Magnifico je cepilec
Umoran, 12.12.2021 ob 15:07
Nisem danes gledal oddaje ena na ena, ker ne gledam vsega sranja. Pa me zanima, ce je ta sarlatan tudi povedal koliko denarja prejema od drzave za to ker ima bolano zeno.
Barbara dobiva od države toliko denarja, kot ga dobivajo vsi bolniki z MS.
Kaj te muči, “umoran”? Bi rad poskusil, kako je živezi z MS, al bi rad požrl fičjenke, ki jih Batbara (ne njen mož!) dobiva od države?
Priporočam ti, da narediš selekcijo med sranjem ki ga gledaš – torej raje ne glej NoreTV in boš imel čas za kaj normalnega.
A denar, ki ga od države prejemajo invalidi za pomoč preživetja, te žre? daj naslov, v eni uri bom pri tebi in zagotavljam ti, da boš tudi ti v momentu postal 100% invalid, ki bo prejemal to bogatijo od države.
Kayya, 12.12.2021 ob 17:52
Doma iz Siske, veckrat ga vidim na motorcku. Z Bizovicarjem sta v bistvu soseda.. Pametno, da se je cepil, in lepo bi bilo, ko bi ga posnemali.
Kot, da je to pomembno kje je doma in s kom se druzi, folk neumen.
Zakaj, da bi ga posnemali, vedno sem bila unikat.
Epic Fail, 12.12.2021 ob 15:22
Stari… ni cepilec ampak cepljen. Velika razlika ne, ker ne vem, da bi drugim težil, da se morajo cepiti. ?
Jap … tocno to je bistveno.
Sicer pa – tudi Magnificu se lahko zgodi kakšen ključen spodrsljaj v življenju, bomo tolerirali. Okoliščine z ženo niso zanemarljive pri tej njegovi zmoti.
kDO OD ZNANIH ŠE, 13.12.2021 ob 11:14
Evo, pa dajmo nekaj o tem, kdo od znanih se je še izpostavil kot cepljen. Anticepilske Wernerje, Saške in Potrče poznamo, kdo od znanih pa je javno povedal, da je cepljen?
Jaz se poleg Magnifica spominim še kolesarja Mateja Mohoriča, voditelja Robežnika, Boštjana Gorenca Pižamo, kdo še?
Pa vsi politiki;še slikali so se ;).
Forum je zaprt za komentiranje.