Magnezij direkt in B vitamin Šnelo, veš?
Ajde, dokler se cvek dela. Jebote čuk Šnelo. Dobra dva tedna jemljem magnezij direkt in B kompleks kapsule.
Niti enega krča več. Sem že imel tako pogosto krče v nogah in rokah, da ko sem ležal, če sem probal z nogo pritisnit podplat na drugi nogi, me je začel grabit krč.
Mravlinčenje v nogah in da me zebe v podplate se je izboljšalo ziher za dve tretjini. Prej je že bilo tako, da me je tako žgalo za znoret, kot bi imel ozebline. Zdaj če imam noge pod deko je povsem v redu. Nič ne zebe. Prej ni deka dosti pomagala. Vesel stari. ☝️?
Madona, sem kupil akumulatorsko žago za obrezovanje vej in nov vakuumski strojček za v kuhinjo. V treh dneh prišlo iz Nemčije. Zdaj bo treba pa hitro še rib nalovit in gob nabrat. Pol košare gob sem že dopoldan med šihtom nabral. Brez zajebancije. V pol ure.☝️?
Jutri ali v soboto odprem še zadnjo temo na monu. Riba bo.☝️?
modrivrag, 25.09.2025 ob 18:44
Ajde, dokler se cvek dela. Jebote čuk Šnelo. Dobra dva tedna jemljem magnezij direkt in B kompleks kapsule.
Niti enega krča več. Sem že imel tako pogosto krče v nogah in rokah, da ko sem ležal, če sem probal z nogo pritisnit podplat na drugi nogi, me je začel grabit krč.
Mravlinčenje v nogah in da me zebe v podplate se je izboljšalo ziher za dve tretjini. Prej je že bilo tako, da me je tako žgalo za znoret, kot bi imel ozebline. Zdaj če imam noge pod deko je povsem v redu. Nič ne zebe. Prej ni deka dosti pomagala. Vesel stari. ☝️?
Super, dobro zate.?
Zivcki se ti revitalizirajo pocasi na ta nacin z jemanjem b compl in Mg.
Jaz tudi jemljem b complex in mg oba od biostila.
Zdaj zacela jemat od biostila prasek elektrolite in se mi malo manj vrti.?
Sem pa koncala s terapijo magnetno in laser- program radikulopatija za vratni stenozo. Vaj nisem izvajala ker mi izzove vsaj 3 dnevno hudo vrtoglavico in zaradi foraminalne stenoze hude bolecine po zivckih. Ko opravim se EMG potem nazaj k ortopedu.
Toplo priporocam funkcionalno magnetno terpijo in laser. ?
Anonimna984, 26.09.2025 ob 07:17
Sej ne mors verjet! Po vseh medijih objavljajo in si vsak lahko prebere kaksna prevarantka je Herta…TI PA KUPUJES NJENE IZDELKE??? Res ti ni vec pomoci..
Meni so njihovi izdelki OK, in me ga.Herta sploh ne zanima, ne moti. Vem da “za sestavo stoji povecini priznan kardiolog”
Šnelca_783, 26.09.2025 ob 08:19
Meni so njihovi izdelki OK, in me ga.Herta sploh ne zanima, ne moti. Vem da “za sestavo stoji povecini priznan kardiolog”
Jaz pa od Herte ne kupim nič. ☝️?
Sem pa gledal tudi od Krke. Ti Imajo pa cene kot suho zlato, Pa sem prepričan, da ce bi naredili analizo desetih različnih firm, da je vse nekje približno enako. Za posameznika sploh ni bistvenih razlik.
B vitamin mi je zdravnica priporočila zaradi poškodbe hrbtenice. Kot preventivo osteoporozi.
Forum je zaprt za komentiranje.