
No in kot pravim, mail ki sem ga poslala določeni osebi je bil dokaj pomemben in zdaj ne vem kaj naj naredim, ker je 99% možnosti, da mi je oseba tudi odpisala, vendar jaz ne vem, ker nič ne dobivam.
Shiiit noooo! :/

Pozabila sem povedat še to, da sem včeraj dobila obvestilo “mail delivery sistem” notri pa je med drugim pisal: failure permanently. Torej kot razumem, nekaj takega kot, da je dokončno neuspelo.
To govorim o tem mailu, ko sem sama sebi pošiljala iz maila na mail za probo.

Koliko slabih izkušenj bo še potrebno, da boš odločno odprla poštni račun drugod. Sicer pa: mar vam pošte ne nudi tudi vsak provider interneta??

Gargi, jaz ne vem, ali ti ne bereš kaj pišem? Ali morate tukaj res biti tako zajedljivi in dejansko raje imeti pripombe na vsako vprašanje kot pa pomagati?
Lepo sem napisala, da IMAM GMAIL IN VEČINOMA UPORABLJAM GMAIL, ampak zaradi določenih stvari sem mail poslala iz mail386. In mimogrede, do zdaj nisem imela problemov in slabih izkušenj iz mail386.

Jaz uporabljam več mailov in pri preverjanju maila 386 že dolgo ugotavljam, da ven pošta gre, notri pa ne pride! Mogoče se motin in ni tako, poizkusi še sama, ampak pri meni je tako!
Kot rešitev pa predlagam, da odpreš drugi mail in osebo obvestiš, kar si ugotovila, da ti pošta pač ne dela!

LP!

Aco, hvala, vsaj ti imaš eno oliko! Meni so maili še pred 2 mesecoma normalno prišli in odšli, skratka delovalo vse normalno. Kakšno leto nazaj je bilo tako, da je včasih prihajajoči mail imel zamudo par ur. Mail ki sem ga poslala je bil bolj uraden in nisem mogla poslat iz gmaila, ker imam smešno uporabniško ime in ne bi bilo prav, ker bi izpadla neresna.
Ali se na gmailu lahko odpre več mail računov, ali je kakšna omejitev ali karkoli?

Lahko imaš več naslovov pri Googlu: npr. kurka@gmail.com 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close